juli 2010

Da reiser jeg til Hellas!

.. eller flyet går ikke før 6 tiden. Jeg gleder meg helt syyykt. Det blir så gøy. Var i Tyrkia for to uker siden, og det skal minst bli like gøy som det! Nå drar jeg sammen med min kjære pappa og samboeren, Britt. Vi skal være i det solrike landet Hellas, på øyen kreta, og skal til Agia Marina, eller noe sånt. Blir borte en ukes tid. Jeg tar heller ikke med med pc, så blir en uke uten blogg fra min side. Har med kamera, og så skal få se bilder! SNAAAAKES SØTE LESERE! kos dere her i norge, eller hvor dere nå er ♥♥♥


gleder meg til sol.... uten skyer <3

Ønske meg god tur? 
- EMILIE!

I reise vesken min.

Jeg skal ut å reise. Idag skal jeg til pappa i Bergen, og imorgen kveld skal vi til Hellas, vi skal være der en uke. Jeg har pakket vesken min, og alt er klart. Alt det jeg trenger på en reise er med her. Så her er mine ting: 
1. Solbriller - jeg elsker solbriller, så vist jeg ikke har med det, ligger jeg tynt ann.
2. mobilen - hvem har ikke med mobilen? 
3. solbrille ting - for å bevare et av favoritt parene, må man jo ha det. 
4. Pass - Vis man skal ut å reise utlands sånn som meg, kommer du vel deg ikke så langt uten pass.
5. tyggis - er vel alltid greit å ha, er det ikke?
6. Lommebok - VIIIKTIG!!!!!!!
7. Ipod - musikk er livet, greier ikke leve uten <3<3<3
8. hårstikk og hårklemmer - er alltid nødvendig, så og si!
9. EOS - ta vare på leppene dine! 
10. kamera- Om man kommer over noe på tur, alltid lurt å ha kamerat rett i nærheten! 


Pleier du å ha masse ting i vesken din?
- EMILIE


Bursdags mat!

Jeg har spist utrolig mye mat. Jeg er så utrolig mett! Føler magen bare blåser opp.. Det er virkelig den verste følelsen som går, tror jeg. Grusomt. Men det har vært god mat. Jeg har virkelig kost meg. Selv om jeg er helt utslitt. Utslitt av mat, og opplevelsene. og forresten, tusen takk for gratulasjoner i innlegget under. Det betyr utrolig mye for meg! jeg har tatt bilde av mat. Siden jeg er glad i mat.
hahaha. Jeg fikk bestemme hva vi skulle spise til middag og dessert idag. Og vi hadde besøk av mormor og morfar. koslig. Har fått noen gaver og litt sånt. Koslig. Eneste som er litt dumt, er at jeg må pakke idag. Skal til pappa imorgen, så til hellas! 

Har du hatt en bra dag idag? 
- EMILIE


Birthday kid!

JEG HAR BURSDAG. JEG HAR BURSDAG. JEG HAR BURSDAG. JEG HAR BURSDAG. BURSDAG!!!!

endelig. 15 år, idag. woho. Gledet meg en stund nå. Hihihih. Julia har sovet her inatt. Det har vært sykt gøy! Vi har kost oss masse vis. Håper liksom hun blir lengre! Er så lenget siden jeg så hun! Men nå skal jeg gå og ordne meg, så skal vi kanskje til byen. Hihihih. Snakkest! 


BURSDAAAAGS BARN, EHEHEH.

si gratulerer med dagen til meg? :D:D:D:D
- EMILIE

Konsert nest!

klokken tre drar jeg, julia og sofie inn til byen, så går vi opp på konserten. Vi skal på konsert på museumet, på missy elliott og karpe diem. Gleder meg sykt. Men nå må jeg gå. bye :D:DD 

Paraply outfit!

Det regner idag, jeg har bare være inne. Nå minner dette vært meg om høst ferie, ikke sommer ferie, men jeg skal ikke klage sånn. Det er iallefall ferie. 

paraply - nille. Genser, smykke brukt som armbånd og skjerf fra Cubus. Tights fra BikBok. 

Nå klokken 7, så skal jeg på jentekveld, gleder meg. Det blir sikkert kjempe gøy. Skal ha med deg kamera, så det blir vel klipset noen bilder iløpet av kvelden. Så det blir kjempe gøy vettu. 

hva syns du om outfiten? 
-EMILIE

Blogg vurdering av Emilie!

Jeg tenkte å ta en vurderings runde, noen som vil bli vurdert? Jeg kommer til å vurdere blogger da jeg har lite å finne på. Så du som vil være med på en vurdering's runde, bare skriv en kommentar! :) mja, legg igjen en kommentar om du vil bli vurdert av meg!
- EMILIE

Bruker du Spotify? Hjeeelp

Jeg har slettet alle sangene mine på Ipoden - trengte ny musikk til jeg drar til Bergen/Hellas osv! Meeen..... jeg er jo lei av musikken min, så om du bruker spotify, legge igjen link i innlegget her? :D:D:D:D - takk på forhond. 

og vist du ikke har/ikke bruker spotify, legg igjen f.eksempel favoritt sangen din i innlegget! :D Det ville vært veldig til hjelp! mihi.


