januar 2010

Lærkevej

hei, jeg er vell hjemme. Etter jeg har vært med pappa i helgen. Nå ser jeg på TV, Lærkevej, det er faktisk ganske så kult. Har sett det noen søndager nå, har kommet inn i det. Det er faktisk sånn at jeg har begynt å følge meg og liker det! Nå er det jo nettopp ferdig, og jeg begynner faktisk å blir ganske så trøtt, så det blir tidlig til sengs idag altså. Ikke noe rangling på meg. Så er det jo skole imorgen! Begynne å lade opp for fullt til ny skole uke. hm.. Ser du på Lærkevej?

 
satser på hei'ærn..

- EMILIE

Det er lørdag!hei det er lørdag, min beste dag. Idag har jeg gjort utrolig mye, til og med ferdig med alle konf. invitasjonene! Det skjedde på nesten 4 timer tror jeg (?) Jeg og pappan min som gjorde det da, ble faktisk ganske fint. Ellers, har jeg sett den nye kusinen min, ellers ikke så utrolig mye. Kjenner det er godt med lørdag, selv om jeg hadde fri i går og. Er ikke dere enig? Bra med lørdag?

Nå så venter jeg og Britt (samboeren til pappa) vi venter på pappa som skal hente mat til oss. Vi har bestillllllllt heh. Så vi snakkest vell, en gang, kommer kanskje med et inlegg senere i kveld. Får se! i så fall, ha en god kveld videre!

- EMILIE

Timene bare fyker!

Spess da vi har det gøy. Jeg har vært i byen idag med Mathias, Gina, Glenn, Martin Jonas, Tone, Kristina og Julie, utrolig kos. Jeg har hatt det sykt gøy idag. Vi så en film, og hadde konkuranse med guttene, om og gjøre å ta flest bilder med flest fremmende, det var guttene som vant da.. 20 - 19!  her er noen bilder jeg tok idag.


Kristina - Tone - Julie - Gina - Emilie (<3<3<3)YOZ, bare Mathias som så at det var bilde på vei! haha (<3)

gud. sykt gøy idag. Koooos! nå skal jeg spise taco, bye! Hva har du gjort idag?

- EMILIE

På tide å stoppe?

Jeg er så lei... lei av snøen. Det bare snør og snør. Har snødd i hele dag! Var en bitte liten pause iste, men nå laver det på igjen. Jeg kunne sakt det 100 ganger, jeg er så lei. Kan det ikke bli sol og sommer? Det er savn. Kjempe savn.

Håper jallefall at flyet ikke blir forsinket. Siden det snør sånn! Jeg skal til Bergen i kveld, så jeg har egentlig ganske mye å gjør. Pakke, ordne neglene, gjøre litt lekser, laste ned musikk til ipoden og kanskje ned til roseby en tur, for jeg vil ha en genser der fra. heh.

Savner du sommer og sol?


hahahha. syden i fjord.

- EMILIE

Dagens sang!

Tror de fleste begynner å bli litt lei av TikTok, det er jallefall jeg, hun har faktisk mange bra'e sanger uten som TikTok, som jeg har begynt å høre på. F.Eks. Blah Blah Blah og Take it off, osv! Men idag er sangen Your Love Is My Drug, jeg er nesten forelsket i den. Den er kjempe kul! Hva synest du om sangen?å nå, om en halvtimes tid, skal jeg på roseby, kanskje det blir litt shopping, vi få nå se på det da. Men jallefall, skal vi se på det. Skulle egentlig på trening, men både jeg og Iselin har vondt i hode, og årker bare ikke å springe på en 3dmølle osv.. Det får vi ta igjen da vi er litt bedre form! hehehhehe, Så vi prøver heller oss en tur ned på kjøpe senteret og daffe. Hmm... ja, ikke noe mere å si. bye! - EMILIE

Red!

Hvem liker ikke weheartit? - Det gjør jallefall jeg. Elsker Weheartit!
- EMILIE

Til kirken vi går!

