februar 2010

Gårsdagens shopping!

God morgen alle søte små. Jeg har nettopp fått på meg OnePiecen og er nesten helt reiseklar. Idag skal jeg hjem nemmelig, det blir ganske deilig, og jeg gleder meg faktisk littegrenne til skolen imorgen. Får å se vennene, det gleder jeg meg mest til! høh, føler meg nesten litt dum - som gleder seg til skolen imorgen. 

.. over til det jeg egentlig skulle bloggen til. Jeg var jo på shopping igår, fikk meg noe, dette var jo bare på en drøy time, faktisk. Så jeg er veldig fornøyd, sånn egentlig! Denne er fra monki, og kostet egentlig 300, men jeg fikk den for 37kr. Det kaller jeg flaks!


tights fra H&M. Det var vel 79.50 (?)


Topp og solbriller fra Gina. Toppen kostet 150, og solbrillene 99! 


såri for dårlig bilde.. men denne er fra Only. Bare 80 kr! 

Jeg er veldig fornøy med det jeg har fått kjøpt, egentlig. hihi, men nå må jeg stikke, vist jeg skal rekke flyet. Så vi snakkest! Hva synest du om innkjøpene? 

- EMILIE

Vinner av blogg vs. blogg!

Jeg har hatt blogg vs. blogg gående nå i det siste, og vinneren er http://vemundeldegard.blogg.no/ GRATTIS TIL DEG! 


vemund, grattis!

- EMILIE


God morgen!

Jeg har kommet meg opp. Spist litt frokost. Jeg har faktisk spist hjemmelaget jordbær syltetøy. Det er utrolig godt, hihi. Så nå snart tenkte jeg at jeg skulle snart gå i dusjen. 

Senere idag skal jeg på Åsane senter. Så skal jeg til Austerheim. jæææ. Ellers ikke så store planer. Hva skal  du idag? 


- EMILIE

Heyå!

Hei. Jeg er tilbake etter denne lille turen jeg har hatt. Fra mandag til torsdag. Jeg kom hjem igår, men jeg orket ikke blogge. Var så utrolig trøtt og sliten, men jeg har i alle fall kost meg veldig!  Disse dagene har jeg gjort mye gøy.. foreksempel.. 


.. jeg har hørt på musikk!


.. gått på tur med hunden!


.. Spist påske egg i lilla kartong<3


.. vært på kaf'e med farmor og farfar

.. jeg har kjedet meg litt


.. tatt masse vis av bilder :D

Det er noe av det jeg har gjort i det siste. Hihi. 

- EMILIE


BRB

Jeg blir borte noen dager. Helt frem til torsdag, eller fredag. Jeg skal nemmelig til sogn for å prøve bunaden jeg skal ha til konf.en. å jeg gidder ikke være på nette de dagene, det er litt greit med en pause inne mellom, men jeg kommer i alle fall til å blogge da jeg kommer hjem! Vi tar dette som en liten blogg pause.

Jeg sitter på båten inn til sogn nå, å skal sitte her noen timer til. Såå ja. Ikke så utrolig mye annet å fortelle her da. i alle fall ikke noe jeg kommer på, men da snakkest vi på torsdag/fredag!

håper dere vil ta meg godt imot igjen :(


haha tard i e.

- EMILIE

Hot or not?


Jeg synest hot. Hva mener du? Hot or not?

- EMILIE

Liten bildeserie!

Noen bilder jeg tok iste, da jeg og pappa var ute og skulle kjøpe noe på bensinstasjonen, men så glemte pappa igjen lommeboken sin. HAHAHHAH. så vi kjøpte hjem igjen, å nå skal vi snart ut igjen å kjøpe naminam, igjen. 
Det var noen av de bildene jeg har tatt idag. Noen du likte? Jeg likte kanskje best nr. 1 eller nr. 2.

- EMILIE


Hva skal man finne på?

Hva skal man finne på en søndag? Søndager er nesten helt menings løse. Ingenting å finne på. Ingen butikker eller noe. Bortsett fra kanskje noen få. Nesten ikke det en gang. Uff. Kjedelig. Selv om jeg skriver på selvbiografien, så er det ikke så utrolig mye å gjøre på. Sånn egentlig. Hmmm.. noe nytt? JA, det snør. Igjen. Døds lei. Hvorfor må det snø. Jeg er lei snø. BLÆÆÆÆ. Det snør og det er søndag, kan det bli verre? ... 

Liker du søndager? Eller er du litt sånn som meg? 


SE <3333 HJERTER TIL SØNDAGER <33333333333 haha nææt. 

