april 2011

BYEMILY TAR OVER ZEBRAIS.BLOGG.NO

Nå har jeg laget meg ny blogg. Jeg håper de som har fulgt meg her kommer til å fortsette å følle meg på byemily! Så ta turen inn HER.

Påskeharen har kommet!

Endelig er det tid for påskeegg! Det er like spennende vært år, jeg skal aldri slutte med det. Jeg fikk en liten førsmak igår, men det er ikke like godt som det smakte idag! mmm, jeg skal nye påskeegget mitt! Har du fått påskeegg?


mye smågodt, påskeegg i lilla kartong, påskemarsipan, fredagsmix, det nye ♥

Sommervær!
Jeg har vært med Andrea i byen idag, og det var så varmt å deilig! Været har vært strålende, og det var så deilig å kunne gå uten jakke. Jeg og Andrea gikk og rundt i byen å spiste is på kaia, og gikk bortover til tivoliet, der vi koste oss med et sukkerspinn, mmm. men det var så deilig idag altså, kommer ikke over det. Er det fint vær hos deg?

Outfit 21042011


 genser kappahl | sjerf h&m | bukse only hva syns du?

Nå har jeg nett vært ute å tatt litt bilder til nytt design, osv. Så jeg jobber med designet, altfor lei av den deprimerende vinter headeren min, heheh.

NON-STOP NYAN CAT!

OMG. skjønner ikke hvorfor jeg gjør dette? unødvendig sløsing av tid.. Jeg har sittet her i 6774.7 sekund med den utrolige fine lyden. årrrh, irriterende! trykk på bilde, og få komme til nettsiden, så prøv du og! har du prøvd non-stop nyan cat?

Gårsdagens innkjøp!beklager jeg ikke har blogget, men jeg har ikke orket, rett og slett. Men nå orket jeg, og følte jeg måtte blogge litt! Så her er innkjøpet fra Moa igår! Jeg kjøpe ikke så mye, jeg var ikke så humør, og jeg prøvde bare å kjøpe det jeg trengte eller det jeg ville ha, hehehe. men hva syns du om innkjøpet?

Ålesund!

Nå skal jeg til Ålesund, og så der skal vi Moa, gleder meg veldig! lenge siden jeg har vært der. Jeg tar med kamera og ser om det er noe gøy å ta bilde av. Men da løper jeg bort for å busse tennene mine! byebye, kos dere idag! :)

Gratulerer med dagen kjære søskenbarn!

Jeg sitter her hos verdens beste søskenbarn, og hun er en av mine bestevenner, hun har bursdag idag! Jeg vil bare ønske deg en fin dag idag, men meg, og alle andre vennene dine <3 heheh.. men gratulerer med dagen! Si gratuler du og?btw, jeg har sovet hun inatt, og senere skal vi ta bussen til molde med folk, og så reiser vi på tivoli en tur, etterpå skal mamma hente meg, og vi skal kjøpe en seng til meg. så vi snakkest senere i kveld! 

Outfit 16042011


topp hm | bukse cubus hva syns du?

Jeg må stikke til byen nå, må løpe for å rekke bussen!! hadeeet. 

Påskeferie!

♥ juhu, ferie! Ferdig med alle 4 tentamenen, så blir deilig med ferie. Jeg skal nyte dette til siste sekund! virkelig! Jeg har også noen planer med venner, og litt tivoli. Blir så gøy! Enig, deilig med ferie?


The Hills - omigjen.

jau, jeg har begynt å sett the hills på pc'n, jeg har kommet meg gjennom 2 og en halv sensong nå! heheh, jeg elsker the hills. ♥ Jeg har ikke sett alle epesodene, men nå, nå skal jeg se alle epesodene! Har du sett alle epesodene/sesongene av the hills?

EN HESTEHOV!!!!

jeg så en hestehov, og hva betyr det? JO VÅÅÅÅÅÅR ♥ har du sett hestehov i år?

Bilder fra Egon igår!

Jeg koste meg sånn igår, selv om jeg var litt småsyk. Det var veldig koselig å være ute med jentene igjen. Vi spiste oss stappa, og snakket om alt mulig! Jeg hadde det kjempe koselig med jentene! Er du og dine venner ofte ute å spiser?Tentamens øving.

Har 4 tentamener neste uke, og nå sitter jeg her å øver. Leser og leser, og håper det kommer noe ut av det. Har du tentamener neste uke?

Lørdags kveld.

taco, godteri, brus,påskeegg i lillakartong, musikk, tv, god kveld norge.
deilig å bare slappe av da man ikke føler seg helt topp.. Hva gjør du denne lørdags kvelden?outfit 09042011genser vet ikke | bukse gjort om til shorts bikbok | ring h&m, hva syns du?

