mai 2010

Bursdags bilder, Andrea 15år!

Igår var Andrea 15år! Og bursdagen hennes var utrolig kos! Jeg koste meg kjempe mye med jentene. Så i går var det en veldig fin dag. Håper også Andrea synes det også! Men jeg tok jo selvfølgelig bilder, så her kommer noen av de! :) 


meg og Iselin!


nam! velkomst drik!


iselin,anna,erika,emilie


erika er ikke ferdig på grillen, enda.


abv,ilubursdags barnet mitt <3<3

altså, jeg gidder ikke legge ut flere, men jeg koste meg kjempe mye. Herlig vær og herlig mennesker! 

Var du i bursdag igår?
- EMILIE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seriøst, pc laderen min er ødelagt. + jeg har mini acer pc, og strømmen til den varer bare sånn 1 time og noe. Såå.. ja. Jeg har ikke pc nå. men låner en annen sin da. Så det går greit. Men derfor, ikke så utrolig mye blogging nå denne helgen. 

Men, ja, i helgen har jeg vært i bursdag - det var på fredagen. Bursdagen begynte klokken 8, og vi var der vel til ca. halv 1, det var kjempe koselig bursdag! Så var jeg på tivoli igår. Det var også kjempe koselig, var med mange folk og tok karuseller og spiste sukkerspinn! mmm... Så det er det jeg har gjort i helgen, jeg har egentlig vært ganske travel. 


Iselin, Emilie, Ane, Julie, Sofie, Thea, Andrea, Ingrid, Elise, Anna, Ina, Maria og til slutt, Charlotte. 
og ikke tro jeg er sånn kjempe høy. Jeg har på høyesko! 

også, jeg er ikke ferdig med god mat og masse godteri, jeg skal i bursdag igjen. Idag er det Andrea sin bursdag. Den starter klokken 5, så jeg har ikke så godt tid på meg, for jeg aaaner ikke hva jeg skal ha på meg.. Så det blir litt ja. ÅSSÅ NÅ SKAL JEG FORTE MEG Å ORDE MEG.... 

BÅTTUR VENTER!!!!! BRB. 

hva skal du idag?
-
EMILIE


Lyst på billig langt hår?

Lyst på billig ekte løs hår for billig penge? 50cm hår for 599,- OBS! Dette er mai tilbud! Ikke lenge til tilbudet er over, det slutter vel på mandag, ny uke og ny måned! Dette kan du bestille >HER

neida - er ikke bare i brun!

Har du hairclips? eller fake hår?
-EMILIE


Den er sååå fin!


Du har helt sikkert hørt denne sangen før, det var jo tross alt han som vant Norske Talenter 2010. Å jeg syns denne sangen er så fin jeg! Ganske flink han ja! 

synes du han er flink?
- EMILIE


ØNSKE MEG LYKKE TIL?

HJELP, JEG SKAL HA TENTAMEN IMORGEN! MATTE. jeg skal ha matte tentamen, jeg gruer meg sånn! Jeg gruer meg noe sykt. Ikke er jeg spesielt god i matte, å nå skal jeg ha tentamen. hjelp. Jeg har øvd litt, men jeg tror jeg trenger ganske mye mere, og så er det imorgen, men det får jeg nesten ta som det kommer. Ja, men jeg tar meg litt tid til med matte, også får dere ønske meg lykke til! hihi. 


//google.no

- EMILIE

Dagens kledning!

genser, gina. tskjorte, cubus. og strømpebuksen finner du over alt. Jeg kjørte enkel outfit, men det gjør jeg nesten hver dag, nesten. haha. 

Nå har jeg faktisk spist pølse med brød. MINNER MEG OM SOMMER. hihi. Har egentlig ikke store planer idag, men jeg skal iallefall øve litt til matte tentamen, for å si det sånn. jeg trenger øvelse. høhø. men da stikker jeg :D


hva syns du om dagens kledning? 
- EMILIE

Inspirasjon!