- EMILIE


Outfit!

 
shorte fra Cubus, Topp fra H&M,  tights fra bikbok + legg varmere, aner ikke. 
det var outfiten for idag. Jeg har nettopp kommet hjem fra byen faktisk. Så skal vi opp for å spise med noen folk. Kommer senere i kveld. snakkest! Hva synest du om outfien? 

- EMILIE


VINTERFERIE <3333

Vinterferie, noe så herlig. Dette liker vi. Jeg har nettopp spist reker, liker det, hihi :):):):) Ellerssss. Så ikke så mye. Jeg har kommet meg til pappa. Å nå ser vi på OL, samtidig som vi går mellom Senekveld! GUD JEG KOMMER IKKE OVER AT JEG HAR VINTERFERIE <333 Har du vinterferie?


haha. bestevenn!

- EMILIE

Tangerudbakken!

Awww. Søte folk. Kjempe søte. Jeg er på det nå. Ser du på Tangerudbakken? Eller jeg sier heller " de søøøte menneskene." hihihhi. jeg dør. de er så nusselinge. men, ok. bye!


- EMILIE 


Vil du gjøre meg glad?

VET DU HVA DU SKAL GJØRE DA? du skal skrive en kommentar på Anette sin søte blogg, og stemme på meg! hihi. Altsååå, http://anettee95.blogg.no/1266434730_blogg_vs_blogg__stem.html HER!!:D Stem på meg, og du vil gjøre meg kjempeee glad! :D

- EMILIE

Bilder fra skidag på tusten!

Hei. Jeg har kommet hjem fra skidag. Det var utrolig kos, tror de fleste koste seg og. Jeg har faktisk blitt bedre på å stå på slalom. Dette er altså andre gangen i live mitt. Haha, sist gang så var jeg bare i barnebakken, og en annen, men denne gangen var jeg faktisk på stor bakken, eller.... gikk av da jeg hadde kommet på halveien... tss, men det var kjempe kos idag. tok bilder å videoer. Får se om det komme video senere, men her er bildene! :)

fiint skivær! Herrrrlig. 

hahahaahahahah. Jeg kom ikke opp. 

Emilie Sæter. Hun jeg var med på denne skidagen. 

njaa, sliter enda med å komme seg opp.

og en ting til, jeg og emilie, vi trynte faktisk i trekket. alle stirret. HAHAHA. Jeg fikk til og med snowbordet til Emilie i hode, hahaha. Jeg trodde jeg skulle dø av latter. Hahah. 

- EMILIE

Haaaalla babe!


heiheihei. ingenting nytt. jeg gleder meg til imorgen. jeg skal på tusten, med skolen. jeg skal stå på slalom. mihi, GØY. gleder meg. gleder du deg til imorgen?

- EMILIE

Det stråler.

Blå himmel. Sol. Masse sol. Varme fra solen. Smilefjes. Det er tingen, og på en mandag. Dette gjør mandagen mye bedre. Jeg liker egentlig ikke mandager. De er så lange. Det har liksom nettopp vært helg. Da man har sover i mange timer i helgen. Så kommer man til mandag, å må stå opp tiiidlig. Teit. Liker du mandager?


ja fake vipper hehehe 

Hot or not?

Sleng busker, hot or not? 
min mening om buskene, det er not. Hva synest du? Hot or not?

 
- EMILIEValentine, morsdag og bolledag!

God dag folkens. Idag er det volsomt med, hva skal jeg si? hellig dager? i allefall. Gratulerer med dagen, mamma <3 Jeg har gitt hun gave og. Hun fikk et gavekort. Gavekorte jeg har laget, sånn at hun for en middag, som jeg skal lage, heh. Gidde du gave til mamman din?

Klokken halv 3, skal vi til mormor og morfar, vi skal spise middag hos de idag. Koslig. Blir sikkert boller med sånn ting inni, etterpå. Nam, det er jo tross alt bolledag! Som jeg kaller det. Dette blir kos. Vi må nesten bare dra, så snakkes vi senere idag. Så, nå, happy valentine! Gratulerer med alle dere som er mammare, hah. Og, ha en fin bolle dag! Kos dere!- EMILIE


Happy face!

Nå er jeg glad, og jeg har ganske god grunn til å være glad. For det første ble jeg med med i filalen, dere har vært flinke å stemt meg frem ti finalen!! Så nå må dere være like flinke å stemme på meg, sånn at jeg vinner :) http://andreeeee.blogg.no/1266021782_2_finalister.html#comment STEM PÅ MEG, Å JEG BLIR KJEMPE GLAD! Hjelp meg til å vinne hehhe :):):):):):)

og for det andre, så har favoritt bloggeren min, begynt å blogge igjen, hun heter Maja, og jeg fant hun bare sånn tilfeldig. For hun slettet bloggen sin. Men nå har den søte jenta Maja begynt å blogge igjen.http://maja0.blogg.no/

og så, til det siste. Mamman min kjøpte påskeegg i lilla kartong til meg. nam. Det har jeg savnet altså. Så endelig, det har kommet ut i butikken, og det nyter jeg!