Nå skal jeg snart gå opp til mormor og morfar, fordi morfar hadde bursdag igår, men da var jeg litt opptatt, så da blir det heller nå. Så det blir sikkert litt koselig, en stund siden jeg har sett de.  

Senkveld med Thomas og Harald!

Nå har jeg nettopp spist pizza og sett norske talenter med mamma og Rolf, syns egentlig det er ganske gøy å se folk dumme seg ut på tv, men samtidig er det jo så mange flinke som er med! Men nå, nå er det Senkveld som står neste på programet, jeg har funnet fram brusen og potetgullet! Nå skal jeg virkelig kose meg. Skal du se Senkveld? 

Escada - sommerparfymen 2011!

jeg har såå lyst på escada sommerparfymen, og nå deler blogg.no det ut! de gir ut 50 stk som blogger, og jeg håper jeg virkelig vinner! Er du med? 


Klikk her for å se hvordan du kan få Taj Sunset!

Today it is friday!

Det er fredag, og det er helg! Endelig ♥ ventet på hels siden 8.30 fra mandags morgen! Og nå er det helg. Jeg har ikke så store planer enda i helgen, bortsett fra sikkert en tur til byen. Får se hva som skjer. 

Hahahaha, og sangen, du har helt sikkert hørt den før, men den er så og si nesten så tragisk du kan få den. Gir ikke mening! men den er jo faktisk litt gøy.. hahah, hva syns du om sangen/Rebecca Black? 

outfit 07042011


bukse only | skjorte h&m, Hva syns du?

jeg fikk 5 på en norsk oppgave!!! og jeg er kjempe glad!! nja, sånn, ikke noe mere å fortelle, sånn egentlig. Men jeg burde egentlig stikke å øve til naturfagsprøve imorgen... 

Litt nytt til sommergarderoben?

Jeg har vært inne hos nelly.com og sett på klær, og der er så mye fint til alle andledninger, nå var det sa sommer jeg var ute etter, (selvfølgerlig) skal prøve å slutte å snakke om sommer hele tiden! heheh... men her er iallefall mye fint som ikke hadde skadet å ha hatt i sommerferien! Hva syns du?

Helt enkelt.

jeg-er-så-sliten. + jeg har masse lekse, så vi snakkest senere! Mye å gjøre med skole?

Lauren Conrad.Jeg elsker virkelig Lauren Conrad, hun er en av mine topp 5 stilikoner, eller faktisk, hun er min nr. 1. Jeg elsker klærene hennes, den rene pene stilen hennes, og hennes utseende. hun er så nydelig! Jeg bare digger hun! Og alt hun gjør, hun er jo en the hills stjerne, men hun er og en fortatter, hun skriver bøker, hun har og kles koleksjoner. Jeg syns hun virkelig er utrolig! Hva syns du om Lauren Conrad?

smoothie.

smoothie til lunsj > blåbær yoghurt, eple og appelsin juice, frosne bær (blåbær, bringebær) 
Liker du smoothie? Jeg elsker det! 


Lørdagens innkjøp!

topp/t-skjorte hm 99,- | bukse fra only 149,- hva syns du?

Nå sitter jeg har da å ser på MTV, (min favoritt kanal ♥) Også venter jeg på en deilig forkost, vi har alltid gode forokoster i helgene! ja, og senere skal jeg bare kanskje på molde FK - tromsø IL kamp, men det er ikke helt sikkert enda. MEEN jeg skal iallefall rydde rommet mitt dag..

Justin Bieber - never say never! ++

Endelig fikk jeg se den filmen. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg så den, om du ikke har sett den, vil jeg virkelig anbefale deg å se den!! den var helt fantastisk. Etter jeg har sett never say never, har jeg innsett for høyt jeg virkelig elsker han. har du sett filmen?

ja, ellers idag har jeg vært i byen med Emilie, jeg kjøpte en bukse og sommer topp/t-skjorte ting, som dere får se imorgen. og jeg har vært så usunn i dag føler jeg. spist bare dritt mat. spiste på BK og videre på kino med godteri og popcorn... 

var sååå klar for never say never her ja..

Outfit 02042011

cardigan cubus | sjerf lindex | topp bikbok | strømpebukse hm | jakke gina tricot 
hva syns du om dagens outfit?

Nå om en times tid tar jeg bussen til byen, og der skal jeg være med Emilie, og så i 6-tiden skal vi på kino og se never say never. gleder meg veldig til å se den!! 

gammelny veske!

Jeg fikk en veske av mamma ista, og den var faktisk veldig kul. Hun kjøpte den for sånn 20år siden, og så fant hun den igjen på loftet i en eske, og hun spurte om jeg ville ha den, og jeg, jeg takker ikke nei til vesker! Jeg digget den iallefall, gleder meg til å få bruke den! hva syns du om vesken?

hits