april 2010

Sjansen for en ny leser, HER!

Jeg har hatt en utrolig fin dag med Silje som jeg var med fra halv 1 tiden og litt utover, også med min søte lillevenn Christine etter Silje. Så jeg har hatt en så utrolig fin dag. Har vært i Åsane og kost meg. Bilder kommer kanskje senere. 

Ja, jeg er egentlig ganske sliten idag, og derfor blir hjemme å koser meg. Ikke store planer nei. Så imens jeg er hjemme og koser meg her. Så kan jeg jo bare ha noen blogger å lese på. Kanskje til og med en ny fast leser? Da kan du jo bare legge igjen en kommentar i dette innlegget! - EMILIE


Flyvinduet!

Flyvinduet på vei til Bergen. Syns det var ganske kult bilde, sånn egentlig.. men ja, har egentlig ikke mer å si. Eller, jeg har ingenting å si, faktisk ingenting <333333 .............. men ja. hade.


- EMILIE

Jeg trenger deg, nå!

Jeg trenger dere nå. Jeg skal til pappa imorgen og skal ta fly til han, og jeg bare lurer på om noen har noen musikk tips? Jeg er dritt lei av musikken min nå, og derfor trenger jeg dere til å skrive 1-3 sanger elns til meg i kommentarfeltet, så ville det vært veldig gøøøy. :):):):)))  men har du noen musikktips? :D


sommer savn..... siden det regnet idag.

- EMILIE

Hot or not?

Gladiatorsandaler, jeg syns det er egentlig kjempe kult, nå som det begynner å bli vår/sommer så er jo de fine å ha, er du ikke enig? Det er vel noen som ikke liker de, men jeg syns det er kult! Hva mener du, gladiatorsandaler, hot or not? - EMILIE

Emilie elsker neglelakk!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Er du glad i neglelakk? 

- EMILIE

Bilder fra igår!

Jeg skulle blogge igår?... men neida, det ble vist ikke noe av. Men uansett var det ganske kos igår med folk, var med noen fra klassen og fra skolen. Gidder ikke blogge så mye nå, men her kommer bilene fra igår. 

Hva synes du om bildene? :)
- EMILIE

Da blir det grilling på stranda!

Et lite innlegg før jeg drar på stranden for å grille og være med mange folk! Gleder meg veldig mye, skal ha med kamerat mitt, så det kommet vel ett innlegg da jeg kommer hjem, så kan dere se. Har egentlig ikke noe mer å si? Men kos dere! Det skal jeg. Hva skal du nå?


tatt igår. men været er litt verre, med blå og overkyet himmel, men blir kos uansett! 

- EMILIE

Bilder; bloood!
Kamera: Sony a330.       Tema; blod. 

Jeg må si en ting, ikke tro jeg kutter opp meg selv osv. Jeg kvar meg bare på en sånn barber ting.. haha, så jeg gjorde kanskje litt verre enn det det var. Men ja, haha. Jeg fikk litt lyst til å ta bilde, så det er vel egentlig det. Blod er jo egentlig ganske... fint? fargen altså. 

forventer ikke at du liker blod, og skjønner om du ikke helt ja, men uansett. likte du bildene, eller var det bare, æsj? ahah. 
- EMILIE

Klar for helg folkens?

Nå, nå er det så deilig med helg, er dere ikke enig? Jeg har gledet meg sånn, ser alltid frem til helg jeg, skjønner dere! Har ikke så utrolig store planer, men det blir vel noe! Idag skal jeg på kino med noe venner. Vi skal se kick-Ass. GLEEEDER MEG. Gud jeg er glad nå, det er helg <3 Har du noen planer idag?


litt random bilde,egentlig. 

-EMILIE

SOL <33<3<33

Jeg har nettopp kommet hjem fra byen med Iselin, fant ikke noe særlig egentlig. Men været, det er helt fantastisk så jeg og Iselin kjøpte oss is og koset oss i solen og varmen. Jeg tror jeg faktisk har fått litt fregner(?) haha! Herrigud, det er så utrolig deilig vær! Jeg skal overhode ikke klage! Hvordan vær er det med deg?- EMILIE

Jeg er tilbake?