Hey. Nå, er jeg hjemme. Vært ute å fartet i hele dag. Var først i kirken, woho! Tiden går faktsik gnske fort i kirken. På 1-2-3 var vi liksom ferdig. Å rett etterpå, måtte jeg og Iselin forte oss videre, vi skulle på danseforestilling. Det var gøy det, men den siste timen var litt kjedelig.. Hele forestillingen varte litt over tre timer. Ellers, idag har jeg ikke gjort stort. Nå er jeg jallefall uuuuuuuutrolig trøtt. Så kvelden blir ganske tidelig idag. Men nå er det faktisk middag. Jeg er sulten, har ikke spist siden frokost som var i halv 10 tiden. Hva har du gjort idag? eller, så langt idag!Elise - Maria - meg - Ei jeg ikke husker navne på - Aina

- EMILIE

Beste dagen i uken!

Jeg er sikkert ikke den eneste som synest lørdag er den bestedagen i uken? Shoppe i byen, være med venner, eller noe lignede! Du skjønner. Jeg pleier å være i byen med venner, men denne dagen har vært litt anneledes. Jeg har vært på konf. undervisning, i 5 timer. Det var noen lange timer, egentlig. Men det var helt OK. Imorgen skal jeg til og med være med på guds tjenesten, skal bære brød opp til altere, elns.

og senere, skal jeg og mamma lage taco! nammi nam. Det er så og si favoritt maten min ♥♥ Åsså blir det sikkert noe annet godt etterpå. + tv, potetgull, brus osv. koos. kanskje en film og!  Hva er favoritt maten din?

- EMILIE

Jeg elsker denne sangen!

God kveld. Jeg har nettopp spist hjemmelagd pizza. Sykt godt med mat da man har vært på konf. undervisning. Det er faktisk ganske kos. Jeg skal imorgen også + søndag, for jeg er på sånn helge unservisning. Men det er like greit det. Ganske kult det. Koslig og, egentlig. Å NÅ ETTER DETTE SKAL JEG KOSE MEG MED EHM.. GODTERI + POTETGULL + BRUS

hmm.. men jallefall, vi synger sanger å sånt. Det er faktisk en utrolig fin en. Jeg har helt forelsket med i den, men jeg måtte høre den, 2-3 ganger før jeg likte sangen.. men da du faktisk begynner å høre, så er den sykt fin altså. Jeg synger med som bare det.. Stakkest mamma, for jeg er kanskje ikke den flinkeste her i verden til å synge! heh. Hva synest du om sangen?- EMILIE

Emilie?

Jeg har ikke blogget nå de siste to dagene, det er så utrolig mye å gjøre. Nå må jeg virkelig kjerpe meg, vist ikke kan jeg bare like godt slutte å blogge.. høh. Så'e. Jeg skal prøve, om dere faktisk vil det. hmm.. Nå må jeg gjøre lekse. Så vi snakkest, søtiser! Så må jeg prøve å bli bedre med dette her. Hade! Har dere mye lekse osv. ?

BTW; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN!!!!!!


header bilde! hih. ehm.

- EMILIE

Halla!

hei hvordan går det med deg??????????????
hehehehehe. teit innlegg.- EMILIE

Spørsmåls runde på gang!

Hei. Jeg skal ha spørsmåls runde. Så kan dere spørre om hva dere vil! Jeg skal prøve å svare på alle. Jeg svarer på videoblogg. Men om det blir for få spørsmål, så blir det skriftlig.. Så'e, det er bare å spørre i veg, om alt mulig. btw; svarer ikke på altfor privete spørsmål. Bliiiii med!!!! hm... og jeg vet ikke når jeg svarer, vi får se hvor mange spørsmål.

Men om du luerer på noe, her er sjansen din! :) s-s-spørrr i veiiig.- EMILIE

Tommel ned!