Black High-heels from Market in Paris, Mtwtfss Darkblue Cardigan from Weekday, Gina Tricot Striped Skirt, Clock from Stockholm Sunday Market

Cropped White Anchor&life Saver Tank Top from Forever 21, Black Lace Floral Skirt from Forever 21, Golden Feather Necklace from Forever 21

Otto Kern, Vintage Blouse, H&M Shirt, Levi's Jeans

Cropped Cardigan from the Limited, Rapscallion Picnic Romper from Urban Outfitters, Sak Crochet Shoulder Bag from Mom's Closet

Overalls from Thrift Store

Grey Cardigan

New Look Shoes, H+m Basic Top, Topshop Shorts

Zara Floral High Waisted Hotpants, Shirt Made by Me, Just Some Old Leather Jacket
//lookbook.nu

like?
- EMILIE


Søndag outfit!

hvor ble det av bloggingen min igår kveld?......... ehehe. SORRY.

tights fra H&M, åsså t-skjorte fra Gina. + skoene mine er kjøpt i tyrkia :-p jaja. Været er helt OK på Austerheim. Skal tilbake te Bergen by idag, i 5 tiden kanskje, så skulle vist jeg og pappa på kino, men aner ikke hvordan, enda.. Men det gidder jeg ikke stresse med nå! Så'e. Jeg har ikke noe mere og fotelle. Er ikke jeg så spennende?<333 eheh.

hva synes du om outfiten?
- EMILIE

outfit 22-mai-2010

HEEEEEI. Jeg skal til byen idag, også åsane, så til slutt til Austeiheim. Jeg skal ligge over til imorgen.. Jeg aner ikke hvordan det blir, men det får da heller nøye seg. Internett er det isåfall, så det blir bedre. men antrekket!


Jakke ting i fra BikBok. Topp fra H&M og buksen er ifra BikBok, det er øredobbene også. høh. 
men jeg må stikke. 

Hva synes du om outfiten?
- EMILIE

Ønske meg god tur?

Idag er det igjen en tur til pappa. Flyet går rundt i 6 tiden tror jeg. Så drar vel om en time, elns. Jeg har egentlig ikke så mye å si. Ikke noe veldig nytt. eller, jeg hadde norsk tentamen idag. Det gikk helt OK egentlig :) men det er ikke noe å si, så da bare sier jeg hade. ahha. men ønsk meg god tur da :'DDD


haha.

- EMILIE

Shopping med min kjære mamma!

Hei og hopp. Jeg har sånn nesten kommet hjem, eller.. vært hjemme kanskje en time. Men iallefall kommet hjem fra shopping med mamma. Vi har hatt en jente dag vi to. Først så spiste vi på Melano, så dro vi på moldetorget, også roseby. Kjempe kos. Kjøpte sommer klær som jeg faktisk trengte, sko ogsååå bikini! 


 
Shorts (99,-) + bikini (149,- per del) de er fra BikBok. Og så hva vi skoene som er fra Økonomi sko og kostet 249. Og nesten til slutt så finner vi den derre "toppshortsen" den er fra H&M og prisen på den var 299. Også må vi ikke glemme den betakaroten fra sunkost! (den du ser på bilde over) den kostet ca. 150kr. Å den vil jeg faktisk anbefale, du blir fortere brun, og det er ikke noen bivirkninger. Så den vil jeg faktisk anbefale! 

Likte du innkjøpene mine som jeg har gjort idag? 
- EMILIE

En av mine skatter!

Da jeg hadde konfirmasjon fikk jeg noe jeg kommer til å ha for resten av livet. Jeg ble nesten litt rørt da farmor holdt tale og gidde meg en bok. En bok hun hadde skrevet selv! Jeg fikk bunad av farmor og farfar, så fikk jeg en bok farmor hadde brukt 5år på!


hun har skrevet 107 av de beste oppskriftene hennes, altså, det er en matlagings bok! 


Ja, som du kanskje ser, så likte jeg denne kjempe godt! Og må innrømme at dette nesten er en av mine favoritter!
Jeg er blitt veldig glad i denne boken, så jeg tror jeg vil bruke den masse. 
Likte du boken min, av de smakebitene du har fått?
- EMILIE


Summer feeling!

Jeg har virkelig sommer følelse! Alt er tilstede. Varmen, solen, sommer klær på, og ikke minst; FRI!! Vi i 9klasse på min skole har nemlig fri, på grunn av lærerne er på noe kurs. Happy face! Men siden de er borte, så har jo vi hatt lese dag, til tentamenen på fredag, da skal vi ha norsk tentamen.. Heldigvis så var det ikke så mye å gjøre. Så jeg er ferdig nå. Og etterpå - tenkte jeg at jeg skal ut på verandaen og nyte mere av været! 