OG HUSK NÅ DA, IKKE GLEM Å STEMME PÅ MEG SØTINGER!


så fint bilde. 

- EMILIE

Outfit


Genser er fra BikBok, toppen er fra H&M, smykket har jeg laget sev og til slutt tights'en fra Cubus. Helt OK.
Idag stod jeg tidlig opp, ja, på en lørdag... Jeg gjore det sefølgelig ikke det frivillig. Jeg skulle på konf. undervisning. Fra klokken 10 til klokken tre. Ellers har det ikke skjedd noe som helst denne lørdagen, så langt... Men nå må jeg gå å vake badet + rydde rommet. ihih. Det må nokk gjøres det og. 

Hva synest du om outfiten idag?

- EMILIE

Begynner med noe sunt!

noe sunt før helgen begynner med det usunne. Det er ikke så bra. Idag lagde jeg smoothie til meg og mamma. Kjempe godt altså. Langer det sånn av og til. Men nå klokken skal jeg på konfirmasjons undervisning. Så skal jeg til noen i klassen å se filmer, spise pizza, kose oss. Skal prøve å ta bilder. Jeg skal jallefall kose meg idag. Det får dere å ha! Ha en utrolig fin fredag. 

Hva skal dere ikveld?

wii hihi, bra bilde. tatt med mobilen såri for dårlig bilde........... hehehhehehehe

- EMILIE

Blogg vs. blogg! Er du med?

Jeg beklager, jeg skulle gjøre det igår, men jeg var i bursdag + jeg hadde lekser. Så jeg tar det idag. Denne blogg vs. blogg er en gutt og en jente. 

May-teresa! 

http://mayteresa.blogg.no/

VS. 

vemund!

http://vemundeldegard.blogg.no/

Jeg synest at begge er kjempe flinke bloggere. Dere for ha lykke til, og dere som ikke ble med denne gangen, kanskje neste gang! Nå får dere da heller stemme. men. Hvem synest du? 

MAY-TERESA VS. VEMUND?

- EMILIE 

Helt betatt!

Betatt av noen du aldri har møtt eller snakket med? JEG ER. Av sangene også. Jeg har funnet meg en liten favoritt. Love me. Yeah. Det er iallefall dennes ukas sang. Sangen er av Justin Bieber. Den gutten har helt klart kapret nesten hele hjerte mitt. For å si det sånn. Gutten er jo utrolig kjekk også. Betatt, ja, jeg er! Liker du og Justin Bieber?- EMILIE


Jeg med i blogg vs. blogg!

Stemme på meg? Da blir jeg kjempe glad! 
http://andreeeee.blogg.no/1265799092_de_8_som_ble_med_p_bl.html#comment 
trykk på liken over å stem på meg! Gjør meg glad! :D
stem på meeeg, plis!
Btw; Jeg trekker ut de som skal være med i min blogg vs. blogg imorgen. 


Vil du bli med i blogg vs. blogg?

Om du vil, legg igjen en kommentar, og jeg velger en senere idag, eller imorgen. Det eneste du trenger å gjøre, kommentere i dette innlegget. :) meld deg på!  dette blir gøy!- EMILIE

Noen andre som gleder seg?

JEG ER SÅÅÅÅ LEI AV VINTER, KULDE, KALDE DAGER, LUER, HANSKER OSV.
Jeg vil ha sommer! sommer varmer, shorts, singletter, solbriller, solkrem, lukten av sommer! Kan ikke det bare komme? Tenk å ligge på stranden, sole seg, kan bade når man vil. Ta en is, trenger ikke tenke på tiden, bare slappe av pga. vi har sommer ferie. Tenk så deilig. Jeg gleder meg sånn, blir kvitt denne snøen, og ta fram den varme solen! herlig :( GLEDER DU OG DEG TIL SOMMER?


mitt uti havet, i Tyrkia! NOE SÅ HERLIG!

- EMILIE

Bitte lite!

Hei. Nå sitter jeg å gjør lekser, masse vis av lekser idag, så ikke så utrolig mye blogg idag. tillegg at jeg skal på trening som er 5. Så vi får se om det blir noe senere i kveld. Nå skal jeg spise, før trening! Hva skal du gjøre idag?

Hot or not?


min mening er hot. jeg blir nesten helt forelsket. eller, jeg er helt forelsket. nam. hva synest du da? Hot or not?

- EMILIE

Enda en ny uke!