JA HEI. Det var deilig med denne lille pausen, fra mandag til idag. Samtidig er det deilig å være tilbake, samtidig som det ikke er så, men jeg er tilbake for fult, tror jeg da. Tror ikke jeg skal love noe, men håper dere fortsatt henger på, sånn som før! men, ja, her er jeg tilbake i denne blogg verdenen! jæ, hva har du gjort så langt i denne uken da? på mandagen så var jeg med Hilde, også i går, jeg husker ikke hva jeg gjorde igår, ehhe. men idag da så har jeg vært på foreldresamtale.. eheh. joda, det gikk helt ok, heh. 


her er da et bilde av meg og Hilde, som jeg tok på mandag var det vel :) 
men folkens, nåå er jeg tilbake! 

- EMILIE

Bloggfri!

Tror jeg, men bare idag, tror jeg. Jeg kommer iallefall tilbake til onsdag. Jeg trenger bare en bittelite fri fra bloggingen. Sånn, nå vet dere det :) Ha en fin dag! Kos dere :) 

*bilde som ikke vil vises pga. en feil*

- EMILIE

AW SETT NOE SÅ SØTT?


SØT? JA MEGA SØT. ER DU IKKE ENIG? 

- EMILIE

Outfit lørdag den 17.04.2010

Hei, lite blogging idag, men jeg har egentlig vært litt opptatt i hele dag.. Har faktisk malt noen av tingene mine, åsså ja. Stod opp seint idag og spiste en utrolig god forkost. Det har liksom vært dagen min idag. Så skal jeg i bursdag til søskenbarne mitt, og jeg har på meg klær, ofc, så det blir outfit denne lørdagen. 


wops, på siden, men care. hehehShorte fra Gina. Topp fra H&M, og tights fra BikBok. nja, Hva synes du?
oj, haha toppen....hysj

- EMILIE

Bildeserie: nede med sjøen!

¨
motiv: randome ting nede ved sjøen.         Kamera: Sony a330

hva synes du om bildene jeg hat tatt? 
- EMILIE

Outfit 16.04.2010

Hei alle. Jeg bare slenger inn hvordan jeg ser ut, altså, det er ikke sånn fint, men bare helt enkelt og greit, tenger ikke pynte seg noe spesielt på skolen, skolen er daff, og kan like gjerne bare gå i noe dafft også, så. ja. hvorfor ikke? Alt fra H&M faktisk! men Obs, genser er fra gutteavdelingen. På ungdom. Så virkelig H&M dag.. En daffe kledning fra HM. jajjajajaja. snakkest. Hva synes du om min daffe-HM-outfit? 

- EMILIE


Marie kjeks og cola!

Det er da det det går i da man er syk, iallefall her i huset. Nesten det eneste jeg har spist idag, jeg håper jeg er bedre imorgen, vist ikke så blir jeg vel kanskje hjemme da også, men håper ikke det. Hva pleier du å spise da du er syk? - EMILIE


En sur Emilie!

Seriøst, så jeg jeg veldig sur, og skuffet. Jeg er sur fordi at den vulkanen måtte ha utbrudd.... Jeg skulle til Bergen! Årh, jeg som hadde gleder meg sånn. Sånn som den derre sotskyen. DEN SKYEN ØDELEGGER SÅ MYEEEE! Har denne vulkanen ødelagt noe gøy som du skulle denne helgen, elns? 


jeg tror det er skyen? jeg er ikke heeelt sikker, ehhehe.. men noe sånt sikkert som ødela for meg <,3. uff.....

- EMILIE

NÅ, NÅ ER JEG SUUUPER GLAD!