Seriøst, det er syk deilig da solen steker på gradestokken og viser nesten 35 grader i solen, ingen vind, helt fantastisk! Bure vært sånn vær mye oftere! Og jeg håper virkelig det blir sånn i sommer <3 mihi. Har dere sommer vær, og har dere hatt fri?- emilie

Jeg har så vondt i beina!

Jeg har gått i hele dag. Føles det da. Jeg gikk faktisk i barnetoget. Det er jo litt langt. Så var vi hjemme noen timer, så kom to søte jenter på besøk - Hilde og Solveig. Vi tok "noen" bilder. Også var det til byen igjen, for å se på borgetoget. Men rett før så skulle jeg møte Julia, og vet dere? jeg gikk ta og fram og tilbake i byen for å finne hun. Det viste seg at hun og meg hadde gått om hverandre. HAHA. Jaa, så etter å stå i kanskje trekvarter så gikk jeg og julia byen rundt for å kjøpe pølse, men da vi kom dit, og endelig fant. ville jeg ikke ha pølse.......  JEG VAR SÅ METT. men tenkte ikke på det før. 

men sånn i sammenheng så har jeg hatt en utrolig fin dag. Bortsett fra vondt i beina.. men jeg vedder på at jeg ikke er den neste her, kan jeg kanskje tenke meg? 


her er da noen av de "få" bildene vi tok. heheh. 

men ja som sakt. jeg har hatt en utrolig fin dag, sånn egentlig! Så det er liksom bare det jeg ville si, har ingenting mere på hjerte. heheh. bortsett fra skole imorgen..... men det takler vi!


har du hatt en fin 17mai? og, hah, fikk du vondt i bena, sånn som meg?
- EMILIE


Hipp hipp, hurra!

Gratulerer med dagen. Det er 17mai og været her i molde, det er regn. Noe man ikke ønsker. Men allikevel må man bare prøve å kose deg. Jeg tror det er meldt litt sol senere, og det håper jeg virkelig på. Men jeg skulle vel egentlig ikke ha en vær melding. Jeg ville bare ønske alle som en, en kjempe fin dag - uansett været. Så håper jeg dere for spist så masse is og annen god mat.  Men igjen. GOD 17 MAI. og HIPP HIPP HURRA! 


HEHE. Sånn, der er bunaden. Ser kanskje ikke så fin ut på akuratt det bilde, men det kan ikke jeg gjøre noe med.
men uansett. ja. jeg skal kose meg. Håper du også skal det! 

  - EMILIE

Bildeserie: ute i hagen!

God dag. Jeg har bare vært hjemme idag. Jeg har ikke gjort en drit, seriøst. Har gjort, ingenting bortsett fra å dusje, spise og drikke vann. Så det er liksom det jeg har gjort idag, og ofc TV og face/msn, osv. Så, jeg tenkte iste at jeg ikke kunne gjøre det heller. Så endte med å gå ut i hagen med mitt kjære speilrefleks. 
¨


hva synes du om bildene jeg har tatt?
- EMILIE

Outfit 15.mai 2010!


genser - Cubus. T-skjorte - Carlings. Topp - H&M. Tights - aner ikke. Sko, en random butikk. 
 
God dag. Jeg har egentlig vært oppe ganske lenge, eller.. nei. jo. 3 og en halv time, og da har jeg ordnet meg og sett på TV. På en lørdag. hah. Ikke noe ned i byen idag, tror jeg. Men jeg skal iallefall sitte barne vakt i kveld. høh. Til naboen som bor rett oppi, skal jo bare sitte på PC'n, eller se på TV. Barna ligger å sover, så. Det blir det vanlige. Men nå skal jeg spise noe. byeee. 

hva syns du om outfiten? 
- EMILIE

Inspirasjon!
// bilder fra lookbook.nu. liker?

Ganske mye fint å finne der, iallefall da man kjeder seg på en fredags kveld. Jeg har iallefall ja, jeg er faktisk ganske sliten, har gått i byen/roseby i 5-6 timer (?) Man blir sliten av det, så ikveld var det bare daft å være hjemme. Jeg skal heller ikke være så lenge oppe, tenkte jeg.. spørs bare om det blir gjort.... he-he. hm, ja, kos dere videre. 