Det er mandag idag. En ferdig skoledag i den nye uken. Bare fire dager igjen til helg! Allerede begynt å tenke på det ja.. Det er alltid litt tungt på mandager. De er gange så kjedelig. Hater egentlig mandager.  UFF. + Det snør så utrolig mye her, snødd i nesten hele dag. Jeg er utrolig lei av snøen nå, Sefølgeli må det være på en mandan, og det må snø.. Liker du mandager? 


hoh.

EMILIE


Liten ønskeliste!

Yoz. Jeg har tatt meg en tur rundt omkring på nettsteder å ha funnet noe jeg ønsker meg! Også er det utrolig lenge til bursdagen min, eller, den er i sommer. Det er fortsatt lenge til. OG JEG VIL HA DET NÅ. Hva synes du om klærne? 

Hette jakke fra ginatricot.com
topp også fra ginatricot.com

genser fra modekungen.se


denne også fra modekungen.se

aww. Jeg vil ha de nå. nå. nå.

- EMILIE


En søndags morgen!

God morgen folkens. Nå har jeg nettopp spist frokost, en deilig frokost. Med speilegg. Det liker jeg. i motsetning til at det snør, det liker jeg virkelig ikke. Jeg er så lei av snø. Om det ikke går vekk om noen dager, så vil jeg bare støvsuge det vekk :( ÅRH. 

Senere idag.. eller.. snart, skal jeg hoppe i dusjen, ordne meg, og begynne å jobbe kanskje litt med selvbiografi - altså, jeg skal skrive en bok om meg selv.. Så blir det vell en tur til mormor og morfar, elns. Vi får nesten ta det som det kommer. Som dere kanskje skjønner, ikke så opptatt på en søndag. Egentlig liker jeg ikke søndager, de er så lange og kjedelige, men får se idag da. Hva skal du gjøre denne søndagen?Jeg fikk aua!

Heeei søtiser. Idag er det lørdag, og jeg har vært på Roseby. Kjøpte bare et par solbriller, ikke noe annet. Iallefall, da jeg og Iselin gikk ned til roseby, gjett hvem som datt på isen, og gikk vondt i rompa og fikk skrapet opp huden sin på honden. Jeg trodde jeg skulle besvime, det var så vondt. Heldigvis, det gikk over etter litt.. Har du sklidd på isen iår? 


deilig <33333!!!!!! 

- EMILIE

Dagens outfit

 
Dagens outfit består av en t-skjorte fra Cubus, og tights også fra Cubus, tror jeg. Jeg liker en t-skjorten, for da jeg snur meg, ser du bakparten av de dyrene, hihi. Hmm.. Det er ikke så mye å fortelle, men jeg er kjempe trøtt, allerede, på en fredags kveld. Godt meg helg iallefall, det blir kjempe godt å sove lenge, spise gode frokoster uten å stresse. Herlig. Gleder meg til senere ikveld, da kjører vi opp til taco og Thommas & Harald, senekveld, det er en suuuper fredag.
Hva synes du om outfiten idag?

Tatovering!

Jeg har fått tatovering! Eller, iallefall.. Jukse tatto, som jeg teina.... i timen..den ble mega fin. (kjempefin, haha, lulz) Med bilder, hjerter, sol, mennesker, hunder + litt skrift. 

Dette kan vi også kalle, kjedelig-time-tatto-ting. høh. 

men bare vent, da jeg blir eldre skal jeg ha på trusekanten, iallefall. Det blir også noe sånn som Bill Kaulitz har, en sånn stjerne med trusekanten, jeg synes det er sykt digg. Å jeg vil ha noe på fingrene, sånn som Oliver Sykes! Så uten tvil, da jeg bestemmer dette selv, så skaal jeg ha tatovering. Vil du ha tattozzzzz?

yooo-1.jpg Drop Dead Oli Sykes Tattoo image by Maxy_Boo
noe i den duren. fint. 

- EMILIE

Hot or not?

Jeg kjører på rå hot! Elsker det. Sånn vil jeg også ha, noen som kan hjelpe meg?
Hva synest du? hot or not?- EMILIE

Jeg er en mester kokk!

Mester kokk, det rette ordet. Jeg har nettopp spist, pannakaker, og gjett hvem som laget de da! JEG, haha. De ble faktisk ganske gode. Hm.. Men mamman min stekte de, for jeg bare svir de, så det var vell egentlig det beste. Burde kanskje lære å lage pannekaker, siden jeg er så glad i det. Får håpe det kommer ettervært.


Jeg hadde faktisk tenkt meg en tur på trening, men jeg ble bare plutselig så utrolig sliten og trøtt. Kvalm også, så jeg vet ikke helt om det blir alikevell, men det får vi jallefall se på. Håper jeg kommer meg litt. Det er hel forferdelig å være syk..

Er du og glad i pannekaker?


naaam!

- EMILIE


hits