blogg

BYEMILY TAR OVER ZEBRAIS.BLOGG.NO

Nå har jeg laget meg ny blogg. Jeg håper de som har fulgt meg her kommer til å fortsette å følle meg på byemily! Så ta turen inn HER.

Påskeharen har kommet!

Endelig er det tid for påskeegg! Det er like spennende vært år, jeg skal aldri slutte med det. Jeg fikk en liten førsmak igår, men det er ikke like godt som det smakte idag! mmm, jeg skal nye påskeegget mitt! Har du fått påskeegg?


mye smågodt, påskeegg i lilla kartong, påskemarsipan, fredagsmix, det nye ♥

Sommervær!
Jeg har vært med Andrea i byen idag, og det var så varmt å deilig! Været har vært strålende, og det var så deilig å kunne gå uten jakke. Jeg og Andrea gikk og rundt i byen å spiste is på kaia, og gikk bortover til tivoliet, der vi koste oss med et sukkerspinn, mmm. men det var så deilig idag altså, kommer ikke over det. Er det fint vær hos deg?

NON-STOP NYAN CAT!

OMG. skjønner ikke hvorfor jeg gjør dette? unødvendig sløsing av tid.. Jeg har sittet her i 6774.7 sekund med den utrolige fine lyden. årrrh, irriterende! trykk på bilde, og få komme til nettsiden, så prøv du og! har du prøvd non-stop nyan cat?

Gårsdagens innkjøp!beklager jeg ikke har blogget, men jeg har ikke orket, rett og slett. Men nå orket jeg, og følte jeg måtte blogge litt! Så her er innkjøpet fra Moa igår! Jeg kjøpe ikke så mye, jeg var ikke så humør, og jeg prøvde bare å kjøpe det jeg trengte eller det jeg ville ha, hehehe. men hva syns du om innkjøpet?

Ålesund!

Nå skal jeg til Ålesund, og så der skal vi Moa, gleder meg veldig! lenge siden jeg har vært der. Jeg tar med kamera og ser om det er noe gøy å ta bilde av. Men da løper jeg bort for å busse tennene mine! byebye, kos dere idag! :)

Gratulerer med dagen kjære søskenbarn!

Jeg sitter her hos verdens beste søskenbarn, og hun er en av mine bestevenner, hun har bursdag idag! Jeg vil bare ønske deg en fin dag idag, men meg, og alle andre vennene dine <3 heheh.. men gratulerer med dagen! Si gratuler du og?btw, jeg har sovet hun inatt, og senere skal vi ta bussen til molde med folk, og så reiser vi på tivoli en tur, etterpå skal mamma hente meg, og vi skal kjøpe en seng til meg. så vi snakkest senere i kveld! 

Påskeferie!

♥ juhu, ferie! Ferdig med alle 4 tentamenen, så blir deilig med ferie. Jeg skal nyte dette til siste sekund! virkelig! Jeg har også noen planer med venner, og litt tivoli. Blir så gøy! Enig, deilig med ferie?


The Hills - omigjen.

jau, jeg har begynt å sett the hills på pc'n, jeg har kommet meg gjennom 2 og en halv sensong nå! heheh, jeg elsker the hills. ♥ Jeg har ikke sett alle epesodene, men nå, nå skal jeg se alle epesodene! Har du sett alle epesodene/sesongene av the hills?

EN HESTEHOV!!!!

jeg så en hestehov, og hva betyr det? JO VÅÅÅÅÅÅR ♥ har du sett hestehov i år?

Bilder fra Egon igår!

Jeg koste meg sånn igår, selv om jeg var litt småsyk. Det var veldig koselig å være ute med jentene igjen. Vi spiste oss stappa, og snakket om alt mulig! Jeg hadde det kjempe koselig med jentene! Er du og dine venner ofte ute å spiser?Tentamens øving.

Har 4 tentamener neste uke, og nå sitter jeg her å øver. Leser og leser, og håper det kommer noe ut av det. Har du tentamener neste uke?

Lørdags kveld.

taco, godteri, brus,påskeegg i lillakartong, musikk, tv, god kveld norge.
deilig å bare slappe av da man ikke føler seg helt topp.. Hva gjør du denne lørdags kvelden?Senkveld med Thomas og Harald!

Nå har jeg nettopp spist pizza og sett norske talenter med mamma og Rolf, syns egentlig det er ganske gøy å se folk dumme seg ut på tv, men samtidig er det jo så mange flinke som er med! Men nå, nå er det Senkveld som står neste på programet, jeg har funnet fram brusen og potetgullet! Nå skal jeg virkelig kose meg. Skal du se Senkveld? 