- EMILIE

To flotte konfirmanter!

ehhehe. Jeg var i Julia sin konfirmasjon, altså søskenbarne mitt, og det var utrolig fint. Koste meg i hele dag. Så i denne konfirmasjonen fikk vi endelig tatt noen bilder med min bunad og Julia sin bunad. ehehe. Jeg fikk jo min på sist lørdag, og hun sin idag :) 
jeg i sogne bunad, og julia i vosse bunad! VI ER SÅ FLOTTE <333333 haha! :D 

likte du bildene? hihi
- EMILIE

Hvem liker langhelger?

DET ER LANG HELG. DET LIKER JEG. JEG ER HELT I 100!!!!! SÅ JA, VI SNAKKES SENERE. JEG SKAL TIL NOEN VENNER Å LEIE FILM, JEG TAR BILDER. MEN JA. LANGHELG <333333333 LIKER IKKE DU OGSÅ DET?- EMILIE

Jordbær!

Jeg gleder meg sånn til det kommer masse, gode, norske jordbær! Det blir så digg. Jeg elsker jordbær! Det er så utrolig godt! Liker du jordbær?

- emilie

I love my new jacket!

Jeg har nettopp vært i byen og på Roseby, så har jeg funnet meg en jakke, og jeg har lagt min elsk på den allerede. Så har jeg kjøpt litt sånn som parfyme og en bh. så'e. Ikke så mye mere å si om det. Her er min nye jakke!

MIN NYE JAKKE <333333. 

like?
- EMILIE

Konfirmasjonen min i bilder!

Igår hadde jeg en utrolig fin dag! Med masse fine gaver og masse god mat, og ikke minst utrolig mange koselige mennesker som feiret dagen min med dem! Trenger egentlig ikke si så mye mere. Enn at det var en utrolig fin dag! 
Emilie åpner gaver, og Julia skriver gave liste! 


seriøst, jeg trodde ikke jeg skulle få så mye! nesten 34 000 :D 


Emilie, Iselin og Sofie! 


haha. Søskenbarne mitt, Norvald, han var fotograf, og julia kom diltene etter, ahah<3


meeeg.


julia<3


hahah. syns bilde var litt tøft jeg. 

Hva synes du om bilene? 
- EMILIE

Idag skal jeg konfirmere meg!

YEY. Idag er den store dagen min, jeg er konfirmant! Endelig. Gledet meg, men samtidig som jeg gruer meg. Åsså regner det her, men det var meldt finere utover dagen og det håper jeg er sant! men regnet skal ikke stoppe at man ikke skal ha det koselig! Bilder kommer vel i kveld eller imorgen, spørs hvor sliten og sånn jeg er idag. 


<3333333333hiihih.

- EMILIEStresse dag!!!!!!!!!!

Hellu. Jeg har egentlig vært ganske opptatt idag. Har vært å ordnet lokalet som jeg skal ha til konf.en imorgen! Og da det gjeler konf. så skal jeg i kirken imorgen klokken 12. Jeg gruer meg egentlig litt. Meeen det blir sikker veldig bra. Så etter kirken blir det sånn fest. Det er vel det jeg gleder meg til aller mest. Så ja, nå er egentlig alt klart :) 

Akuratt nå sitter jeg med verdens søtest hund og ser på Tokio Hotel live faktisk! Så sykt gøy. Ser det på MTV, om det er noen som liker Tokio Hotel. Jeg er jo egentlig en ganske stor fan av de! 

Er dere konf. i helgen? Eller har dere vært? 

egentlig litt random bilde. men syns det var litt kult. :-p

- EMILIE

outfit 7mai!

HEHE. TO OUTFIT BILDER PÅ RAD FOR JEG BLOGGET VIST IKKE SÅ MYE IGÅR. HE-HE. Men, ja, egentlig så er det veldig mye konf.prat. For i morgen er det store dagen min! Jeg skal konfirmere meg :D men over til outfiten. Genser, fra Gina. Topp fra H&M. Tights fra BikBok. Og skoene mine, de er fra en sko ting. Høhø. 

Hva synes du om outfiten min? :D
- EMILIE


Outfit 06.05.2010!

