mars 2010

Live-show flyttet!

live-show flyttet til 21.30!! Vi orket ikke vente til klokken halv 12, så folkens, en liten oppdatering for at om en halv time er det live-show her på bloggen min, følg med. Dette blir gøy :)!!!!!!!!!!!!

Vi skal ha live-show!

Heisann alle søte små. Nå har jeg en nyhet. Det blir live-show på bloggen klokken halv 12! Så da må dere ta en tur innom. Det er jeg og sofie som da altså skal ha live-show. Dette blir gøy....tror jeg? Men husk nå da, rundt halv 12 er vi live! Skal du ta en tur innom? 


vi var live igår og. men det var ikke på bloggen, bare for noen venner... men hm, ikke idag, idag skal det inn på bloggen min, og der skal det være ca. halv 12! Så håper dere i alle fall kommer innom en tur og kanskje deltar litt. Dette blir gøy!

- EMILIE

Outfit!

God morgen. Det er Onsdag i dag, og jeg føler det er lørdag! hah. Senere idag så skal jeg og Sofie til byen, så det blir kos, kanskje enda mener innkjøp, men det får vi da se på. Vi kan jo gå videre til antrekket idag. 

Alt er faktisk fra BikBok, bortsett fra toppen, den er fra H&M. Hva synes du om outfiten? 

- EMILIE

Utrolig søt video! Anbefales!

Heeei, god kveld. Jeg fikk en link fra en kamerat, og det var en så nydelig video. Anbefales! men btw; musikken er litt lav, så skur opp volumet! Hva synest du om videoen? - EMILIE

Bildeserie: ute en liten tur.


Jeg var ute sånn 10 sek. så tok jeg noen bilder, og så bare tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder, sånn at jeg kan blogge om noe liksom, heh.... LIKTE DU BILDENE?


- EMILIE

Hot or not?

Skjørt til livet/magen, hot or not? Min mening er hot, men ikke så mye som det på bilde under. Liker litt lavere, men jeg kan godt si at det er hot. hva er din mening om skjørt til livet/magen? hot or not?


- EMILIE

Moa innkjøp!

Jeg har ikke blogget idag...? joda, det har en forklaring, jeg måtte stå opp tidlig for å dra til Ålesund for å kunne dra til Moa, og der har jeg da altså vært i hele dag. Jeg er helt ferdig. Sliten å trøtt. Blir vel Paradise i kveld, så litt til, og så natta (?) men det får vi da se på. Det kan jo plutselig endre seg..litt? Men siden jeg da har vært på Moa i nesten 6 timer, så har jeg fått litt innkjøp, så her kommer bilene.


skjørt og topp fra H&M. 


skjorte fra Gina. 


Genser fra BikBok.

Det var liksom de tingene som jeg gadd å ta bilde av. + det var et skjerf, men, bilde ble bare dårlig. Så jeg gadd ikke legge ut. men det var ikke alt, jeg kjøpte litt små ting, men det er vel ikke noe gøy. ikke at dette er så gøy....... men oki. hva synest du om innkjøpet jeg har gjort idag?

- EMILIE

Slalombakken!

Heisann og hoppsann. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. For idag har jeg vært på Tusten. Et ski senter. Kjempe gøy! Var der med Sofie, Emilie og Rolf. Jeg føler jeg blir bare bedre og bedre, haha, men jeg liker slalom, det er gøy. Jeg liker gøye ting. Bilder er også gøy. Så her kommer noen bilder. Liker du å stå på slalomski? 

ikke tro at det var hele bakken altså. jeg tørr ikke helt opp. men så gikk vi av litt før halve bakken! :)

- EMILIE

SE!!! JEG MØTTE...

Cathrine og Stian fra Paradise hotel! Så møtte jeg Elin fra x-faktor. TENK, I MOLDE, PÅ FLYPLASSEN! Jeg trodde helt seriøst at jeg skulle besvime. Jeg som elsker paradise og elsker stemmen til Elin. Jeg kom virkelig ikke over det. Fortsatt litt utrolig. Jeg føler meg veldig heldig nå! Haha, dette var utrolig gøy altså. ER IKKE JEG HELDIG? må være lov til å skryte litt :(


meg, Cathrine og Stian! JEG VAR HELT I 100 OG FORSATT DET! :D:D:D:D 


meg og Elin :D

- EMILIE


Vi-må-gjøre-video!

