juni 2010

Perfekt på en sommer dag?


Hva er ikke bedre enn en iskald smoothie på en sommer dag? mmm... Det kan nesten ikke bli bedre! Og jeg som har litt vanskelig å velge noe sunt i stede får å ta noe godt og usunt! Men dette er jo en veldig lett og god drikke. Kan også være et måltid! Så det blir sikkert mye smoothie laging på meg iallefall! 

Er du glad i smoothie? 
- EMILIE

Som om jeg var ett lite barn!

Seriøst, jeg gleder meg som om jeg var et lite barn. For på fredagen, da skal jeg til Tyrkia! Jeg gleder meg så sykt. Skal være der en uke, og det blir sykt gøy! Jeg skal ta masse bilder, jeg skal bli brun, jeg skal spise masse god mat og ikke minst, det Tyrkia er kjent for, billige kult klær/sko!

Skal du til Tyrkia i sommer? eller andre plasser?

et bilde fra der jeg skal være, altså - Kemer! 

Og ikke minst - jeg skal til Hellas igjen, eller to uker her i norge etter Tyrkia, OMG <3<3<3<3 Jeg gleder meg sånn. Jeg gleder meg sånn til å være i Tyrkia og Hellas. Tyrkia med mamma og samboren + ene barne hans. Og Hellas med pappa og samborens hans :D 

- EMILIE

lookbook.nu

H&M Cookies

H&M Gray Beanie, Topshop Animal Print Tube Top, F21 Necklaces, Zara Jodphurs

Charity Shop Vtg Nude Coloured Chiffon Poodle Blouse, Grandmas Vtg Pearls, Charity Shop Vtg Highwaisted Checkered Blue Shorts

Scarf from Second-hand, Laura Ashley Cardigan from Belongs to Mother, Dress from Second-hand, Boots from Vintage

Boots from New Look, Bow from Miss Selfridges, Floral Tank from Market

Forever21 Headband, New York and Co Shirt, Charlotte Russe Shorts, Thrifted Purse

Cheap Monday Denim Jacket, Street I <3 Ny Tank Tee from Newyork, Pauls Boutique My Baby

Topman Tortoise Shell Sunglasses, Topman Light Blue Kimono Top, Topshop Watch Pendant, Topshop Peach Harem Trousers

Balenciaga City, Topshop
// lookbook.nu.

Jeg tok turen inn på lookbook.nu og fant mye kult. Fikk litt inspirasjon til antrekk osv. Så jaa. Ikke så mye mere og si egentlig. Jeg liker ting der inne. Ble du litt inspisert? 

- EMILIE


Hatte fin og outfit!

Hei og hopp! Som jeg sa iste, jeg skulle til byen med jentene. Å det gjorde jeg, + vi drog en tur på hjertøya, det er en sånn plass folk er om sommeren. Så da tok vi båten dit. Var det en times tid elns med herlige jenter. Så var vi i byen en stund, og da kjøpte jeg en hatt! Den selger den på BikBok, og den er på 50% så jeg betalte 65kr. 


Samtidig så tar jeg hvordan jeg har gått idag. Alt er jo faktisk fra BikBok! Kjøper nesten alle klærne mine der, sånn egentlig, så ikke så veldig sjokk! Men hva syns du om outfiten min idag?

- EMILIE

Senere morgen!

God morgen! Jeg har nesten nettopp stått opp, det er så utrolig deilig å bare sove lenge om morgenen, uten å tenke på skole! Heldigvis så skal dette vare en stund også da. 

Så nå skal jeg ordne meg, og stikke til byen med jentene mine! Så det blir kos, jeg skal da prøve å rekke bussen som går om en times tid, så jeg har ikke så mye tid på meg. Så vi snakkes ♥ Sov du lenge idag?

og her er forresten jeg og Iselin klissvåte, etter å ha gått hjem fra butikken igår... hehh. 
OG ISELIN HAR BURDAG <3<3<3<3 grattis, jentami! <3

- EMILIE


Bakerne!

Jeg og Iselin har baket idag. Resultat = helt OK, og litt vondt i magen. Får det første var ikke bollene helt ferdige, og for det andre er ikke vi verdens beste bakere..... MEN bollene ser ikke så ille ut da! :):)::)):):):) Er du en god baker? 


ser denne så ille ut da?.. mihihihih. 

- EMILIE

Outfit 28.06.2010

God morgen! Jeg har kommet meg opp og ordnet meg. Jeg skal stikke ut av døren snart, skal til butikken, så skal jeg møte iselin, vi skal bake! Så det blir kos. Men jeg stikker jeg da, så snakkes vi senere, søtiser. 