Escada - sommerparfymen 2011!

jeg har såå lyst på escada sommerparfymen, og nå deler blogg.no det ut! de gir ut 50 stk som blogger, og jeg håper jeg virkelig vinner! Er du med? 


Klikk her for å se hvordan du kan få Taj Sunset!

Today it is friday!

Det er fredag, og det er helg! Endelig ♥ ventet på hels siden 8.30 fra mandags morgen! Og nå er det helg. Jeg har ikke så store planer enda i helgen, bortsett fra sikkert en tur til byen. Får se hva som skjer. 

Hahahaha, og sangen, du har helt sikkert hørt den før, men den er så og si nesten så tragisk du kan få den. Gir ikke mening! men den er jo faktisk litt gøy.. hahah, hva syns du om sangen/Rebecca Black? 

Litt nytt til sommergarderoben?

Jeg har vært inne hos nelly.com og sett på klær, og der er så mye fint til alle andledninger, nå var det sa sommer jeg var ute etter, (selvfølgerlig) skal prøve å slutte å snakke om sommer hele tiden! heheh... men her er iallefall mye fint som ikke hadde skadet å ha hatt i sommerferien! Hva syns du?

Helt enkelt.

jeg-er-så-sliten. + jeg har masse lekse, så vi snakkest senere! Mye å gjøre med skole?

Lauren Conrad.Jeg elsker virkelig Lauren Conrad, hun er en av mine topp 5 stilikoner, eller faktisk, hun er min nr. 1. Jeg elsker klærene hennes, den rene pene stilen hennes, og hennes utseende. hun er så nydelig! Jeg bare digger hun! Og alt hun gjør, hun er jo en the hills stjerne, men hun er og en fortatter, hun skriver bøker, hun har og kles koleksjoner. Jeg syns hun virkelig er utrolig! Hva syns du om Lauren Conrad?

smoothie.

smoothie til lunsj > blåbær yoghurt, eple og appelsin juice, frosne bær (blåbær, bringebær) 
Liker du smoothie? Jeg elsker det! 


Lørdagens innkjøp!

topp/t-skjorte hm 99,- | bukse fra only 149,- hva syns du?

Nå sitter jeg har da å ser på MTV, (min favoritt kanal ♥) Også venter jeg på en deilig forkost, vi har alltid gode forokoster i helgene! ja, og senere skal jeg bare kanskje på molde FK - tromsø IL kamp, men det er ikke helt sikkert enda. MEEN jeg skal iallefall rydde rommet mitt dag..

Justin Bieber - never say never! ++

Endelig fikk jeg se den filmen. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg så den, om du ikke har sett den, vil jeg virkelig anbefale deg å se den!! den var helt fantastisk. Etter jeg har sett never say never, har jeg innsett for høyt jeg virkelig elsker han. har du sett filmen?

ja, ellers idag har jeg vært i byen med Emilie, jeg kjøpte en bukse og sommer topp/t-skjorte ting, som dere får se imorgen. og jeg har vært så usunn i dag føler jeg. spist bare dritt mat. spiste på BK og videre på kino med godteri og popcorn... 

var sååå klar for never say never her ja..

gammelny veske!

Jeg fikk en veske av mamma ista, og den var faktisk veldig kul. Hun kjøpte den for sånn 20år siden, og så fant hun den igjen på loftet i en eske, og hun spurte om jeg ville ha den, og jeg, jeg takker ikke nei til vesker! Jeg digget den iallefall, gleder meg til å få bruke den! hva syns du om vesken?

mops!

AW, NOE SÅ SØTT. Jeg skal så sykt han en liten søt mops da jeg blir stor og egen leilighet. For de er så nusselig ♥ Er du ikke enig? søte, sant? aaw, svimer av her jeg sitter. 

men nå skal jeg stikke å øve på prøve som vi har på torsdagen.... så skal jeg se på tv igjen, da blir det Top model, så blir det selvfølgelig paradise hotel etter det! 

Vår, hvor er du?

Seriøst, det snør, og det er snart April.. Jeg blir så lei. Klarer ikke beskrive det. Vi skal snart inn i den andre vår måneden, og det snør helt sykt.. av og til. Akuratt nå snø det ÅRH JZXFJDFJS KLIKKER FOR MEG. JEG VIL HA VÅR!!! der dere bor, er det sol, eller det det dritt vær det og?