Nå har jeg og Iselin lagen en "vi må gjøre video" dette blir gøy! Vi skal ta noen av utfordringene deres, og så skal vi lage video da, ofc. Så send inn noe jeg og iselin kan gjøre! Vi skal ta utfordringene! Så send oss noe fra vi-må-videoen! Noen som vet hva vi kan gjøre? 


SEND OSS, VI GJØR DET I PÅSKEN!!! 

- EMILIE

Outfit den 27.03.2010!Genser fra Only - tights fra BikBok og armbånd fra H&M. Det er sånn jeg ser ut på denne lørdagen, og denne lørdagen skal jeg til byen med min beste venninne, Iselin. Så det blir kos, får se om jeg kjøper noe, eller at jeg ikke finner noe. Kanskje det er påske salg? HÅPER DET ISÅFALL. HEHE. Ellers, ja, ikke store planer for dagen nei. mennn, hva synes du om outfiten idag? 

- EMILIE


Vurderingen!

Denne vurderingen kommer fordi jeg lovte dere. Jeg spurte Martin Jonas om å si et tall mellom 1 og 23. Så tok han 8, og det ble en jente som het Helene. og btw, før jeg begynner, dere kan forsatt melde dere på, så kanskje det tar noen blogger i påsken om det ikke er så mye å gjøre på til tider. >her<  


Design: Jeg likte designe hennes. Lette farger og fint redigert. Jeg personlig liker enkle og fine headerer, og det synest jeg at jeg fikk her. Synes den passet fint med bloggen. Så designe likte jeg! 

Skrivemåte: Jeg må innrømme at jeg ikke har vært innom bloggen hennes før, men sånn som jeg har sett det nå så skriver hun egentlig variert, og flink til å skrive, ser ikke så mange skrivefeil nei. Så ingenting å klage på. + at Helene har masse bilder med bra kvalitet i innleggene sine som jeg synes trekker mye opp. For jeg er vel ikke den eneste som synes at det er kjedelig å lese en blogg helt uten bilder. Så her har hun vært flink! 

Helhet: Jeg likte bloggen hennes. Syns hun er en bra blogger, så jeg kommer vel til å ta noen turer innom, det kan jeg i alle fall si. Men jeg synes designet og skrive måten hennes var veldig bra. Terningkast: 5/4

- EMILIE


Vurdering i kveld!

HEI! Det er fredag, jeg er syk, og jeg kan ikke gjøre så utrolig mye da. Så idag er det en litt små kjedelig kveld. MEN, jeg skal hjelpe mamma og lage hjemme laget pizza ♥♥ ellers ingenting som skjer i kveld. SÅÅÅ, hvorfor ikke bare vurdere en blogg eller to? Så vist du vil bli med på vurdering, bli med! Er du med?


meld deg på, om du vil bli vurdert! 

- EMILIE

Nytt design!

Orket virkelig ikke å ha det andre designet, så jeg laget meg et nytt. Jeg ble litt mere fornøyd med det jeg har nå, enn det jeg hadde. Så, jeg kommer å ha det til jeg gidder å lage en ny en. men, likte du det nye designet? :) 
btw, jeg har meny, men den kommer ikke opp i innleggene, enda. 

- EMILIE

Boller på 1-2-3!

Jeg har vært flink idag altså, bakt meg boller helt selv. Og de ble faktisk veldig gode! Så jeg er veldig fornøyd jeg. Resultate var supert og hele pakka! Jeg er faktisk stolt over meg selv, for jeg er ikke så utrolig flink, sånn ellers..... til å lage mat altså... hehehehe. Liker du boller? :D
serriøst, jeg er faktisk veldig fornøyd, selv om det var sånn i pakke. HAHA. :( MEN JAJA, NOEN MÅ VÆRE LITT SÅNN SOM MEG, SÅNN SOM JUKSER LITT, JEG SYNES DE ER LIKE GOD JEG. 