Hei. Dagen min har vært vell egentlig ganske lang nå. Stod opp i halv 9 tiden.. Så min har vært lang, i forholdt til noen andre som kanskje stod opp i 12 tiden, eller noe lignende (?) Men jeg har faktisk vært å selgt VG, med en vennine. Å tommelen ned - var jo pga. at vi nesten ikke tjente noen penger.. De fleste var borte, eller lå å sov. For vi tjente bare rundt 70kr. vær. HAHAHA. ble litt skuffet der. Pleier du å gå med VG, eller noe lignende?
hmm.. jeg har nettopp vasket bade faktisk, og nå har tenkt til å spise litt mat. Har ikke spist så utrolig mye idag, så det er vell på tide å gå bort til kjøleskapet - eller noe sånt. Så, snakkest..

- EMILIE

Kjole - hva synest du?

Hei. Jeg kjøpte en ny kjole idag. Si hva du synst! nå må jeg gå, skal på kino og se TommeTønner! :)
Hva synest du?

- EMILIE

Good moring people!

God morgen. Jeg har nettopp stått opp, fant ut at jeg er veldig trøtt og sulten. Så skal snart lage litt mat. Sånn at jeg ikke dør av sult her jeg sitter med kjøleskapet fult av mat.. Så må jeg vel egentlig henge med, for jeg skal ornde meg rett etterpå, jeg får nemmelig besøk av søsken barnet mitt - julia. Det blir kos. Så blir det vell en bytur, osv.. Tenkte kanskje jeg skulle ha en videoblogg senere (?) hmm.. vi får se. Planer for dagen?


bestevenn.

- EMILIE

Daff - daffere - daffest!

Hei, jeg har nettopp spist namminammi pizza, etter to lange harde timer på trenings studio. Etter en dusj, så er det deilig å ha en OnePiece, man kan hoppe rett inni! HERLIG. + jeg sitter her å koser meg med smash! mmm... Jeg nyter vær bit! elsker det. Men det er vell egentlig ikke så lurt etter jeg har trent?............ Det tar vi igjen senere det, heheh. Liker du også smash?


hehheh. den er ikke svart, det er redigert, min er litt mere blå, men ilu på den <333

- EMILIE

Glading!

God dag, og god helg! Nå er jeg sykt glad. Det er helg, og hvem gleder seg ikke til helg? + Vi hadde naturfags prøve, og tok den muntlig, og jeg fikk 5-! Jeg er døds glad, det er liksom naturfag.. og jeg er egentlig ganske dårlig i det. Så jeg er mega glad!

Senere idag skal jeg og Iselin på trening's studio. Så det er ikke heeelt helg enda. Men det er sånn halvt helg, heheheh. hmm.. ikke noe mere å si akuratt nå en, god helg! :-) Har dere planer for helgen?


hilde-emilie-livmaria. lenge siden!

- EMILIE

Opptattjeg beklager folkens, jeg har vært ganske opptatt de siste dagene, men å øve på prøver osv. Jeg har også i løpet av denne perioden jeg ikke har vært flink til å blogge, så har jeg funnet ut at jeg skal, legg merke til skal, men jeg skal begynne å trene på trene studio og jeg har allerede begynnt å sett for meg att magen min skal bli strammere til bikini sesongen! hmm.. Jeg og bestevennen min. Sååå.. mhm. det har jeg gjort i det siste ++ har jeg øvd myyyye på prøver. 

men ferdig med slurve med bloggingen min, jeg skal bli flinkere! Har dere mye å gjøre for tiden?

- EMILIE

Jeg føler meg sunn!

GOD KVELD. Jeg drikker smoothie, laget den selv faktisk å føler meg ekstremt sunn! + jeg har drukket litt over en liter vann ++. Haha, nå som jeg er syk gjør jeg alt for å bli frisk til imorgen. Samtidig som jeg slapper av da. Nå ser jeg det derre tvilling tingen - på tv norge, det var ganske kult, hihi. Hva har du gjort idag?


HAHAHA ÆSJ DET SÅ IKKE SÅ GODT UT SOM DET SMAKTE....