"mat i farten"

jeg er så mett, kan ikke beskrive det en gang..  føler meg helt stappa..

mm, nå, jeg vet jeg ikke har blogget på flere dager, eller, det er sikkert mer en en uke siden sist elns. iallefall, så har jeg det fint. Det et en del som har skjedd.. jeg har fått type, Jørgen heter han.(1uke idag,faktisk ♥) så har jeg egentlig gjort mye med skolen osv.. og da vi snakker om skole så var det en lærer som døde etter skidagen. så hvil i fred, og kondolerer så mye for de som kjente han.. har dere hatt det bra i det siste da?

Skidagen i bilder.

Jeg har egentlig hatt mye kjør idag, først så var jeg lenge på ski dag, noe som var helt sykt gøy, og koselig!! Du ser jo... aket veldig mye med Livmaria. Men så stakk jeg hjem for å dusjen og ornde meg, så løp jeg til bussen, så har jeg vært med Jørgen og Åge, og litt Iselin i byn! kjempe koselig! og nå, nå blogger jeg :)))) Hva syns du om bildene?

:(:(:(:(

Annais slutter. Jeg legger meg snart ned å griner. Eneste bloggen jeg faktisk har lest veldig lenge, og hun har vært så utrolig flink. Hun fortjente en 1.plass. Herrigud, jeg ble faktisk litt depriert nå. men tusen takk for alt du har gjort mot alle dine lesere! hva syns du om at anna slutter?


bilde //annais.blogg.no

Vinterball!

Var på vinterball igår, og det var så gøy! Daset og hoppet hele tiden. Det var supergøy, å kunne danse og bare ha det kjekt! Og etterpå, sånn seriøst, jeg følte jeg hadde gått ned 2 kilo! haha. har du vært på noe ball i det siste?

s-n-ø...

................... tuller du? det har snødd i hele dag! jeg blir så deppa. Kan ikke beskrive det. Herriguud, det skal til og med være vår, og nå er det blitt vinter igjen. ditt. Snør det hos deg?

Lader opp til morgen.

Lader opp til skolen begynner igjen, etter en ukes fri har døynrytmen min blitt  helt ødelagt osv. Skulle virkelig ønske jeg hadde en uke til. Det hadde vært deilig! men ufff.... skole. Skal du og på skolen imorgen?

Dagen innkjøp!

Årh, jeg har vært med gina idag i byen! herrigud så koslig. Sykt lenge siden sist jeg var med hun! men nåå, nå skal det ikke være lenge til jeg møter hun igjen, for det var mega kos. Gleder meg til å se hun igjen, hun er en super herlig jente altså! ♥


shorts (299,-) og armbånd (gratis) bikbok | ring h&m (49,-)
hva syns du om dagens innkjøp?

Ny vårjakke!


jakke fra Gina Tricot. Hva syns du?


 

Paradise!

herlige bilder fra weheartit. Jeg blir så glad av å se på de bildene, tenken på varme, sommer, sommer klær, god mat, nydelige plasser, syden. Digg! Hva syns du om bildene?

Flytur 10 000!

tulla...... men har bare reist 500 ganger....... årh, jeg skal til pappa igjen, og må ta fly. Jeg vet ikke om jeg årker. Jeg er så trøtt og jeg har fortsatt ting å pakke. Jeg blir gal, jeg er lei av og reise. Skulle ønske jeg bare kunne legge meg ned for å sove godt under den herlige sengen min istede for å sitte på et ekkelt fly. ÅÅÅRH. FLY :( liker du å fly?


Herlig frokost!


mamma har b-day idag (gratulerer med dagen mamma♥), og da lagde jeg og Rolf en god frokost til hun med vaffler, rundstykker, og mye annet godt. Jeg har aldri vært så mett på så lenge, jeg følte magen min sprakk, det var såå godt. Pleier dere å lage god mat til de som har burdag?

VINTERFERIE!!!


Ja, endelig vinterferie ♥ Har dere vinterferie nå?

Audrina Patridgejeg bare elsker Audria. Hun er så utrolig pen, hun har fint hår, hun har utrolig stilig klestil! Jeg har alltid digget the hills stjernen Audrina! Og dette siden jeg begynte å se the hills for ca. et år siden? noe sånt. Herriguud, jeg bare digger hun! Hva syns du om Audrina Patridge?

Skøyter på iisen.

Idag har jeg og Andrea gått på skøyter i nesten to timer, og det var kjempe gøy. Men herrigud, jeg var iskald på tærene mine, trodde jeg skulle dø. Var så vondt. men jaaa, koslig var det iallefall på isen! Har du stått på skøyter iår?

Påskeegg i lilla kartong!

mm...♥♥ årh, det er såå utrolig godt! Jeg er så glad det har kommet ut i butikken, jeg skulle nesten ønske de hadde det året rundt... men da blir det jo heller ikke så godt da man spiser det. hihi, nam! Liker du påskeegg i lilla kartong?