Jeg har nemlig fått eget speilrefleks kamera! HIHIH. Jeg er overlykkelig, det var liksom noe jeg har hatt lyst på så lenge, å brukt mamma sin kjæreste sitt. Hm, men nå har jeg mitt eget! Har du ditt eget speilrefleks kamera? btw, tuuusten takk mormor og morfar <3

og, det kan kjøpes på elkjøp, om dere også vil ha :-)
<333333333333

- EMILIE


En ting jeg elsker!

............ fargerike bukser ♥ ja, en ting som jeg elsker, det er da fargerike bukser! Hva mener du om fargerike bukser?- EMILIE


Emilie som kokk... eeew?

Jeg prøvde i 20 minutter i steke pannekaker. JEG PRØVDE 8 GANGER, og bare en ble bra... og den som faktisk var fin, smakte helt for jævlig, helt seriøst. Er du en god kokk?


.................. omg. hahah. 

- EMILIE


Bilder: Vann!
motiv: vann          Kamera: Sony a300

Hva synes du om bildene? 
- EMILIE


Sommer vær!

Det skulle vært det være nesten hele tiden. Da hadde jeg blitt glad. Det eneste som jeg faktisk venter på nå, det er varmen. Varmen sånn at vi kan gå ute i shorts og en topp eller t-skjorte. Gleder meg. Men være, det er på god vei. Hvilket vær er det hos deg?- EMILIEDongri VS. skinn!

Dongri jakke VS. skinn jakke. Jeg aner ikke hva jeg syns. Hva synes du?


- EMILIE

kokosbolle!

Hei, Jeg sitter her og gomler i meg sånne kokosboller, eller noe lignende. Min mening så er dette veldig godt, men må da innrømme at det er litt kvalmt, da du har spist noen. Hihi, Liker du kokosbolle? 

- EMILIE

Black and white!


alle bildene er fra we♥it. Jeg elsker alle bildene der ifra. Hva synst du om bildene fra we heart it? 

- EMILIE

Emilie på en lørdags kveld!

Heisann. Jeg har fått på meg kosedressen min og venter på pizza, så skal jeg spise hjemme laget italiensk pizza, blir utrolig godt. Så det er ikke lenge til. Gleeeder meg til mat. Maten ble faktisk ferdig veldig sent, men jaja. Pizzaen er like god, håper jeg. Ellers i kveld, ingen planer. Kose meg, spise godteri, drikke brus osv. Kos. og btw, håre mitt ser veldig ekkelt ut............... men det er bare pga. det er tupert :):):):):)på bilde jeg snakker om, heheh.  men ha en fin kveld videre! Har du kosedress? 

- EMILIE


Jeg er på topplista!

Eller, på en måte! Jeg er på mest akrive lista, pga. dere! Jeg er veldig takknemlig folkens! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men tusen takk søte mennesker! Dere er herlige, sånt gjør meg veldig glad! mihi, tenk, jeg er på 63 plass på mest akrive lista! :D utrolig, tusentakk! Er/har du vært på topplista? 

- EMILIE


Innkjøp og dagens outfit!

God dag, jeg har kommet meg vel hjem etter noen timer i byen med verdens beste. Så har jeg også fått meg noe i byen idag. Og det har faktisk vært fint vær, helt til nå, for nå er det overskyet! Jeg har jo gått i shorts. 

Senere i dag så vet jeg ikke helt hva jeg skal, kanskje en tur bort til noen jenter å skal se film, men det er ikke sikkert enda. Men det som er sikkert er at jeg skal spise hjemme laget pizza ikveld. En av mine favoritt retter! Jada, også er det også noe annet som er sikkert, at det kommer outfit nå. 


Tights og hetteganser fra BikBok, shorts fra Cubus, Topp og solbriller fra H&M. haha, skjekk "smilet" men uansett, hva synes du om dagens outfit? 

og innkjøp ja. Jeg har kjøpt noe idag og ja, men det har jeg vel allerede sakt. 


Alt fra BikBok, tenk! haha. Shorts fra 99,- og to topper for 99,-

- EMILIEAkkurat nå!