- EMILIE


Sykkkk

Jeg er syk. Sliten. Man blir nesten sliten av og være syk. Jeg har bare slappet av å drikket mye vann. Jeg vil bli frisk. Nesen min - halsen min, og til slutt hodepinnen kan bare bli frisk. Jeg har ikke tenkt til å bli senge liggende i flere dager. Da blir jeg suuur. Får ta det som det kommer uansett, men det er lov til å håpe. Er du syk idag?

jeg skal dusje nå, tenkte jeg.


oja hehe.

- EMILIE

Søndagens outfit

Y0, det er søndag, og jeg har søndag's outfit på bloggen min.


buksetingen og Armbånde er fra BikBok, skjorten er fra Cubus og til slutt singeletten er fra H&M i think. Hva synest du om antrekket idag? btw; skjorten er egentlig stripete. Hvite og lyse rosa striper.

Senere i dag skal jeg og mamma opp til noen som heter Lene, og mammanen hennes. Vi skal spise middag hos de idag, tror vi skulle ha pizza. Eller noe sånt. Det er jallefall klokken fire. Så blir det sikkert utover kvelden. Snakkest.

- EMILIE

Shopping er noe jeg liker!

Shopping her, og litt der. Og litt der da, sefølgelig! Jeg og Elise Klausen har vært i byen og Roseby, sykt koslig. Sykt gøy å være på januar salg, hehe, det er syyykt digg. Jeg har kost meg veldig mye idag - bortsett fra at jeg fikk veldig vont i bena.


begge skoene var fra ehm, jeg husker ikke.. :( men de fin skoene kostet 300,- det var på 50% og ugg'sene kostet 250, også på 50%. Armbondene er fra BikBok og kostet 40,- og til slutt skjortene er fra Cubus og kostet bare 50r. Tror det var på 70% jeg husker ikke.. Så jeg er egentlig ganse fornøyd med innkjøpene mine. Hva synest du om dagens innkjøp?


Jeg ser på film, appelsin piken, gud. Elsker den filmen, den er søt. hihi. Den er utrolig fint lagt, elsker den. Jeg drikker brus og spiser potegull ogggg sitter i OnePiece'n min, etter en lang dag med utslitne ben etter en shoppings runde.

Vi snakkest. Byebye.

- EMILIE

H-h-hekta!

God morgen, jeg har nettopp stått opp. Som vanlig, hører jeg på musikk for å komme liksom litt i gang. Nå har jeg også kommet over en døds digg sang. Det er egentlig Jay Z  og Alicia Keys, som synger - men her er en norsk versjon av Joddski og Ingeborg. De er kanskje ikke så kjennt.. Men døds gode! hihi. Hva synest dere om denne sangen? Jeg digger den.- EMILIE

Kino outfit!

Jeg skal på kino, og tenkte jeg ikke kunne gå som en slask heller.. Så jeg byttet fra Joggebukse og hettegenser, til noe ganske annet. Jeg spyr, ganske dårlig valitet - Jeg beglager sterkt!Sko - Bianco,elns (?) tights - jeg aner virkelig ikke.  Genser -BikBok sløyfe ting - jeg husker ikke. Briller - du får spørre Elise Klausen, men tror de er kjøpt på Cubus, elns (?) Det var jallefall litt finere, enn det jeg fikk med før idag, altså. Så fikk vi tatt en outfit også, litt lenge siden sist. Hva synest du?

snakkest, kos dere ikveld da søtiser! :-D


SIER IGJEN BEKLAGER FOR DÅRLIGKVALITET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- EMILIE

Helg liker vi?

God helg alle søte. Er det ikke herlig med noen dager fri, etter en slitsom uke rett etter julefreien, herlig! Jeg er ganske trøtt egentlig. Gleder meg til senere ikvel. Jeg skal få hjemmelagd pizza - mamma sin er så godt. + Så skal jeg på kino med jentene klokken 9. Avatar, sikker noen som har sett den, tenker jeg. Gjett, nå skal jeg rydde rommet mitt. Vi snakkest senere. Er ikke du enig, deilig med helg?


fjord.