- EMILIE

Home from school!

Jeg er hjemme, egentlig for lenge siden, men uansett. Jeg skal snart begynne på leksene mine selv om jeg ikke har lyst, men det må man jo gjøre, er du ikke enig? Eller? Og tenk, det er påske ferie imorgen! Jeg gleder meg sykt. Blir deilig med en en uke fri uten å tenke på skole osv. Være hjemme å slappe av, henge med venner og gjøre det man vil. Jeg har egentlig ikke noen planer for påsken, men jeg finner vel på noe gøy. Det er sikkert å vist. Har du planer for påsken? 


meg og Sofie!

- EMILIE


Hot or not?

hull i hull, fra topp til tå, nesten i så fall. Hullete strømpebukse, det synes jeg er veldig kult da, så det liker jeg godt! Så da det begynner å bli litt varmere såå :):):) men hva synes du om det? hot or not?

  

- EMILIE


En syk Emilie!

Hei å hopp. Idag har jeg vært hjemme pga. jeg ikke følte meg noe bra idag. Så jeg har drukket mye vann og sovet litt ekstra lenge å håper selvfølgelig at jeg blir bra fort. Men får ta det egentlig som det kommer. Jaja, det er ikke noe gøy å være syk. Ingenting å finne på.. Bare ligger der, uff, jeg hater å være syk. Uff! Hva gjør du når du er syk? 


ANANAS ER NAM :D

- EMILIE

SOL

DET ER SOL!!!! JEG HAR IKKE SETT SOL PÅ UTROLIG LENGE, DET GJØR VIRKELIG GODTA ALTSÅ, TULLER IKKE. SOL, HÅPER DET ER PÅ GOD VEI TIL VÅR. <333333 Hvordan vær har det vært hos dere?


det var nesten sånn.

- EMILIE

Dåp outfit!
kjole fra BikBok, strømpe bukse fra BikBok, sko og jakke fra en aller annen butikk og smykke fra Glitter og til slutt armbånd fra BikBok det og. Hva synes du om outfiten idag? btw, jeg skal ikke ha på de svarte sokkene, hahaha. 

Ja hei alle sammen. Jeg skal i dåp idag, og jeg er kjempe trøtt! Fikk virkelig ikke til å sove. Å så tidlig oppe, oppe klokken 8! Uff.. Men det blir sikkert gøy i dåp og, håper jeg. Om jeg ikke er så utrolig slapp. 

- EMILIE

Vi tar det som en lørdag!

Lørdager, de er jo kos. Elsker lørdager, og denne var utrolig bra! Jeg har vært ute i øygarden! Sykt kos! mihi. Håper virkelig ikke det er lenge til neste gang. Så min lørdag har vært helt fantastisk! Hvordan har din lørdag vært?


Emilie, Gina og Martin Jonas! 

å jeg har en video her jeg, så hahahhhhah. det er også de samme folkene rett over. men bare Gina som faktisk mimet med, det skulle jeg og Martin Jonas åsså gjør, men det ble ikke noe av, vi ente opp med å le... ahahhaha. - EMILIE


2000 kommentarer!

På egentlig ganske kort tid, det er sykt bra! Jeg har ikke sagt takk til dere en gang, men tusen takk til dere som leser bloggen min. Dette er et innlegg for dere. Jeg er så utrolig glad for at noen leser bloggen min, og dere er faktisk utrolig flinke til å kommentere og! Synes jeg da, hihi. Men seriøst, jeg er svært takk nemmelig for dere som leser bloggen min. ♥- EMILIE
 

Regne daler ned, men..

... jeg koste meg like mye med min søte Silje idag! Jeg var med hun i byen en god stund, og så kom bestevennen hennes, det var jo utrolig koselig det! Så vi gikk... gikk litt til... gikk enda mere.. og kastet en banan ned fra øverste etarsje, haha. Eller, Aleksander gjorde. hahaha. Det var sykt gøy. Jeg har i alle fall kost meg i da. Har du hatt det gøy idag?


jeg og jenten jeg er så utrolig glad i! ♥ 

jeg vet ikke om du ser hva det er. men den er most og den var utrolig søt. jeg vil ha :( hah


- EMILIE

Nytt design!