Dagens lille innkjøp!


Bikbok 49,- per plagg der.

Jeg har da vært i byen med Emilie, og dra hun dro så var jeg med Andrea og Ina litt, så leide vi film. Jeg skal nemmelig ha en jentekveld som jeg tror blir veldig koslig. Såe, ja, nå skal jeg spise litt før de andre kommer.. er så sulten!!! hva syns du om innkjøpet?

Ny header!


jeg er desverre ikke så flink med header og sånt.. så det blir en enkel header! Hva syns du om headeren?

summer!

gleder meg sånn til sommer, jeg kan ikke beskrive det. det blir sååå digg å bare kunne gå i en shorts, en topp, solbriller og noen sandaler/slippers. åårh. Gleder meg sånn til at det skal bli varmt, og feie! ♥ gleder du deg til sommer? eller er du vinter menneske?

btw, om du vil se på sommerspillelisen min på spotify, trykk her.

Tumblr_lgiyy1ezj31qgp1fuo1_500_large

Tumblr_lgdih2p9it1qd28soo1_500_large

Tumblr_le8fld72v61qeoia0o1_500_large

Tumblr_lgiwj0zhvq1qekcmoo1_500_large

Tumblr_lckmn2yofs1qbd83to1_500_large

Tumblr_lghwk0kpp31qagmyqo1_500_large

4747135513_f26b529cbb_large
// we♥it

Skybyen? Nye nettby?

jeg vet ikke om dere har fått med dere det? den nye "nettbyen" som nå heter da skybyen. Haha, jeg lagde meg nett en bruker, og det er såå uvant i forhold til facebook. Men faktisk så er skybyen nesten helt lik som nettby. haha, men facebook er nokk fortsatt best! Har dere fått bruker skybyen?Fikk du lyst på kake?

hahahaha... jeg og julia brukte 2 timer på lage den.... men gjett hva, bunnen var like har som en murstein, og det opp på kaken var jo utrolig flytende :( men vist ikke den hadde vært hard, hadde den smakt døds godt!

Skole og prøverrrr.

esj, jeg hater prøver. Vi har en imorgen, og en på onsdag. Engelsk og historie. Tror det blir dårlig blogging jeg, ikke det at jeg er så flink nå heller da menne.... jeg skal prøve så godt jeg kan med å få alt til å gå rundt. har du noen prøver fortiden?


Innkjøp den 05022011.


kjole H&M - 199,-


genser kappal 149,-

genser h&m 50,- (salg)


topp hm 69,-

genser h&m 99,-

natta shorts kappal 49,- (salg)

Jeg var i byen igår, helt til det stengte klokken 6 men andrea,ina og emilie. Og etter noen timer kom beste jentene mine på besøk, og vi koste oss mye!så igår var dagen min veldig bra! ♥  hva syns du om innkjøpet?

God morgen!

Det er sol utenfor vinduet mitt! Jeg våknet faktisk fordi det var lyst inne i romme mitt, pga. sola! Det var leeenge siden sist! Deeilig. men ja, jeg ville bare si god morgen til dere :):):) Er det sol der du bor?

Jeg har klippet meg!


heheh, beklager for web bilder. men jeg må lade speilreflekskameraet mitt.

Ja, men jeg kom nettopp hjem fra frisøren, og jeg er kjempe fornøyd egentlig. Har ikke hatt så kort hår på evigheter, og heller ikke hatt skrålugg på lenge! men jeg er faktisk fornøyd. Og endelig, nå kan jeg begynne å spare til langt hår, uten å tenke på slitt hår! Hva syns du?

Smoothie!

nam,det var døds godt. Jeg tror jeg må ta meg litt mereee. Seriøst, dette er den beste jeg har laget noen sinne! Jeg er så glad i  smoothie! Er du glad i smoothie?

Et par nelly sko!

jeg syns faktisk de var kanskje kul. De skiller seg liksom litt ut, men det er bare noe jeg liker med de! jeg vurdere kanskje å kjøpe de, men jeg vet ikke.. Hva syns du om skoene?

En til god fredag.

FRIDAY I LOVE YOU,
pizza.pc.godteri.byen.jentene/godfolkene.UKM.kamera.sove.sove.sove. helg ♥ 

Pakke i posten!


Jeg bare virkelig elsker den. Den er serøst super fin, den kom i posten idag og mamma hentet den, og jeg bare "JAAAAAAA" Ble super glad. Ventet på den i ca. 3 uker! så kom den ♥♥ Hva syns du om vesken?