- EMILIE

Albumer

Det var faktisk utrolig koslig. Jeg og mamma satt her og så i albumer, av meg da jeg var liten. Det var faktisk utrolig koslig. Jeg skal ha bilder til selvbiografi. + konf.en min i Mai. Bilder av alt mulig og det var kjempe gøy. Latter kom også til bruk. Har du sett i albumer i det siste?


jeg og søskenbare mitt. Vi bakte en kake. Kan vell tro vi er 4år kanskje (?) Jeg er hun med rosa krone, haha.


Bestevennen min i barnehagen - bestvennen min nå.


hahhaha. Jeg var litt søt.

Men jeg stikker her nå. Vi snakkest sikkert senere, eller noe sånt.

- EMILIE

Liten smak av januar salget!

Var i byen idag. Masse salg! Massevis av salg, det er gøy! Jeg selv går helt amokk med sånne salg, heheheh. Var der rett etter skolen. Jeg skal til byen i helgen også, så utrolig mye jeg har lyst på, så blir sikker shopping i helgen også, siden jeg ikke hadde med meg alverden. Men er faktisk fornøyd!


sko, ordinær pris - 750,- og jeg kjøpte de for 375 ,- Det er faktsik også de første skoen jeg har kjøpt for mine egne penger. Heeehe. Men jeg er fornøyd med de skolen, kjempe god å gå i og,faktisk. Skoen er kjøpt på Bianco. og HAHAH, den stillingen med bena.


Genseren er fra BikBok, den kostet egentlig 400, men fikk den for 200. BTW; der fikk dere til og med se sveisen når jeg er hjemme. Det er faktisk nesten ingen som har sett. Heh.

Jeg er faktisk ganske fornøyd med det jeg kjøpte, selv om det ikke var mere en to ting. men jeg kjøpte mine første sko, jallefall mitt første høyhete sko, for mine penger. Så jeg er veldig fornøyd. Hva synest du?

- EMILIE

Det var helt forferdelig!

Jeg trodde jeg måtte ta de av. Det var helt forferdelig! Føltes ut som tærene mine skulle falle av. Jeg har på trening idag - jeg rir på hest. Men det var så kaldt at hestene, og folkene måtte ha teppe på seg. Så kladt var det. + Alikevell var det iskald. Tror kulden sitter godt inne, for jeg har til og med dusjet leeenge, en varm dusj! Skal se om det blir bedre med kakao, etter jeg er ferdig med dette her. brrrrrrrrrr......iskaldt!

FY SOM JEG FRYSER! Har du fryst idag, eller kanskje du fryser nå også?


egentlig, jeg likte litt det bilde!

- EMILIE

Hvem er egentlig du?

Jeg har nesten forventet at du begynner å "kjenne" meg, liksom, du skjønner. Og jeg vil gjærne vite hvem dere er, dere som leser bloggen min, eller jallefall stikker innom noen ganger. Får det er litt greit - litt greit å vite hvem dere er også. Hihi. Bare fire enkle spørsmål!

- Hva heter du?
- Hvor mange år er du?
- Hvordan by bor du i? eller bygd, eller hva nå.
- Hva er dine intiresser?

Det hadde vært kult å fått svar på hihi. Jeg vet det er noen som har hatt dette før, men det er jo greit å vite det. Hei, foresten. Jeg har vært på skolen, skal gjøre litt lekser nå - så færer jeg på trening.


aww liker det bilde.

- EMILIE

Dårlig dag!

Jeg har hatt en utrolig dårlig dag idag! Jeg kjennte det nesten når jeg voknet. Humøre mitt var jallefall ikke på det beste.. Jeg begynnte på skolen idag - fikk en dårlig plass i dag - fikk vite att jeg måtte på konf. undervisning, da jeg egentlig skulle på en konsert med noen i klassen min, i Bergen. Det suger. Men jeg gir meg ikke.. Så dette har overhode ikke vært min lykke dag!

Resten av idag kommer jeg nokk til å ha en TV-kveld. Ikke noe mere enn en slapp TV - kveld med kakao og noe til, hihi. Så det så. 

Hvordan har dagen din vært idag?