Jeg var virkelig lei av det andre, så jeg prøvde å lage meg en ny, selv om jeg ikke kan si at jeg har vært så flink, men jeg syns det var helt ok, hva synes du om det nye designet? helt ærlig nå.

guud, å klokken halv 4 tiden skal jeg være med siljepus, lenge siden sist. så det blir utrolig kos!

Vi har lagd skrekk film!


... vi er utrolig flinke. Spesielt med redigeringen og filmingen, okei,det var alt, men uasett, hahahaha.
kos dere. høh.

- EMILIE

Svar på spørsmålsrunde #1

Jeg beklager. Ømh. Spørsmåls runden min jeg skulle ha på video, og jeg gjorde det, men fikk ikke laste den ned, så jeg beklager, jeg orker faktisk ikke å lage den en gang til. Kan heller ha en annen video blogg. Som ikke varer i 20 minutter, den jeg lagde var nemlig i 20 minutter... pøh. Da bare begynner jeg! og, ja jeg vet at det er leeenge siden, såri. 

Hva har du på deg akkurat nå ?
Jeg har på en joggebukse, og en Bjørn Borg genser. Daft? vet!

Røyker eller snuser du?
Jeg gjør nok ikke det :)

Bor du hjemme med familien?
Ja.

Jobber eller går du på skole?
Jeg går på ungdom skolen, så skole.

Har du bil eller annet kjøretøy?
Nei, MEN da jeg blir 16, da skal jeg ha moped :) mine planer så langt i alle fall. Hvor i landet bor du?
Møre og Romsdal. 

Hvilken dialekt har du?
Jeg har noe som kalles moldenser dialekt. høh

Hva heter du?
hm, jeg er ikke helt sikker, men tror det er Emilie.

Hva skal du bli?
aner ikke. 

Hvor høy er du?
Jeg er sånn ca. 172cm?

Din øyenfarge?
Grønn blå, eller noe sånt. 

Favoritt drikke?
Fanta. Den fra Burger King iså fall :)

Favoritt-mat?
Taco

Hva slags tøy sover du i?
Stoooor t-skjorte!

Er du kosete?
Mihi, ja!

Har du piercing eller tatovering?
Nei, men jeg skal ha begge dele :D

Nevn tre ord som best beskriver deg:
Rar, veldig merkelig, glad? 

Er du redd for edderkopper?
Ja, jeg er livredd, helt serriøst, det er noe av det skumleste som fins. 

Har du grått idag?
Nei

Er du redd for hunder?
Jeg elsker hunder. 


Har du kysset en jente?
Jaa, jeg har nok det. høh

Har du kysset en gutt?
Jupps

Har du spist lungemos?
Det hørest ikke så utrolig godt ut, så ..?

Har du angst for sykdommer?
neh

Er du redd for mørket?
ja, jeg er faktisk veldig redd mørket.. 

Bruker du linser?
nei

Har du vært utenfor Europa?
Ja, en gang :P

Liker du å høre på klassisk musikk?
nupps

Ville du vært stripper eller president i USA?

STRIPPER <333333.......

Ville du gitt penger på gata til en fattig prostituert eller en fattig narkoman?
jeg har allerede gjort det så :)

Sliter du i ett fag på skolen?
hm, jeg har dysleksi faktisk, så hm engelsk litt. men ellers i de andre fagene er det helt OK, egentlig. Så ja.

Er du dårlig i engelsk?
nevnte oven på at jeg har dysleksi, så er ikke så god i det nei.
men øvelse gjør mester!

Kan du etternavnet til alle i klassen din?
Nesten alle.

Hater du en person?
Pss, nei.

Kan du tegne?
jeg har virkelige store talent, jeg tror faktisk jeg skal satse på å bli teiner, eller maler!
he-he

Dømmer du ofte folk etter utseendet?
Kan ikke si jeg gjør det nei.

Syns du brune, grønne eller blåe øyne er finest?
blå eller knall brune!

Liker du oliven?
nei, ææ. 

KA HETER AABV'N DIN?
hun heter Iselin!

KAS KAMERA DU HAR?
et digital kamera, høh. 