- EMILIE

Søndagggg!

Hei. Det er søndag. Søndager er kjedelig. Ingenting å finne på. Kjedeliiiig. Heldigvis, så er det sol, og vi skal grille noe, tror jeg. Ellers idag skal vi kanskje opp til mormor og morfar. Det er jo ikke så veldig mye å finne på, på en søndag. Så jeg er ikke så glad i søndager.. mihi. 


går med shorts og topp, herlig vær! 

Liker du søndager?
- EMILIE

LOVE

224445041_151b59b1ac_z_large

Tumblr_l5cbtcm8qd1qcd9e5o1_500_large

Tumblr_l28onwbp0v1qarqyuo1_500_large

Tumblr_l4zhfc6dxc1qb4dj9o1_500_large

årh, jeg elsker bildene fra weheartit! De bildene er så utrolig fine, og inspo! Jeg blir aldri lei av å se på bildene! Eneste som er litt dumt er at det går litt lang tid. heh. Men ellers så elsker jeg weheartit. 

Hva synes du om weheartit/bildene der fra?
- EMILIE

Kino outfit!

Heisann. Har vært litt travel idag men nå har jeg endelig litt tid til å blogge. En halvtime til jeg og Sofie skal møte Iselin på kinoen, vi skal nemmelig se the last song. Gleder meg egentlig! Jeg kjører også uten sminke.. siden mange sier den er så utrolig trist! Alt av klær er fra BikBok, smykke er fra Cubus, armbånde og øredobbene er fra Kappal. Sko, tyrkia.

Har du sett The last song?
- EMILIE

Vi spiser et ... moster? 
Vist du ser på dette bilde, og syns at den er pen, da må det være noe i veien med deg. Altså, jeg liker faktisk reker ganske godt, men må innrømme at dette ser forferdelig ut. Jeg vil vrikelig ikke spise reker nå.......... frister ikke noe særlig..... 

hva synes du? synes du at bilde var fristende til å spise en reke?
 EMILIE

Dagens antrekk!


anntrekk består av: skjorte - H&M. Topp - H&M. Bukse - BikBok. Belte,smykke,armbånd - Kappal. Sko - tyrkia.
btw, ikke ta bildene så seriøst...

Ja, hei. Jeg har ordnet meg, spist frogost til nå. Så nå da klokken blir 3, da skal vi til byen. Jeg og Sofie, og vi skal møte noen i byen. Gleder meg. Så vet jeg ikke mere av hva som skjer idag, heeheh. Rolf snakket om å ta masse bilder av familen, siden vi er samlet nå. Men jeg vet ikke hvordan det kommer til å ende.. prååååh, ikke mere å skrive om.

hva syns du om outfiten idag?
- EMILIE

Innkjøp 14.07.2010!

Hei, nettopp kommet hjem fr,a Roseby, og kjøpt meg ganske mange nye ting. Selv om jeg ikke har brukt så mye penger.. tror jeg. heh. Så det har jeg og min kjære ste-lille-søster gjort idag. Drog med ett bussen, og hjemme nå. 


skjorte fra H&M, kr 100. Solbriller 69,- også fra H&M. 3 truser for 2 kr. 98 fra Cubus. Negler Cubus kr. 89. smykke fra Cubus kr. 39? resten fra Kappal til sammen 30kr. Masse salg der iallefall. 

Likte du det jeg kjøpte?
- EMILIE

Endelig! Ferdig!

Nå er jeg ferdig! Ferdig med å støvsuge stuen og kjøkkenet, jeg pleier å hjelpe til litt hjemme, heh, så ja. Jeg støvsuget litt i huset. Men nå skal jeg og Sofie bakeboller. Så vi snakkes senere :)


HEHEHEHE.

pleier du å hjelpe til litt hjemme hos deg?
-EMILIE

Zebra prosjekt!

sykt kult, jeg har tatt på fake negler nå, og så har sofie lakket neglene mine som sebra. Det er sykt kult. Det var faktisk ikke så ille altså, mener, siden det er første gangen ble det ganske vellykket! Her er resultatet: 
Jeg vet, det er litt utenfor, men det skal vi fjerne om litt. Men ellers så syns jeg det var sykt kult. Bare veldig uvant med lange negler.. haha. 

hva synes du om dette, likte du det?
- EMILIE

Ekstern blitz! ++

JEG HAR ENDELIG KJØPT MEG EKSTERN BLITZ, eller, jeg gikk den i tidlig-bursdags-gave! hihi. Jeg er så glad, endelig en bra blitz! Så det har jeg fått så har jeg kjøpt noe andre ting, som jeg sa til dere i sist innlegg. hehee. Jeg har ikke så mye annet å fortelle enn hva jeg kjøpte meg, og det med ekstern blitzen! såee.

neglelakk (2 for 39,-) og falske negler (119,-) : Cubus      
Hårspenner (19,-)og stockings(29,) : H&M

og ekstern blitz fra Elkjøp 1499,- elns.

likte du det jeg hadde kjøpt?
- EMILIE

Outfit 12.juli 2010!genser: Cubus. Tights: h&m. Topp: BikBok. Sko: tyrkia. Armbånd og smykke: noen fra Frankrike, noen fra BikBok og noen fra Glitter.