Elise skulle prøve å ta bilde av meg og en annen jente, men ente opp med bilder av skia sine.

- EMILIE

Vurdering av blogg!

Dette er bare en av vurderingen av alle 46 kommentarene. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på, lenger ned i bloggen. Så dette er bare en.

Idag blir vurderingen av ei jente som heter Anette. www.anettee96.blogg.no Design: Jeg likte designe ditt da jeg kom på bloggen, men det er ikke jul nå.. Så kanskje burdere å bytte til en annen en snart? Ser også du har brukt sånne koder til blogg - de har du brunk på en kul måte! Fargene du har på bloggen er ikke forskape, og det er behagelig å lese. Dette likte jeg, men det som trekker litt ned, det er kanskje jule design. Bortset fra det, kjempe bra! Karakter; 5/4

Innhold: Du skriver kjempe bra, varierer det du skriver om. Du har mange fine bilder i innleggene dine, det liker jeg utrolig godt. For det er kjedelig og lese en blogg, uten bilder.. Sikkert noen som kjenner seg igjen med det. Jeg har heller ikke sett skrive feil, og til slutt, du har heller ikke smilefjes og sånn i teksten, FLOTT! Karkter; 5- 

Helhet:
Jeg likte bloggen din, dette her er vell andre gangen jeg har vært inne på den (?) og liktet dette bra. Så om du ikke har lest eller vært inne på bloggen hennes, synst jeg du kunne ta en tur. Slutt karakter: 5-

Har du vært inne på Anette sin blogg?

- EMILIE

Så vitt ikke overkommelig!

Klokken var halv 9. Det var utrolig tungt etter å ha drøyet hele ferien til et - to tiden i ferien, men nå var det over.. Egenelig må jo jeg stå opp jallefall en time før det jeg gjorde idag. Meeen, vi skulle være på skolen kvart over ti. Det var vell egentlig mest informasjon idag, fikk nye plasser på den nye skolen. Ja, vi på skolen våt har vært i brakker i ca. 1år og ett halvt, hm. Så vi har fått ny skole nå. mhmmmhmhmhm. Såå. Ja.

hm.. Snøen, den har så sykt kommet seg lit rette. Snøen er langt over magen min, helt seriøst, det er synsykt. Det kan nesten bli litt formye.. Folk må gå uti vegene pga. fortauene er helt ja, gravd ned av snø.. Men jeg klarger ikke!!!!!!!!! det snør masse - litt opphold - snør igjen, sånn holder det på!

Var du på skolen idag?


altså, jeg kom ikke helt ned til bunnen en gang. jeg prøvde igår også,
da gikk det til over magen, heh. Men nå fikk jeg faktisk litt lyst til å spille sims
hahhahaha. Så jeg gjør det. Snakkest!

- EMILIE

Hva skal jeg si?

Kan vell ikke mere enn noe annet enn og takke alle dere som har stemt på meg i blogg VS. blogg, tingen, som Charlotte hadde! Så tusentakk alle søte ♥ Søte Charlotte vurderte også bloggen min. Ta en titt innom www.aajj.blogg.no

Nå sitter jeg her med en som heter Dag. Skal vel snart hjem tenkte jeg, egentlig. Han må vell kjøre meg hjem. Vi har spist kjeme godt mat. Nå sitter vi her og spiser druer og sjokolade, hehhehe. Må nyte siste dagen av ferien, uff.. Skole imorgen, men vi alle på prøve å tenke att dette blir gøy!  Så det så.- EMILIE

Hvorfor gjør folk dette?

En ting jeg ikke skjønner.. Legger ut videoer på YouTube, og dummer seg fulstendig ut, hahhaha. Uff, synest nesten synn i denne jenten som, ehm, danser (?) Jeg hadde aldri lakut ut en sånn video av meg.. omg!


hhhahahahh.

- EMILIE

Jeg er med i blogg vs. blogg!