Genser fra Gina. Topp H&M og shorts fra Cubus, men jeg tror jeg må bytte ut shortsen med en bukse, skyene begynner å komme, og ser ut som regn... heh. 

hva synes du om outfiten? 
- EMILIE


Sa du noe, du?

Sa ingenting før jeg drog til pappa, i Bergen, uten pc! Men det var faktisk litt deilig å være en uke uten og tenke på pc, selv om jeg tenkte på pc...? hehehheh. Men det må jeg bare beklage, at jeg ikke sa noe. Har noen savnet meg??? <3333 -tulla! 

Isåfall, Jeg har stor kosa meg med familien min og alt. Det er dessverre ingenting nytt her, jeg har ikke noe å fortelle faktisk! Så.. ja.. MEN jeg kan jo legge inn noen bilder fra uken. Selv om det ikke er så mange heller. haha, jeg må bare beklage altså. 


sett noe søtt?


jeg prøvde å være "proff" fotograf! haha.. men det er faktisk ikke redigert!

okei, det "bildene" ble til to bilder. Håper det går bra. Men nå skal jeg lese litt blogger og kose meg, så snakkes vi, og jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere folkens! :D

- EMILIE

Is og jordbær!

Sommer tegn? Ja! Is og jordbær, det minner meg sånn om sommer. Eller, det er jo sommer, sommer og fri, men været er ......... Det kan jo iallefall bli bedre! Og i morgen drar jeg til pappa og er der til torsdag elns! Men jeg er ikke sikker om det blir så mye blogging da. PCEN MIN ER ØDELAGT, UFF JEG ER TRIST.... :(

random, liker du jordbær og is? :D- EMILIE

Outfit 19.06.2010!Alt er faktisk fra h&m. Bortsett fra skoene, men de er jo over alt på sko butikker.
Men jeg må faktisk bare komme meg avgårde! Jeg skal rekke bussen, skal til byen med andrea!! Så snakkest. Kos derer :) Hva synes du om outfiten min?

- EMILIE

Sommerferie, blitt til høstferie?

Idag fikk jeg sommerferie! Det er så herlig. To månder uten skole. I love it! Men det er bare et problem. Jeg savner solen her! Det har seriøst regnet i hele dag, og det er noe jeg virkelig missliker. I sommerferien skal det vær sol og varmt! For jeg håper virkelig at sommerferien vår har blitt til høstferie..

Er det hørtvær med der dere bor?

- EMILIE


"I har vondt i rompa!"

Seriøst, jeg har sykt vondt i rompa mi! Jeg og hele klassen har vært på sykkel tur. Og ikke nok med at jeg har vondt i rompa, jeg er helt utslitt. Så idag blir det ikke til at jeg sitter lenge oppe. Men heldigvis så var det koslig idag da! Ekstra godt å tenke på at det er sommerferie på fredag! Gleder meg sånn!

Tenk, på fredag er det sommerferie, det blir så sykt deilig! PÅ FREDAG <3<3<3 Eller, vi har i allefall sommerferie på fredag! Når begynner deres sommerferie?
åsså har jeg ikke noe bedre bilde fra idag, så da blir det faktisk bilde av meg og Erlend.
 
- EMILIE

Ser ikke dette godt ut?

Ser ikke dette godt ut? Iallefall synes jeg det. Jeg elsker kiwi!! :D Liker du kiwi?


- EMILIE

Ny mobil!

Jeg er så glad. Jeg ikk mobilen igår før jeg skulle h film kveld med Julia og mange herlige mennesker i hennes klasse! Så jeg er super glad. Jeg fikk en mobil. Å nå skal jeg virkelig passe godt på den!  jeg elsker mobilen allerede! :D:D:D:D Hvordan mobil har du?- EMILIE

Nå trenger jeg deres hjelp!

Jeg er hjemme igjen, jeg er like hel fra Osen. Bare et problem.............. JEG GREIDE Å MISTE MOBILEN MIN PÅ ÅKEREN TIL BONDEN, MEN GRESS TIL KNEET..... og gjett hvem som måtte reise fra Osen uten mobil da! Joda, det var meg!

heldigvis, så skal jeg bare leve uten mobil, helt til imorgen. Da skal jeg og mamma dra og kjøpe ny mobil. Og da trenger jeg deres hjelp!  Kan du bare slenge igjen en kommentar, med et mobil navn, dere anbefaler? plis, og takk på forhond!- EMILIE

SKOG JEG KOMMER IMORGEN!

