januar 2011

Smoothie!

nam,det var døds godt. Jeg tror jeg må ta meg litt mereee. Seriøst, dette er den beste jeg har laget noen sinne! Jeg er så glad i  smoothie! Er du glad i smoothie?

Et par nelly sko!

jeg syns faktisk de var kanskje kul. De skiller seg liksom litt ut, men det er bare noe jeg liker med de! jeg vurdere kanskje å kjøpe de, men jeg vet ikke.. Hva syns du om skoene?

Hørt sangen sikkert 100 ganger!

Jeg hørte den først igår, og nå er jeg rett og slett helt forelsket. Jeg tror faktisk jeg kan hele sangen nesten utenat :) heheh.. men iallefall jeg ♥ denne sangen, og det er min mening. hihi, men det er verd å høre den.

sang: MatZ ft. Martine - knuste speil, hva syns du?

 

En til god fredag.

FRIDAY I LOVE YOU,
pizza.pc.godteri.byen.jentene/godfolkene.UKM.kamera.sove.sove.sove. helg ♥ 

Pakke i posten!


Jeg bare virkelig elsker den. Den er serøst super fin, den kom i posten idag og mamma hentet den, og jeg bare "JAAAAAAA" Ble super glad. Ventet på den i ca. 3 uker! så kom den ♥♥ Hva syns du om vesken?

Drømme rom!

 
Så fantastisk. Nydelige rom alle sammen. Skulle ikke sagt neitakk til noen av disse rommene. De er jo nydelige. hva syns du?

Outfit 25012011


topp  bikbok | cardigan cubus | bukse cubus, Hva syns du?

Fredagens og lørdagens innkjøp!

svart topp cubus 49,-                                                                             hvit topp BikBok 129,-

Kjole BikBok 99,-                                                                     hettegenser moods of norway 499,-

alt bikbok. Lue 29,- smykke 19,- stroppløs bh 29 per stk.

Jeg var i Bergen i helga med Julia. Vi shoppet både på fredag og lørdagen, og vi har storkost oss. og btw, vi hadde ikke internett. Den klikket nemmelig.... uff. men vi koste oss uansett da. Hva synes du om innkjøpet?

Pannekake!

Jeg ble så glad da jeg fikk vite at vi skulle ha pannekake til middag! mm... Elsker pannekaker, er så godt. hihi. Så jeg er iallefall god og mett nå! Men nå må jeg pakke ferdig restene, jeg skal nemmelig til Bergen igjen, men denne gangen skal julia og være med ♥ liker du pannekake?

Outfit 19012011


jeg spiste vist mat igjen, da jeg tok bilder.. eheheh MEN alt fra bikbok. Hva synes du?

Ny tvvvv!

Jeg fikk ny tv til jul, men ikke fått hengt den opp enda. Men jaa, endelig gjorde vi det på lørdag/søndag(?) og det var iallefall kult. Så nå har jeg til og med fått kabel sånn at jeg kan koble til PC til TV'N, det er døds kult!


Tv'n er en 32 tommer, elsker den. Den er super fin, og snart får jeg faktisk mangen kaneler og!  Har du egen TV?


Gårsdagens bursdag outfit!


kjole bikbok | sko eurosko

Jeg var i bursdag til Emilie igår, og det var veldig koselig! Spiste masse godteri, taco, og koste oss veldig mye! Bursdagen varte jo også en stund, drog hjem ca. 1 halv 2 tiden! men iallefall. Det var en veldig koselig og gøy kveld.

Oreokake!jeg og iselin bakte kake igår. Oreo kake, nam! seriøst, den var døds god. Liker du oreokake?

JAAAA, HELG!

Endelig er det helg! ♥♥♥♥ Gledet meg veldig lenge nå, siden mandags morgen 08.31! Herlig, elsker helg! Og denne helgen blir og veldig bra! Skal i bursdag, til byn og bake! Har dere planer for helgen?

Outfit 13012011

skjorte h&m | topp h&m | skjerf bikbok | tights h&m

jeg spiste litt pepperkake hus imens jeg tok bildene, jeg er så sulten. men heldigvis skal vi snart spise middag, så vi snakkes ♥♥♥♥ Hva syns du om antrekket idag?

halvt outfit 12012011


Genser gina tricot | tights H&M
Hva syns du? eller.. hva syns du om genseren?

Forelsket i et par sko!

skoene fra nelly er så fine. Jeg tror jeg skal kjøpe de, jeg har iallefall veldig lyst. De er såå nydelige. Går liksom til nesten alt, vist det ikke går til alt da! bare ha de altså. Hva syns du om skoen?

wow, se på det!


privat//sony a330 70-300mm. hva syns du om bilde?
nydelig, herrigud dere skulle sett det selv.

My dream.

walk-in-closet er min store drøm. Tenk å slippe trange skap, men har et eget rom med sko, vesker, klær, fine kjoler og et stort speil som du kan lett kan se hele antrekket. åååårh, det er drømmen min, og den, den skal bli oppfylt! Ønsker du og deg et walk-in-closet?

Venezia!


privat//sony a330, 18-55mm.

Siden jeg var i Venezia, har jeg blitt veldig glad i Italia. Jeg vil lære med flytende italiensk, og bo noen år i Italia. Det er drømmen, nå iallefall. ♥♥ Har du vært i Italia/Venezia?

Black.

jeg er ikke så flink til å bruke neglelakk, selv om jeg har veldig mange. Men idag etter jeg dusjet fikk jeg lyst til å ta på neglelakk, så ble det svart idag. Bruker du ofte neglelakk?

Biltur og kake!

Nå skal jeg på biltur og prøve kanskje den nye bilen vår, så etterpå det skal jeg til Iselin for å bake kake! ♥ Så da snakkes vi senere idag/kveld. Skal du bake kake idag? :D

Da var vesken bestilt!

Gleder meg til jeg får denne i posten! den kostet bare 200 lappen og det er gratis frakt fra USA. Veldig billig og veldig kul! Gleder meg virkelig til å kunne gå med den! Hva syns du om vesken?

So sweet!


Privat// Sony a330, 19-55mm. 
Er hun ikke bare så søt?

Savner sol og varme!

Jeg må innrømme jeg savner litt sommer. Selv om jeg elsker juletidere, og vinter. Men ja, jeg savner sommer og sol. VARMEN, det er et veldig stort savn hos meg nå. Har jo bare sett snø og minus grader de siste månedene... BTW FOLKENS, JEG SKAL TIL THAILAND I 3 UKER I SOMMERFEIREEEN! blir digg. meeen, flere som gleder seg til sommer?


sogn 2010


hellas 2010


tyrkia 2010

Outfit 04012011shortes - Carlings bukse - cubus topp - h&m sjerf - bikbok, hva syns du? 
btw, ja nå lover jeg at jeg skal bli flinkere med bloggen min.

Rakettene i bilder!

Jeg hadde en veldig fin kveld igår! Jeg koste meg, selv om det var kanskje ikke verdens beste vær.. men fikk faktisk noen vellykket bilder! btw, godt nyttår da! :D håper alle får et fint år! Hadde du en fin nyttårsaften?

hits