Jeg ble med i blogg vs. blogg hos Charlotte www.aajj.blogg.no jeg håper virkelig du orker å stemme på meg! Da hadde jeg blitt utrolig glad! vææææææær så snill! Da er du en engel!

du stemmer her. http://aajj.blogg.no/1262467964_blogg_vs_blogg__ble_d.html#comment !!!!!!!!!!!:D stem på meg da blir jeg utrolig glad!!!!!!!!!!!!!:D:D


- EMILIE

Dagen's gode gjerning!

Hei alle søte. Jeg må bare fortelle en ting! Idag har jeg og Iselin - bestevennen min, vi har gjort en veldig fin gjerning idag faktisk! Det skjedde faktisk i byen også. Iselin hadde fått noe til jul, som hun ikke likte, så fikk hun heller ikke bytte den, fordi den som gidde gaven hadde kjøpt den på salf for 50kr. HAHA. hmmm.... Men jallefall vi gidde den til en uteligger, eller en tigger! haha. Det var dagens gode gjening!

Nå sitter jeg og mamma og ser på film - Hangover, sykt digg. Så nå må jeg stikke å se den videre. Byebye. prekast. Har dere gjort en god gjerning idag?


foresten, jeg var litt ute i den herlige snøen idag med iselin og hihi.

- EMILIE

Så herlig når man vokner!

Tar opp øynene, snur deg litt rundt, begynner å reise deg opp, ser ut vinduet og bare WEEEEEEE. Springer ut i stuen, ser ut vinduet om det er sant, og bare WEEEEEEEEEE, igjen! Det er masse vis av snø ute, sikkert en halv meter eller mere, i Bodø er det ingenting. Så jeg ble døda glad av å komme hjem. hihi. Typisk, Molde har mye snø da jeg er bort, hah.. Er det mye snø der du bor?


likte det bilde jeg.

- EMILIE

Sliten - 9timer!

Sliten, jeg er sliten. Vært på reise i timer, i strekk! ++ innkludert vente tiden på Gardemoen som var på 6 og en hal time.. + reiseturen, så jeg blir ikke så lenge oppe i dag nei. OG dette blir ett kort innlegg, årker ikke mere nå. Imorgen skal jeg ake. Har du kost deg idag?


Fra vinduet.

- EMILIE

Reising på G!

Hei. God morgen. I dag skal jeg hjem! Faktisk, så er det ikke sånn at jeg vil hjem. Men samtidig blir det digg å komme hjem til vennene sine, osv. Så det gleder jeg meg til. Vært her allerede i to uke, wow, følest ut som bare noen dager.. hm.. Men jallefall, jeg reiser om kanskje to timer herrifra. Så jeg blogger når jeg kunne - og det ble nå. Reisen min blir laaaang, her er den;

Bodø - Gardemoen - Molde.
Altså, sånn sett så er det ikke langt, men på gardemonen blir det flere timer, tror det var 6 timer, elns.. Det blir noen langetimer, det har jeg nesten innsett. Nå må jeg i dusjen! HADE.

DU KAN SI GOD TUR TIL MEG ALTSÅ, DET GJØRE INGENTING HEHE


hehehehhheehh.

-EMILIE

Happy new year!

Kan vel ikke si noe mere enn godt nyttår. Tenk, det er allerede Januar, og vi har begynte på en ny start. Starten på året. Nytt år - nye muligheter. For å si det sånn, da jeg og Sofie var ute iste, og så på alle de fine rakettene, så var jo vi så dumme å gå i bare tynne strømpebukser. brrr.... DET VAR ISKALDT. Fingrene og beina mine var så kalde, uff. Det var kanskje ikke den beste starten på året - men, det var jo utrolig fine raketter!

her er også noen bilder fra iste.


ikke mobb vottene - til slutt måtte jeg både ha på meg kåpen til mamma på beina og votter. hahahah. Men det er jallefall meg og min søte Sofie!

GODT NYTTÅR, IGJEN! Håper dere får et fint år, i 2010! Dette blir nokk gøy. Jeg gleder meg jallefall til å komme igang. Digg, et er vell det rette ordet!

-EMILIE

hits