ER DU GLAD I MEG?
Ja, jeg er glad i deg, Bente Marie.

liker du appelsin?liker du kiwi?liker du banan? liker du eple?
Ja, det gjør jeg, ylvakake! <3

Leser du voe?
Jeg er ikke fast leser, men er av og til innom. 

Hva ville du tatt med deg til en øde øy?
jeg ville tatt med meg et krus skip! noen som ville tenkt seg å være med?

hvor glad er du i meg?
Ylva, se rett under, da skjønner du, tror jeg <3


folkens, vi får ta resten, eller noe av det neste gang. Det er så utrolig mange spørsmål, og ingen gidder å lese dette til verdens ende, høhø. Såå, ja. VI TAR DET LITT MED RO. 

- EMILIE


Jeg er hjemme!

Jeg er hjemme nå, jeg er sliten nå, jeg er trøtt nå. Jeg har vært på skolen idag, og jeg har vært på riding idag. Så, jeg er egentlig helt slapp. Sliten etter en dag. Så etter Paradise, blir det natta for meg. Gleder meg sykt til det begynner, hihi. Nesten litt av hengi! Haha. Ser du på Paradise? 

søt


- EMILIE

Jeg vil ikke ha mere...

... snø. Det har nesten snødd i hele dag, er det ikke nok? Jeg tror jeg snør ned. Å dessuten er jeg gørr lei av den kalde snøen! Jeg savner sommer. Sommer, sol å varme. Varme, sol og sommer. ÅÅRH, jeg gleder meg noe sykt til vår å sommer. Det blir så utrolig deilig. Snø er kjedelig nå. Kjedelig. Er du lei av snøen, eller vil du mere? 

"Guro, ta bilde av me da i e i snøen" haha. Uff. 

- EMILIE


Heia mfk!

Jeg skal på mfk kamp idag. GLEDER MEG. Det er Moldefk - Rosenborg, det blir sykt spennende, jeg håper selvfølgelig at mfk vinner. MFK I TYKT Å TYNT ♥♥♥ Så klokken 8 går vel kampen også på TV, så. Eneste jeg gruer meg til, det er at det kan bli litt kaldt... men derfor, skal jeg kle på meg masse! Skal du se kampen på TV, eller skal du se den på stadion eller skal du ikke se MFK - Rosenborg i det heletatt? 
- EMILIE


Hot or not?


hot or not? jeg synest hot. Kunne godt tenke meg en med masse farger, den er ikke her, men ja. Eller så ville jeg hatt den i rosa! men over til din mening. Hot or not?

- EMILIE

Dagens outfit!
hei alle søte. Dette blir et lite innlegg med dagens kledning før jeg drar til byen med Sofie. 
Genser er fra H&M, armbånd fra BikBok og sånn tights fra Cubus. SÅÅÅ. ja, ikke noe mer. Vi snakkest senere idag. Får nå blir det shopping! bye. Hva synest du om dagens outfit?

- EMILIE


Er du klar?

Klar for helg? Hæ? JEG ER SUPER KLAR. Herlig med helg. Det man venter på da det er mandags morgen, helg. Gud, jeg er lykkelig. Alt er sånn jeg vil ha det akuratt nå, tror jeg. HÆHÆ. ER DU ENIG, DEILIG MED HELG?noen som spiste en muffin ja........ og tok bilde av det som var igjen. 

- EMILIE

Jeg har ny jakke!

Jeg har ny jakke. Og internetten er tilbake! SÅ JA, JEG ER TILBAKE NÅ FOLKENS. 
hva synest du om min blåe nye jakke da?

- emilie

SKJEEER?

Jeg har ikke internett, sånn egentlig. Jeg bruker Rolf sin internett på mobilen som er på PC. Får internett 8 på kvelden og utover litt. Nå er jeg med mormor og morfar, dit kan jeg også dra da. hmm.. Men til jeg har sånn "fritt" internett kan bli opp til to uker, så disse ukene, tviler på at det blir mye blogging, men skal prøve å holde meg oppe. Så. Ja. 