Idag så skal jeg og sofie til Roseby og byen. Så skal jeg kjøpe sånn blitz til speilrefleksen min. Så det blir bra. Så skal jeg kjøpe litt sånt annet som jeg trenger, håper jeg bare finner det! Så snakkest vi sener! :) 

Hva syns du om outfiten idag? 
- EMILIE

Bildeserie: en tur ute!

Eller, jeg, Sofie og mamma var nede med bergene å var der, det har nemlig vært sol her i Molde! Kos. Så vi var nede i fjøren noen timer. Så tok jeg ganske mange bilder! Å her er noen av de. 
heheh....

likte du noen av bildene jeg tok?
- EMILIE

"good morning!"

Det er en helt vanlig, kjedelig norsk morgen. Det er ikke noe annet enn en vanlig, kjedelig norsk morgen. Dette er ikke noen tyrkisk morgen.. seriøst, hjelp, jeg tenker ikke på noe annet enn tyrkia! For vist jeg hadde vært i tyrkia nå, da hadde jeg vært på stranden og solet meg.. omg, det er savn. Men det er faktisk litt sol her, så kanskje det blir litt soling her i norgen også? 

Noen flere som er litt lei av norsk kjedelig morgen?
eller er det bare meg? 


jeg savner appelsinene og vann melonene i tyrkia også!

- EMILIE

55 grader, hvor ble de av?

Jeg er hjemme, det er en virkelig nedtur! Det gikk fra 55 grader, til 15! Det er ganske mye forskjell! jaja, det er vel sånn jeg må holde ut, her hjemme.

Men uansett, dette har vært den beste syden turen jeg noen gang har opplevd, seriøst, dere aner ikke! jeg har stor kost meg med nye folk, mye sol, mye bading, mye god mat. Jeg savner faktisk alt. Jeg kunne så sykt vært der i to uker. Og ikke minst, det var to gutter på 18 år der, som jobbet på hotellet, og de var sykt fine, jeg mener det, de var fine! 

Det var så utrolig dumt at vi ikke var der lengre, uff! Det er så trist! Jeg mener det, det var som om noen slo av hjerte mitt og at det ble knust! Eller noe sånt.. 

Jaa, masse bilder kommer nedover!
savn

god mat, der, som jeg likte <345


helt seriøse

mihi


haha! 

ventet på noe utrolig gøy!

DET, DET VAR GØY DET


heh

jeg fikk veldig lyst på en ny solhatt :)

stranden


så fin!


jeg savner tyrkia sånn, uff!


:)

HEHHE i baren!

rediget

Ja, det var vel faktisk 15 bilder av 492 bilder. Bevis på at jeg har kost meg utrolig mye. Som sakt, jeg kunne vært to uker, uten problemer, til og med 5 uker! Det var jo så utrolig gøy!

- EMILIE

Da reiser jeg til varmen!

JEG SKAL TIL TYRKIA IDAG! Men drar ikke før ikveld. Men nå snart skal vi kjøre til Trondheim og det tar vel nesten 4 timer eller noe sånt.  Så klokken halv 9, da skjer det folkens! Herrigud som jeg gleder meg!  

Så det blir ikke noe mere blogging idag, men vi skal ha med pc, eller Sofie skal, så vist det er internett der, da blir det blogging, men jeg kan ikke love noe, enda! Såe, ja. Men jeg må pakke småtingene mine, såe bye! Ønske meg god tur?

iloveyouuu. 

- EMILIE

Jeg bare elsker og elsker!

Jeg vet ikke om jeg kan bruke dette i denne sammenhengen, men ok. Jeg var på kino med Andrea og så eclipse, jeg bare elsker filmene og bøkene til twilight og etterfølgerne! Så jeg har kost meg sykt ikveld. Jeg kan liksom godt se filmen igjen. Men nå er det bare og vente til den siste filmen kommer <3456 det gleder jeg meg til! Borsett fra da er det sikkert den siste filmen også! *lei seg fjes* Er du fan av bøkene/ filmene? - EMILIE

Om en time...

sitter jeg og Andrea på kinoen og skal se eclipse, jeg gleder meg sånn! Ventet på denne så lenge! Altså, som du skjønner - jeg er virkelig en twilight fan! mihi. Så nå om sånn 10 minutter skal jeg dra, så skal jeg møte Andrea klokken 5 på kinoen, og kinoen da begynner halv 6! :):):):):):) Dette blir sååå gøy! Har du sett Eclipse? 


herrigud, flaaau! haha. men dette var min kjære middag før kino! 

snakkes - EMILIE


Made!

Nå ser jeg på made på MTV, det er faktisk litt gøy. Ellers er det ikke så veldig mye nytt her, enn at jeg sitter i den super gode svarte sofaen i stuen og glor på MTV. Hva gjør du akuratt nå?  

- EMILIE


hits