Outfit, rosa tema kan jeg nesten si. Bare på meg rosa. høhø! 
buksen og toppen er fra h&m, skjorten fra Cubus og solbriller fra ett eller annet sted på nett. OG TENK, JEG ER HEEELT ROSA IDAG. lolololol. Åsså er jeg veldig fornøyd med været idag. <3 det er seriøst drit fint vær, og dette været bestiller jeg på lørdag også! For da skal jeg konfirmere meg. ihih. men ja, nå skal jeg være med å ordne litt i huset, SÅ BRB. eller da altså, hade. Hva syns du om min rosa outfit? 

- EMILIE


Hot or not?

Baseballjackettt. Jeg elsker de jakkene, syns de er utrolig fete! Veldig lyst på en selv egentlig :) Det er jo min mening. Sååe, det blir hot hor meg. Hva synes du om de, Hot or not?

- EMILIE


Ville du brukt 200 på dette?

Eller 195,- får å være presis. Altså, det kunne ikke jeg gjort. Jeg vet, jeg er en utrolig dårlig selger. Men hvem kan tenke seg en 17.mai medalje? Som ikke er spesielt fin en gang.... UFF. SE HER OG SI OM DU VILLE BRUKT NESTEN 200 KR PÅ. Og vist jeg ikke greier å selge 5 stk. Så må vi betale det.............. Ville du brukt 195,- på dette? 

- EMILIE

Ny header!


JEG VAR SÅ LEI AV DEN ANDRE, JEG TRODDE JEG SKULLE BARE GÅÅ Å HENGE DEN UTEN FOR EN BRO. LOL. SÅ JEG FIKK MEG NY HEADER. SÅ. Ikke så mye mere å si, men hva syns du om den nye headeren?

- EMILIE

En tur i lufta, igjen!

En tur av 400+ turer i lufta, litt rart egentlig. At jeg har reist så mange ganger altså. Jeg er jo pisslei av å reise med fly, men jeg må jo. Må jo bare det. Sånn er det. Sånn er det å ha foreldre som bor to forskjellige plasser. Har du foreldre som bor på forskjellige plasser? 

- EMILIE

Solnedgang i bilder!Hva synes du om solnedgangs bildene mine? 

- EMILIE

Filmanmeldelse;Remember me!

Jeg skjønte at det ikke var så mange som ikke hadde sett filmen Remember me, men mange  hadde veldig lyst/lyst å se den, så da kan jeg liksom bare slenge inn en anmeldelse av filmen. Siden jeg har nettopp har sett den. 

handlingen; Filmen handler om Tyler som bor i New York. Han blir innblandet i et slagsmål og politiet blir innblandet, den ene politimannen slår Tyler ned i en bil og blir ført til politihuset. Og senere viser seg at politimannen som slo han ned i bilen har en datter som går i ene klassen. Han tar kontakt for å "bruke" henne, men han faller heller for jenten som heter Ally. Men så kommer noen hemmeligheter fram som ødelegger så og si det forholde de da har.. Jeg må nesten bare slutte her. for vist ikke avsølerer jeg alt, UFFUFF.

men jeg må innrømme noe, slutten, den var sånn at det rant noen tårer, jeg kan jo gi et hint at det har litt med 1september 2001 å gjøre! Seriøst, det var utrolig trist. Kanskje litt vanskelig å skjønne, men bare tenk litt.

Alt i alt; Filmen er faktisk utrolig bra i seg selv. Kjempe flinke skuespillere og alt. Men det som er litt minus med denne filmen det er at du kanskje ikke skjønner helt begynnelsen, MEN DET KOMMER SEG ETTERVERT. Men seriøst, skal ikke være så lang nå, men denne filmen er veldig vert å se, jeg anbefaler denne veldig. Terningskast; jeg vil gi denne filmen en 5'er. Det var bare en utrolig bra film, synes jeg. 

File:Remember me film poster.jpg


- EMILIE

>Kino neste!

Hei. Jeg er ikke veldig flink med blogg i det siste.. Hm, men uansett. Idag har jeg vært å ordnet noe konf. greier og vært på besøk hos onkel, Sine Beate og datterens deres! Koslig, nå skal jeg på kino klokken 6 med Christine. Gleder meg, vi skal se Remember me! Har du sett den filmen? 


hahaha. 

- EMILIE

hits