Drømme rom!

 
Så fantastisk. Nydelige rom alle sammen. Skulle ikke sagt neitakk til noen av disse rommene. De er jo nydelige. hva syns du?

Fredagens og lørdagens innkjøp!

svart topp cubus 49,-                                                                             hvit topp BikBok 129,-

Kjole BikBok 99,-                                                                     hettegenser moods of norway 499,-

alt bikbok. Lue 29,- smykke 19,- stroppløs bh 29 per stk.

Jeg var i Bergen i helga med Julia. Vi shoppet både på fredag og lørdagen, og vi har storkost oss. og btw, vi hadde ikke internett. Den klikket nemmelig.... uff. men vi koste oss uansett da. Hva synes du om innkjøpet?

Pannekake!

Jeg ble så glad da jeg fikk vite at vi skulle ha pannekake til middag! mm... Elsker pannekaker, er så godt. hihi. Så jeg er iallefall god og mett nå! Men nå må jeg pakke ferdig restene, jeg skal nemmelig til Bergen igjen, men denne gangen skal julia og være med ♥ liker du pannekake?

Ny tvvvv!

Jeg fikk ny tv til jul, men ikke fått hengt den opp enda. Men jaa, endelig gjorde vi det på lørdag/søndag(?) og det var iallefall kult. Så nå har jeg til og med fått kabel sånn at jeg kan koble til PC til TV'N, det er døds kult!


Tv'n er en 32 tommer, elsker den. Den er super fin, og snart får jeg faktisk mangen kaneler og!  Har du egen TV?


Oreokake!jeg og iselin bakte kake igår. Oreo kake, nam! seriøst, den var døds god. Liker du oreokake?

JAAAA, HELG!

Endelig er det helg! ♥♥♥♥ Gledet meg veldig lenge nå, siden mandags morgen 08.31! Herlig, elsker helg! Og denne helgen blir og veldig bra! Skal i bursdag, til byn og bake! Har dere planer for helgen?

Forelsket i et par sko!

skoene fra nelly er så fine. Jeg tror jeg skal kjøpe de, jeg har iallefall veldig lyst. De er såå nydelige. Går liksom til nesten alt, vist det ikke går til alt da! bare ha de altså. Hva syns du om skoen?

My dream.

walk-in-closet er min store drøm. Tenk å slippe trange skap, men har et eget rom med sko, vesker, klær, fine kjoler og et stort speil som du kan lett kan se hele antrekket. åååårh, det er drømmen min, og den, den skal bli oppfylt! Ønsker du og deg et walk-in-closet?

Venezia!


privat//sony a330, 18-55mm.

Siden jeg var i Venezia, har jeg blitt veldig glad i Italia. Jeg vil lære med flytende italiensk, og bo noen år i Italia. Det er drømmen, nå iallefall. ♥♥ Har du vært i Italia/Venezia?

Black.

jeg er ikke så flink til å bruke neglelakk, selv om jeg har veldig mange. Men idag etter jeg dusjet fikk jeg lyst til å ta på neglelakk, så ble det svart idag. Bruker du ofte neglelakk?

Biltur og kake!

Nå skal jeg på biltur og prøve kanskje den nye bilen vår, så etterpå det skal jeg til Iselin for å bake kake! ♥ Så da snakkes vi senere idag/kveld. Skal du bake kake idag? :D

Da var vesken bestilt!

Gleder meg til jeg får denne i posten! den kostet bare 200 lappen og det er gratis frakt fra USA. Veldig billig og veldig kul! Gleder meg virkelig til å kunne gå med den! Hva syns du om vesken?

Savner sol og varme!

Jeg må innrømme jeg savner litt sommer. Selv om jeg elsker juletidere, og vinter. Men ja, jeg savner sommer og sol. VARMEN, det er et veldig stort savn hos meg nå. Har jo bare sett snø og minus grader de siste månedene... BTW FOLKENS, JEG SKAL TIL THAILAND I 3 UKER I SOMMERFEIREEEN! blir digg. meeen, flere som gleder seg til sommer?


sogn 2010


hellas 2010


tyrkia 2010

2011's nyttårsforsetter!

Som de fleste har, jeg er ikke så veldig flink med å holde sånt, men jeg vil virkelig prøve! Jeg vil virkelig disse tingene, så da er det bare å begynne å forberede seg.

