februar 2011

Paradise!

herlige bilder fra weheartit. Jeg blir så glad av å se på de bildene, tenken på varme, sommer, sommer klær, god mat, nydelige plasser, syden. Digg! Hva syns du om bildene?

Flytur 10 000!

tulla...... men har bare reist 500 ganger....... årh, jeg skal til pappa igjen, og må ta fly. Jeg vet ikke om jeg årker. Jeg er så trøtt og jeg har fortsatt ting å pakke. Jeg blir gal, jeg er lei av og reise. Skulle ønske jeg bare kunne legge meg ned for å sove godt under den herlige sengen min istede for å sitte på et ekkelt fly. ÅÅÅRH. FLY :( liker du å fly?


Outfit 26022011


basketball jakke bikbok | hettegenser H&M | topp H&M | tights bikbok | øredobber only
hva syns du om dagens outfit?
btw, vet... ekkelt lys.

Jeg har faktisk vært i byn i hele dag idag, og så etterpå var jeg med Iselin hjem, og nå har jeg kommet meg hjem. Skal snart spise middag, og jeg er faktisk ganske spent, for jeg har aldri smakt det vi skal ha.... og jeg er veldig kresen på mat, HEHE

Herlig frokost!


mamma har b-day idag (gratulerer med dagen mamma♥), og da lagde jeg og Rolf en god frokost til hun med vaffler, rundstykker, og mye annet godt. Jeg har aldri vært så mett på så lenge, jeg følte magen min sprakk, det var såå godt. Pleier dere å lage god mat til de som har burdag?

VINTERFERIE!!!


Ja, endelig vinterferie ♥ Har dere vinterferie nå?

Audrina Patridgejeg bare elsker Audria. Hun er så utrolig pen, hun har fint hår, hun har utrolig stilig klestil! Jeg har alltid digget the hills stjernen Audrina! Og dette siden jeg begynte å se the hills for ca. et år siden? noe sånt. Herriguud, jeg bare digger hun! Hva syns du om Audrina Patridge?

outfit 22022011topp bikbok | tights og shorte h&m
hva syns du?

Endelig er det vært fint vær ute lenge, eller noen dager. Det er super deilig å bare kjenne solen varme.. Men nå, nå er det eneste problemet at det ikke er vinterfeire, jeg vil ha friiiii. Er så lei av skole nå. Heldigvis da, så er det ferie på fredag ♥♥ men brb, lekser :(

Skøyter på iisen.

Idag har jeg og Andrea gått på skøyter i nesten to timer, og det var kjempe gøy. Men herrigud, jeg var iskald på tærene mine, trodde jeg skulle dø. Var så vondt. men jaaa, koslig var det iallefall på isen! Har du stått på skøyter iår?

Påskeegg i lilla kartong!

mm...♥♥ årh, det er såå utrolig godt! Jeg er så glad det har kommet ut i butikken, jeg skulle nesten ønske de hadde det året rundt... men da blir det jo heller ikke så godt da man spiser det. hihi, nam! Liker du påskeegg i lilla kartong?

Dagens lille innkjøp!


Bikbok 49,- per plagg der.

Jeg har da vært i byen med Emilie, og dra hun dro så var jeg med Andrea og Ina litt, så leide vi film. Jeg skal nemmelig ha en jentekveld som jeg tror blir veldig koslig. Såe, ja, nå skal jeg spise litt før de andre kommer.. er så sulten!!! hva syns du om innkjøpet?

outfit 18022011

genser lindex | topp bikbok | tights bikbok | smykke bikbok
Hva syns du?

jeg gleder meg til i kveld, da skal jeg på kino med beste jenta mi, og se jeg reiser alene. Det tror jeg kommer til å bli bra! :D

Ny header!


jeg er desverre ikke så flink med header og sånt.. så det blir en enkel header! Hva syns du om headeren?

Outfit 16022011


topp bikbok | blonde bh bibok | skjorte carlings | bukse cubus | veske ebay

jeg har nå nettopp kommet hjem fra skøyte isen med Andrea.. men vet dere hva? det var snø på isen.. så vi kunne egentlig stå på skjøyter... hehhe men hva syns du om dagens outfit?

summer!

gleder meg sånn til sommer, jeg kan ikke beskrive det. det blir sååå digg å bare kunne gå i en shorts, en topp, solbriller og noen sandaler/slippers. åårh. Gleder meg sånn til at det skal bli varmt, og feie! ♥ gleder du deg til sommer? eller er du vinter menneske?

btw, om du vil se på sommerspillelisen min på spotify, trykk her.

Tumblr_lgiyy1ezj31qgp1fuo1_500_large

Tumblr_lgdih2p9it1qd28soo1_500_large

Tumblr_le8fld72v61qeoia0o1_500_large

Tumblr_lgiwj0zhvq1qekcmoo1_500_large

Tumblr_lckmn2yofs1qbd83to1_500_large

Tumblr_lghwk0kpp31qagmyqo1_500_large

4747135513_f26b529cbb_large
// we♥it

Skybyen? Nye nettby?

jeg vet ikke om dere har fått med dere det? den nye "nettbyen" som nå heter da skybyen. Haha, jeg lagde meg nett en bruker, og det er såå uvant i forhold til facebook. Men faktisk så er skybyen nesten helt lik som nettby. haha, men facebook er nokk fortsatt best! Har dere fått bruker skybyen?Fikk du lyst på kake?

hahahaha... jeg og julia brukte 2 timer på lage den.... men gjett hva, bunnen var like har som en murstein, og det opp på kaken var jo utrolig flytende :( men vist ikke den hadde vært hard, hadde den smakt døds godt!

Blomst (foto)

jeg bare prøver meg litt frem med den nye lisen jeg fikk til jul. Er litt vanskelig å skjønne seg på det. hehehe. Men hva syns du om bildet?

Skole og prøverrrr.

esj, jeg hater prøver. Vi har en imorgen, og en på onsdag. Engelsk og historie. Tror det blir dårlig blogging jeg, ikke det at jeg er så flink nå heller da menne.... jeg skal prøve så godt jeg kan med å få alt til å gå rundt. har du noen prøver fortiden?


Innkjøp den 05022011.


kjole H&M - 199,-


genser kappal 149,-

genser h&m 50,- (salg)


topp hm 69,-

genser h&m 99,-

natta shorts kappal 49,- (salg)

Jeg var i byen igår, helt til det stengte klokken 6 men andrea,ina og emilie. Og etter noen timer kom beste jentene mine på besøk, og vi koste oss mye!så igår var dagen min veldig bra! ♥  hva syns du om innkjøpet?

God morgen!

Det er sol utenfor vinduet mitt! Jeg våknet faktisk fordi det var lyst inne i romme mitt, pga. sola! Det var leeenge siden sist! Deeilig. men ja, jeg ville bare si god morgen til dere :):):) Er det sol der du bor?

outfit 02022011


genser kjøpt i italia | topp bikbok | veske ebay | strømpebukse h&m
hva syns du?
Mja, det var sol idag! noe som jeg bra glad for!

Jeg har klippet meg!


heheh, beklager for web bilder. men jeg må lade speilreflekskameraet mitt.

Ja, men jeg kom nettopp hjem fra frisøren, og jeg er kjempe fornøyd egentlig. Har ikke hatt så kort hår på evigheter, og heller ikke hatt skrålugg på lenge! men jeg er faktisk fornøyd. Og endelig, nå kan jeg begynne å spare til langt hår, uten å tenke på slitt hår! Hva syns du?

hits