JEG SKAL PÅ KLASSE TUR TIL OSEN. Der skal vi være fra imorgen, til torsdag. Gleder meg kjempe mye. Blir kos, selv om det er bare en dag. Eneste jeg gruer meg til, det er utedo, og små insekt om natten. For vi skal ligge ute... hahaha. Ønsk meg lykke til. 

Så da blir jeg borte til torsdag. OG, jeg tar med meg kamera <3333 så skal jeg legge ut bilder. HEHEHE BLIR SIKKERT PENE BILDER UTEN SMINKE DA!!! Jeg har også faktisk forbirett meg på det aller verste, at det skal komme edderkopper inn i munnen på meg da jeg sover, og ja.... utedoen.... at jeg f.eks. skal så diaré eller noe, HAHAHAHA...... uff. 

men ønsk meg god tur da, haha. fuuu, jeg gruer meg litt..... 


men ikke tro.. jeg tar bare med meg digital kamera :):):):)


- EMILIE

Hest er best (?)

HEI. Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, jeg har vært på trening. Jeg driver faktisk på med hest. Så der har jeg vært idag. Det var faktisk bare jeg og ei jente til som heter Elisa som var der idag. Kos. Også red vi barbak, det er altså å ri uten sal. men dette skal ikke bli et heste innlegg.. for det er ikke alle som liker hest. Så da avslutter jeg, her. Ja, men nå vet du iallefall hva jeg går på. Holder du på med noe sånne aktiviteter? ihh


noen bilder av meg, Elisa, og hestene. hiihih.

- EMILIE

Jumpsuit - hot or not?

Jumpsuit, jeg synes det er kjempe kult, har en svart en selv. Elsker den. Kjempe fin å ha på seg om sommeren. Og det er jo ikke lenge til sommer, + jeg har faktisk brukt den, gleder meg til å bruke den mere. hehehe.. men uansett, jeg stemmer hot - men det er jo min mening. hva er din? Jumpssuit - hot or not?

- EMILIE

NY HEADER!

Jeg har ny header. Åsså nå skal jeg ordne litt mere av designe, iallefall fargene. Men ja, ny header! Håper dere liker den :) Så, ja. mihihihi. ikke noe mere å si, egentlig.

- EMILIE


 

Jeg har en gave til deg!

Tusen takk for dere som leser bloggen min og kommenterer så mye fint. Så nå skal jeg gi dere noe. Sånn gi dere noe dere kan "få ta". Men uansett, takk for at dere gidder å stikke innom denne siden. HIHIIHIH.


HERRR, TA DEN! Jeg skylder dere det :)

- EMILIE


Sex and the City 2!

Hei, et lite haste innlegg, jeg skylder dere nesten det, siden jeg ikke har vært flink til å blogge i det siste. Men ja, jeg skal på kino nå klokken 9 og se på Sex and the City 2, med jentene mine. Det blir veldig kos tror jeg. Jeg har ordnet meg, og tatt på noe annet siden sommer klærne fra i sted. 


SÅNN, skal bare finne genseren jeg skal ha på, så snakkes vi! 
bye.

Har du sett sex and the city 2? :)
- EMILIE


Nyyy parfyme!

Jeg har vært litt opptatt idag. Egentlig igår og i forrigårs også. Meeen, nå er jeg her! 

Ja, jeg var i byen idag med jentene mine. Kjempe kos. Også har jeg kjøpt meg en ny parfyme. Sommer parfyme, jeg elsker den! Den er sååå verdt 490kr. Hihiih. Har du denne parfymen?

-EMILIE

Dette ødelegger sommeren..


.. brennmaneter,

.. vepser+bier+mygg+edderkopper. Altså, små ekkele krypdyr. 

.. regn

det er faktisk de verste tingene som kan skje meg da det er sommer. Uff. Det finnes sikkert ikke verre. Dette ødelegger hele sommeren og ferien, eheheh :( i allefall, min sommer. 

Er det noe som ødelegger din sommer litt?
EMILIE

Jobb og sommer!

Hehehheheh. Jeg, Iselin og Sander jobber på SFO. Jeg blir så sliten - btw, vi har jobb uke, skjønner du. Men nå så skal vi ikke jobbe bare på SFO, på skolen også litt. De går i første klasse, så det går vel ok :) 

Også idag er det 1 juni, og være er sykt fint. Det er virkelig en sommer dag! Håper sommerferien består av sånt herlig vær! Det er sånn det egentlig burde være hele tiden!

Er det fint vær hos dere?- EMILIE


hits