Akuratt nå så spiser jeg påskeegg i lilla kartong, også snakker jeg med en søt svensk jente som jeg faktisk fant på en blogg. Her, om dere lurte. Så det skjer akkurat med meg. Hva gjør du akkurat nå?- EMILIE


Dagens bilde!Motiv: Sykkel.     Kamera: Sony a300

Helg, kjære helg!

HEEELG, denne dagen jeg har ventet på siden tirsdag! Så nå må vi nyte denne helgen, og da ha det gøy, sove lenge, osv! Det er så utrolig fett med helg nå. Jeg har ikke de største planer for helgen, men de kommer vel! Er dere også glad for at det er helg? 


hjerte for helg!

- EMILIE


Gratulerer med dagen morfar!

Morfaren min har bursdag idag, og dette er faktisk et bittelite innlegg til verdens beste morfar som jeg er veldig glad i! Han betyr kjempe mye for meg :) Håper han får en fiiin dag. Han fyller 72 år, hurraaa! weeee. Ja, du og kan jo si gratulerer med dagen til han og, hehehe :D


ahohoho, næært! 

Påske fettet må vekk!

Ja.... Etter så utrolig mye godteri er det på tide at jeg kommer i gang med det jeg gjorde før påsken..dra på treningsstudio! Så det var faktisk veldig deilig å komme seg igang igjen etter noen uker uten trening. Så det blir vel mere frem over. For, det er like før egentlig bikini sesongen begynner, og påsken er vel ikke det beste for bikini sesongen! hehh.  Går dere på treningsstudio? 


random bilde fra kjære google ♥

- EMILIE

Hot or not?

jeg elsker det. Rød leppestift, det synes jeg er veldig kult jeg. hehehh. vet jeg er litt 'sen', men jeg liker det utrolig godt. men det spørs egentlig også hva som er til.. hva synest du om rød leppestift, hot or not?- EMILIE

På'n igjen!

Folkens, det er skole....... Skolen er på'n igjen! Jeg kunne godt hatt en uke til med ferie, det hadde ikke vært noe problem det da, men uansett, da må vi ikke tenke at det er lenge igjen til sommerferien, faktisk. Det er bare 11 uker igjen. Om jeg ikke tar helt feil. + ukene går jo utrolig fort. i over i morgen er det faktisk bare en månde igjen til jeg skal konferere meg! Wii. Så det så.  Men hvordan har din skoledag vært? Eller begynner du imorgen? 


se hvor tøff jeg er! 

- EMILIE


Ut på tur, aldri sur!

Jeg var på en tur med mamma, Lene og mamman til Lene idag. Vi gikk ned til stranden, og tok mye bilder. Jeg fikk virkelig sommer følelsen altså folkens! 


DET VAR NOEN BILDER FRA IDAG FOLKENS, SENERE IDAG SKAL JEG PÅ MFK-BRANN KAMP. Kan ikke gå glipp av en sånn kamp altså. Siden pappa er brann fan, og jeg mfk fan, så kan jeg ofc ikke gå glipp av denne. Så det skal jeg klokken 8 og ut over. Så blir ikke så mye i blogging idag, får heller ta det igjen... hihihihi. Hva synes du om bildene jeg har tatt?

- EMILIE


Sommer følelse!

Jeg satt på verandaen vår idag, og jeg fikk veldig sommer følelse, satt der med kort bukse, topp og solbriller. Ja, så varmt var det. Jeg kunne bare kjenne solen feste seg til ansiktet mitt. Jeg kunne kjenne også kjenne lukten av solkrem, noe så utrolig deilig. Det er så utrolig lenge siden sist! Tenk så utrolig deilig det blir da all snøen er vekke, og vi kan bare se det utrolig fine grønne gresset, noen som gleder seg eller? Jeg gjør, det blir så utrolig fett med sommer. Syns det er på tide med litt sommer. Syns du også at det snart burde bli sommer? 


- EMILIE


Latskap!