♦ Spise sunnere OG jeg skal slutte å spise godteri i vær dager.
♦ Jeg har bestemt meg for å begynne å trene oftere, flere ganger i uken!
♦ Bli flink til å rydde/vaske rommet mitt en gang i uken. satser på søndagen.
♦ spare penger, og bruke pengene til noe jeg faktisk trenger.
♦ heve karakterene på skolen, og greie å holde de der.
♦  ta masse flere bilder og lage album med bildene! 
♦ og en ting til, bli flinkere med å blogge, og endre design oftere.

Har du nyttårsforsetter?

jeg tror ikke jeg burde sette opp flere, jeg må virkelig greie å holde de... ehehe.

Innkjøp 29.12.2010!


Genser fra Gina Tricot 99,- Øredobber fra Gina Tricot 38,-
+ en svart tights, kr. 99,-

Jeg var på Åsane senter idag, og skulle egentlig bare være der en liten stund, men så møtte jeg Julia, søskenbarne mitt, så ble litt lengre enn det jeg skulle. Men det var super fint å se hun igjen! Hva syns du om innkjøpet?

Mine julegaver.

Så langt, jeg har nemelig noen julegaver hjemme i molde av besteforeldrene mine, og noen av vennene mine. Men jeg er super fornøyd med gavene mine iår. Var ikke noe jeg ikke likte!  Er du fornøyd med gavene til jul?fleecegenser - hettegenser - sjal - votter - gavekort - pysj - øyedobber - hårkur - parfyme - parfymesett - kameralinse - visakort ( slags gavekort ) - 600kr - neglelakk - belte - hårspenne - shampoo og krem til huden - bilder.

her er mine favoritter da: 


3 nøtter til Askepott!

Så koselig. Det er ikke jul før man ser på det. Det er liksom tradisjon på juleaften. Jeg sitter her med julestrømpen min og spiser godteri mens jeg ser på det. Ååå, jeg får litt julestemning ♥ Ser du på 3 nøtter til Askepott? 

FORRESTEN, GOD JUL!!! 


Kvelden før kvelden.

Imorgen er det dagen jeg har ventet på i flere uker nå. Gleder meg først og fremst til gavene, men alle tingene som må til for at det skal bli jul er mange. Sånn som 3 nøtter til Askepott, julestrømpen, musikk, snøen, juletreet, maten ♥♥♥ jeg gleder meg.

HALLOOO, JULAFTEN ER IMORGEN. DETTE ER KVELDEN FØR KVELDEN. DET ER JO HELT UTROLIG.

Jul i hjemmet!

Endelig, nå har ting begynt å komme inn, og jeg skjønner at det snart er jul. Jeg gleder meg sånn. Det er så koslig med sånne juleting rundt om kring i huset! Har dere begynt å pynte skikkelig til jul?

jeg lever på smertestillende.

Herrugud. jeg har så vondt i hode, vondt i halsen, jeg har feber. Jeg fryser og er kok varm. Jeg må si det var en veldig dårlig start på ferien å være syk på søndag, mandag og idag..... når fikk dere ferie?

Vondt......

Jeg har vondt i kroppen, vondt i hode, jeg er varm og kald. Jeg er syk. Men jeg har tenkt å ignorere det idag, er jeg ikke flink? Eller jeg skal prøve... Jeg skal ut å ta bilder med den nye linsen min til kamera jeg fikk i går! YEY. Noen andre som ikke er helt i form?

btw, igår koste jeg meg veldig masse, var i bursdag, og det var utrolig gøy å være med folk. Fikk til og med Ernest, Pål og Jamil til å følge meg hjem med spark da jeg skulle hjem i natt. Takk til de ♥♥


privat, tatt med sony. 18-200mm.

God frokost!

jeg lagde frokosten min selv, siden de andre hadde spist. Jeg merket og at jeg ikke kan lage mat. Greier så vidt å steke egg. hahaah. men det var jo godt da, selv om det ikke så så utrolig godt ut! Spiste du god frokost idag?

Gårsdagens juleball!

Det var juleball, og derfor blogget jeg ikke igår. Måtte begynne å ordne meg klokken 3, for vi skulle være med klassen på Peppes, også skulle vi på juleball klokken 7. Men så utrolig gøy det var. Koselig på peppes og. Vi danset og hoppet på juleballet med høy musikk! Det var utrolig gøy, men jeg fikk utrolig vondt i bena etter å ha danset i høye heler i 4 og en halv time. Men, ja, siste juleball på skolen min, var utrolig gøy! ♥♥ Har du vært på juleball i år?