JEG HAR FAKTISK PLANER FOR HVA JEG SKAL GJØRE DA JEG IKKE HAR TILGANG TIL INTERNETT. Jeg skal lære å spille på gitar. Jeg skal male hyllen min og borde mitt knall rosa. Jeg skal øve masse på prøven jeg skal ha. tada, og jeg skal prøve å blogge :):):) 

og jeg må bare si en ting, helgen min har vært helt super, faktisk helt super. faktisk! og nå skal jeg se Himmel Blå. Skal du se himmel blå?


hahahha jeg stod på benken ALTSÅ jeg og Jamil, Guro nedi snøen.

- EMILIE

Lurt av Kalsen

Hahahahah, jeg ler. Jeg ser på Lurt av kalsen, det var faktisk kjempe gøy å se hva de kan gjøre! Ser du på Lurt av Kalsen? 


- EMILIE

Blogg vs. blogg!

En ting først, jeg takker alle dere igår som stemt på meg! Tusen takk, sånt gjør meg glad. ♥ men jeg kan ikke si at det var så utrolig seriøst, var tull inni, men siden jeg er en dårlig taper, så betydde dette mye for meg, hiihhihi. så takk. 

Også, over til dette. Jeg skal ha blogg VS. blogg her, dette er også noe userriøst, så dere som leser bloggen min, DETTE ER FOR ARTIGHET, mellom to venner. Så ja. dere trenger ikke ta dette innlegget seriøst, ok? ihhihi

SÅÅ, 
VS. 
så hvem liker du best?
oki, ikke døm meg. husk, dette er useriøst innlegg. :):):):) FOR MORO SKYLD :D:D:D:D:D 

- EMILIE

Stemme på meg?

Jeg vet, dere har kanskje gjort dette en del ganger, men vær så snill, stem på meg denne gangen og? hiihhi, da blir jeg utrolig glad! du kan stemme på meg >her< STEMME PÅ MEG? ♥- EMILIE

Hot or not?

Noe så grusomt, hvordan går det an? Hvordan går det an å finne på noe så, så utrolig, stykt? Jeg tar helt klart tummelen ned for disse skoene. hva synest du? Hot or not?

¨

- EMILIE

Bursdags feiring!

Gratulerer med dagen tante. Tanten min har nemmelig har bursdag - derfor ingen blogging idag, så langt. 
Jeg har vært med tanten min, søskenbarnene mine + pappan deres, mormor og morfar og mormor. Vi var ute å spiste skjønner du. Det var utrolig koselig! Mamma er ikke her denne uken, så jeg bor med mormor og morfar til torsdag. Hva har du gjort idag? 

foresten, jeg er med i blogg vs. blogg, igjen. så du kan stemme på meg her hihihih. da blir jeg glad <3- EMILIE


Te drikker?

.. nei, egentlig ikke. men det hjelper om du har litt vondt i halsen, eller om du er litt sånn slimete. Da hjelper faktisk det å drikke litt te. Det er faktisk litt godt, sånn av og til, men ja, det går grenser. ER DU GLAD I TE?

Nå spiser jeg loff og noe sånn nam oppå.


- EMILIE


Det er blitt vår!

Eller... Idag var det i alle fall vår måne. Det har faktisk snødd i hele dag, bortsett fra den siste timen, solen har faktisk kommet seg frem og bort med skyene! Det er fantastisk å faktisk kjenne at solen varmer, tross alt, det er jo kommet inn i den første vår månen!  

Hmf, jeg har vært på skolen idag. Trodde det skulle bli mye tynger enn det var. Var faktisk litt gøy å komme seg på skolen igjen, fantastisk at jeg faktisk sier det.. JEG HADDE ELEVTIME IDAG, I GYMMEN. Jeg, Iselin og Andrea. Gikk helt OK. pøh. Ellers er alt som før.. Alt er som før på en vanlig uke dag. Mandag er over, og bare 4 dager til helg <3333 gleden komme som oftest veldig tidlig, med meg. 


jeg gleder meg til snøen er vekke, og jeg kan sitte ute. uten å ha på dun jakken min, det blir heelt fantastisk! Gleder du deg og til det? Uten å sitte med boble jakken?

- EMILIE

hits