mars 2011

Outfit 29032011

cardigan cubus | blonde topp cubus | topp bikbok | tights hm | ring hm
hva syns du om dagens outfit?

Nå har jeg nettopp spist, og så må jeg egentlig gå å ordne meg, og så ringe morfar, for jeg skal på trafikalt, også etterpå det skal vi ha foreldre kveld, så kommer sikkert ikke hjem før 9 tiden.. og tvilier litt på at det blir tid til blogg da. men dere får ha en fin dag videre:)

mops!

AW, NOE SÅ SØTT. Jeg skal så sykt han en liten søt mops da jeg blir stor og egen leilighet. For de er så nusselig ♥ Er du ikke enig? søte, sant? aaw, svimer av her jeg sitter. 

men nå skal jeg stikke å øve på prøve som vi har på torsdagen.... så skal jeg se på tv igjen, da blir det Top model, så blir det selvfølgelig paradise hotel etter det! 

Vår, hvor er du?

Seriøst, det snør, og det er snart April.. Jeg blir så lei. Klarer ikke beskrive det. Vi skal snart inn i den andre vår måneden, og det snør helt sykt.. av og til. Akuratt nå snø det ÅRH JZXFJDFJS KLIKKER FOR MEG. JEG VIL HA VÅR!!! der dere bor, er det sol, eller det det dritt vær det og?

"mat i farten"

jeg er så mett, kan ikke beskrive det en gang..  føler meg helt stappa..

mm, nå, jeg vet jeg ikke har blogget på flere dager, eller, det er sikkert mer en en uke siden sist elns. iallefall, så har jeg det fint. Det et en del som har skjedd.. jeg har fått type, Jørgen heter han.(1uke idag,faktisk ♥) så har jeg egentlig gjort mye med skolen osv.. og da vi snakker om skole så var det en lærer som døde etter skidagen. så hvil i fred, og kondolerer så mye for de som kjente han.. har dere hatt det bra i det siste da?

Skidagen i bilder.

Jeg har egentlig hatt mye kjør idag, først så var jeg lenge på ski dag, noe som var helt sykt gøy, og koselig!! Du ser jo... aket veldig mye med Livmaria. Men så stakk jeg hjem for å dusjen og ornde meg, så løp jeg til bussen, så har jeg vært med Jørgen og Åge, og litt Iselin i byn! kjempe koselig! og nå, nå blogger jeg :)))) Hva syns du om bildene?

:(:(:(:(

Annais slutter. Jeg legger meg snart ned å griner. Eneste bloggen jeg faktisk har lest veldig lenge, og hun har vært så utrolig flink. Hun fortjente en 1.plass. Herrigud, jeg ble faktisk litt depriert nå. men tusen takk for alt du har gjort mot alle dine lesere! hva syns du om at anna slutter?


bilde //annais.blogg.no

Vinterball!

Var på vinterball igår, og det var så gøy! Daset og hoppet hele tiden. Det var supergøy, å kunne danse og bare ha det kjekt! Og etterpå, sånn seriøst, jeg følte jeg hadde gått ned 2 kilo! haha. har du vært på noe ball i det siste?

s-n-ø...

................... tuller du? det har snødd i hele dag! jeg blir så deppa. Kan ikke beskrive det. Herriguud, det skal til og med være vår, og nå er det blitt vinter igjen. ditt. Snør det hos deg?

Lader opp til morgen.

Lader opp til skolen begynner igjen, etter en ukes fri har døynrytmen min blitt  helt ødelagt osv. Skulle virkelig ønske jeg hadde en uke til. Det hadde vært deilig! men ufff.... skole. Skal du og på skolen imorgen?

Outfit 05032011genser bikbok | sjerf bikbok | ring h&m
hva syns du om dagens outfit?

Idag har jeg vært i byen, hatt litt små kjøp, som sikkert kommer etterpå, om jeg gidder. Heheeh. Snart skal jeg og lage meg litt mat, er sulten.

Dagen innkjøp!

Årh, jeg har vært med gina idag i byen! herrigud så koslig. Sykt lenge siden sist jeg var med hun! men nåå, nå skal det ikke være lenge til jeg møter hun igjen, for det var mega kos. Gleder meg til å se hun igjen, hun er en super herlig jente altså! ♥


shorts (299,-) og armbånd (gratis) bikbok | ring h&m (49,-)
hva syns du om dagens innkjøp?

Ny vårjakke!


jakke fra Gina Tricot. Hva syns du?


 

hits