I want your wardrobe #6#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen
#4 Ashley Olsen
#5 Miley Cyrus 
#6 Olivia Palermo

Olivia Palermo, hva skal jeg si? Hun har iallefall en utrolig fin og stilig klesstil, det synes iallefall jeg. Hun er kanskje ikke den snilleste, om der virker i serien, men garderoben hennes er utrolig stilig! Og jeg syns du er og veldig pen, det er min mening da. Liker du stilien til Olivia?

Bare 10 dager igjen til jul!

10 dager til jul, og bare 7 dager igjen til juleferie! ♥ Folkens, det er ikke lenge igjen til jul. Ikke lenge igjen til man sitter rundt treet og åpner pakker, eller spiser godt mat med familien. Det er virkelig bare 10 dager til. Men jeg selv... har ikke så mye julestemning. Håper virkelig jeg får det...snart. Du og gleder deg vel til jul?

Tumblr_ldacxlzbbt1qb62q0o1_500_large
koselig. //wehearit.

Er han ikke søt?


aw, er han ikke nusselig? Han er søt. ♥♥♥ Er du ikke enig at han er søt?

Da var alt gjort!

Endelig, jeg er ferdig med alle tentamenen! norsk, nynorsk og bokmål, matte, og engelsk tentamen! Er så digg å bli ferdig, og nå er det heller ikke så mye å gjøre på skolen! Jeg tror kanskje vi har en prøve imorgen. Eller så er vi ferdig med alt! Er du ferdig med alle tentamenen?
Gratulerer med seieren!

Nå har Hans vunnet x-factor, og jeg syns det var fortjent, selv heiet jeg på atle, men jaja. Så gratulerer med seieren igjen! Hvem heiet du på i finalen?

Innkjøp: nye finsko!

eurosko, 499,- jeg er super fornøyd med de! Elsker de allerede, så blir nok de jeg skal gå med på juleballet. Det er veldig fine til bukse og kjole og alt det skulle være! Super fornøyd med dette innkjøpet. Hva syns du om skoene?

God morgen!

Jeg er med julia. Rekk ikke blogge igår siden vi hadde filmkveld, noe som var sykt kos. Men dere, blogger da jeg kommer hjem.  Koste du deg igår?

Endelig er den bestilt!

Jeg er super glad, får snart den kameralinsen jeg har hatt lyst på så lenge. Altså et macro linse ting. Jeg gleder meg sykt. Blir så bra! hihih. Har jo en zoom nå, og så blir det macro, og mye lettere å forbedre seg i å ta bilde! Blir så bra. har du ekstra linse til kamera ditt?
I want your wardrobe #5

#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen
#4 Ashley Olsen
#5 Miley Cyrus

Jeg virkelig elsker stilen til Miley Cyrus som nå er 18år. Jenta som står bak Hannah Montana seriene osv. Hun er super pen, og har en ganske kul stil. Man kan rett og slett si "WOOOW". Fin stemme - fin klestil. Jeg kunne virkelig tenkt meg å hatt garderoben hennes! Liker du stilen til Miley Cyrus?

Det snør, det snør!

Det har snødd i hele dag, helt siden klokken 12, og har snødd siden. Yey, det er ganske koselig. Men jeg orker ikke blogge nå. Tentamen imorgen, og i over imorgen, blir kanskje innlegg imorgen. Vist ikke er det fordi jeg har matte tentamen på torsdag. Har dere masse tentamener?

Saktekst på tentamen imorgen.

Tentamen imorgen ja.... I norsk bokmål. Uff, det eneste jeg vet er at det skal være saktekst, ikke det at jeg er sikker på hva det er.. heh, men nå, må jeg kanskje sitte å se ned i norskboken min en liten stund til! så bye.

Pynta pepperkakehus!

Så utrolig koselig! Jeg og mamma har pyntet pepperkake hus. Det er så mange år siden vi har gjort det, på sånn vår måte, så idag var det på tide! Det bringer tilbake så mye minner. Husker hvor viktig det var for meg å pynte pepperkakehuse da jeg var liten! hihi, så utrolig koselig. har dere pynta pepperkakehus, om dere har?

itillegg, så luker det jul. Vi har nemmelig ribbe i ovnen, julemat og litt julestemming er kommer hit ♥

Early morning!

skjer? Pleier aldri å stå opp før klokken er 10, vist jeg ikke mååå.... Så irriterende! Jeg som voknet, og trodde klokken var over 12, og fikk sjokk da jeg så på mobilen, og klokken var bare 09.14!

Heldigvis, en liten oppmuntring til meg, heh. Da jeg tok opp rull gardinen min, på rommet mitt ble jeg utrolig glad! Alt var så lyst ute, og det hadde snødd inatt! Så det var en liten oppmuntring. men folkens, senere idag skal jeg pynte pepperkakehus, gleder meg! ♥ Sto du opp tidlig idag?