God morgen, eller, god dag! Jeg har enda ikke ordnet meg. Men det er ferie, og da er det lov til å være lat, er du ikke enig? Det er super fint vær, så kanskje jeg skal være litt ute, ta kanskje litt bilder, har egentlig ikke store planer for dagen idag.  Er litt små syk fortsatt faktisk.. Henger litt igjen, men vi får se hva jeg gidder. Har du planer for dagen? Bilde er tatt i går, i bakken.

- EMILIE


Knall og fall av Emilie...

Da mente jeg bilder av meg da jeg skulle stå på snowboard... du får se 2 bilde av der jeg faktisk er oppreist. og får å komme ned barnebakken! understreker, barnebakken, så brukte jeg en halv time, seriøst! Rolf tok tiden på meg. ahaha.
SE JEG STOD LITT DA :D HEHEHEH. MEN JEG FIKK VELDIG VONDT I ROMPA MI OG FOTEN. MEN JEG SYNS JEG VAR FLINK, DET ER JO IKKE LETT FØRSTE GANGEN, DET MÅ DU VÆRE ENIG I..... :D

- EMILIE

Jeg besøker bloggen din!

Om du vil ha besøk og kommentarer på bloggen din, legg igjen en kommentar her, så tar jeg meg en tur innom bloggen din, og kommenterer, ser, og leser. Her er sjansen til å få iallefall en ny leser. Sååå, ikke gå glipp av den da? Legg igjen en kommentar, med bloggen din, eller noe i den duren :)  - EMILIE

Brownies med bringebærkrem!

Nå har jeg nettopp sittet å spist brownies med bringebærkrem, det er virkelig bare digg. Jeg som elsker brownies, men med den bringebærkremen er alt som perfekt. Da er alt som jeg vil ha det. Enkelt og greit. Har du smakt brownies med bringebærkrem? 


- EMILIE

Stemme på meg?

Jada, jeg er faktisk med i enda en blogg vs. blogg, og jeg lover dere, det blir ikke flere nå, på leeenge. Så nå må bare gjøre en bra innsats folkens! Såå blir jeg veldig glad. Jeg er glad nå, men gjør dagen min enda bedre? :D heheh..... oki. >HERRRRRRR


STEMME PÅ MEEEEG? 


Bildeserie: inne og ute!


oki, enda en liten bildeserie, jeg har blitt helt hekta på å ta bilder. Så hvorfor ikke legge bildene ut her i samme slengen? Så jeg bare gjør det nå. Så får dere se hva jeg driver med da jeg tar bilde, osssssv. Hva synes du om bildene jeg har tatt? 

-
EMILIE

Påskeharen har kommet!

Iallefall  i mitt hus. Påske egget mitt har kommet. Med masse godt godteri. Så, i år kom påskeharen en dag før en det haren egentlig pleier å komme. Men det er da egentlig like greit. Har dere fått påskeegget deres? eller når får dere det?  OGGGGGG HERRRRR ER PÅSKEEGGET MITT:

- EMILIE

Må-videoen!

her er videoen folkens. Jeg og Iselin tok det idag. Så nå er den her. Håper dere liker den. Og btw, det er ikke verdens beste redigering. he-he, den ene teksten kom litt feil. Men ok, jeg skal ikke skrive mere, her er videoen, kos dere.

- EMILIE


"APRILSNARR!!!!!!!!"

"Seriøst?" "nei, APRILSNARR HAHAAHAHAHA" Noen som kjenner seg igjen? Jeg liker ikke denne dagen, blir alltid lurt. Og det verste er at jeg er utrolig dårlig til å tulle. Begynner bare å flire. Så dette kan jeg vel ikke si at er verdens beste dag. Så mitt tips idag, til dere som meg; VÆR OBS! Det skal iallefall funke litt. MEN JEG SKAL PRØVE Å FÅ LURT NOEN IDAG. Det skal jeg. Har du lurt noen idag? - EMILIE

hits