Hjemmelagde karameller!

Nam, jeg og mamma har lagd hjemmelagde karameller. Utrolig godt, de er 100 ganger bedre enn de i butikken! Og tro meg, det tok flere timer! Men heldigvis lønte det seg! Resultatet ble sykt godt. har du laget noe idag? :)
Desembers første helg!

Så deilig med helg! ♥♥ Heldigvis da, så går ukene fort! meen, helgen går og fort :( jaja, uansett helgen blir gøy. Skal bake til jul, så shoppe julegavene som er igjen. Ellers, ikke store planer! har du planer?

Tumblr_l9cam5ivue1qdhmifo1_400_large

En syk Emilie...

jeg var hjemme fra skolen idag, fordi jeg er syk. Har egentlig vært det hele uken, men jeg orket ikke gå halv syk på skolen idag også. Men jeg har blitt litt bedre da, så jeg tror jeg satser på skolen imorgen! :) Flere som er syke?


uff, føler meg litt sånn.

Kanelsnurrer!nam <3 jeg og iselin har bakt kanelsnurrer, sykt godt! Liker du kanelsnurrer?

Blogg vurdering av..

.. ida-lovise, bare trykk på navnet, så kommer du til bloggen hennes.  
Design
: Jeg synes det er ganske søtt jeg, fine farger som passer til tiden nå, advent. Jeg vet ikke om det var meingen eller ikke, men jeg likte det. men det er to ting som "irriterer" meg litt, eller, jeg ikke liker helt. Headeren er liksom så kort, jeg liker sånne lange som går fra menyen og innlegget.  og, da du kommer litt lengre ned, så er menyen trykt inn i innlegget. men det er det eneste jeg ikke liker med designe ditt :)

Innhold: Jeg er fast leser av bloggen din, og jeg merker at du blogger en del, som er kjempe bra! Du skriver om mye forskjellig, outfit, og andre ting som intriserer deg :) jeg legger heller ikke til så mye om skrivefeil, så ja, veldig fra! 

Sammenheng: Jeg liker bloggen godt, bortsett fra det jeg nevnte litt på design, men ellers er bloggen egentlig ganske bra altså! Jeg er fastleser, og det kommer jeg til å være! Sluttkarakter: 5-

Første søndagen i advent!

Det føles herlig, at det bare er noen uker igjen til jul! herlighet som jeg gleder meg, og idag tok vi opp julestjernene på stuen, og på kjøkkenet. Og vi har tent det første lyset i lysestaken! Teeenk, IKKE LENGE TIL JUL! Har dere hengt opp julestjernene, og tent det førse lyset?Vil du bli vurdert?

Jeg har ikke så mye bedre å finne på nå/ senere, så jeg tar kanskje en vurdering om en stund, eller noen imorgen! For jeg har ikke så mye planer! IHIH. så om du vil bli vurdert, skriv en kommentar! :) så trekker jeg ut noen!

Julegave shopping!

Jeg stikker til bussen om en halv time, og så skal jeg møte Iselin i byen. Vi skal nemelig handle julegaver, og vil hels få alle unna, så slipper jeg å styre med så mange. men nå må jeg finne på noe jeg kan ha på meg. HIH. Har du begynt på julegavene dine?


Fredag, i love you!

JEG ELSKER HEEELG, er så digg. fredag og lørdagene er de diggeste dagene i hele uken! Yey. Idag skal jeg bare slappe av, og spise taco og godteri ♥♥ er du og glad i helg? eeheh


HELDIGVIS, er det ikke så ille!

Bare en måned til jul!

Yeeey, gleder meg til jul, og det er ikke lenge igjen i det hele tatt! Gleder meg sykt til jul, blir så utrolig gøy! Men det er mye som kommer til å skje rundt denne tiden, prøver, 4 tentamener, julegave shopping, juleball osv. Men dette er den koseligste tiden i året. ♥ GLEEEDER MEG TIL JUL! Syns du jul og desember er den koseligste tiden?

Bloggen min er 1år idag!

Yey, jeg har blogget i 1år idag! Oi, føles ikke ut som om jeg har blogget 1år. Og det er så mye som har skjedd siden jeg startet å blogge. Alt er egentlig forandret. På en god måte. Og jeg vil og si tusen takk til dere som har lest og leser bloggen min! Det er jeg veldig glad for, og det er jo en av grunnene jeg fortsatt blogger! Så gratulere bloggen min med 1års dagen?♥♥ heh.

første bilde av meg på bloggen min, hahahha. uff, tard.

hits