august 2010

Favoritt bloggerene mine!

Caroline Maria, vist du ikke leser bloggen hennes, anbefaler jeg deg virkelig å ta en tur innom! Hun er kjempe flink til å skrive, hun er veldig flink til å oppdatere bloggen. Hun er også veldig flink til å ta bilder! Så det er virkelig en blogg å ta turen innom, om du ikke har gjort det.Anette, jeg synes Anette er en utrolig flink blogger! Hun skriver godt, oppdaterer masse, og det er noe med bloggen hennes som fanger meg, jeg aner ikke helt hva det er, men det eneste jeg vet, er at jeg elsker bloggen hennes! hun er virkelig en av mine favoritt bloggere!


Ida Wisth, hva skal man si? Hun er veldig flink, fint design, skriver bra, og fine bilder. Jeg har lest bloggen nå en liten stud, og jeg har ingenting negativt å si!Mari Sunniva, seriøst, jeg digger bloggen hennes! Hun oppdaterer ikke så veldig ofte, jeg skulle ønske det var mere, for jeg elsker bloggen hennes. Hun blogger vel litt mere i sånne rerioder. Og da hun var i bloggpause, savnet jeg henne masse! Og foresten hun har supre videoblogger! De er så gøy!Mathilde, jeg har nettopp funnet bloggen hennes, så jeg kan ikke si så utrolig mye om den, men allerede, den har blitt en av favorittene, hun er mega flink til å ta bilder, og er flik på og oppdatere. Hun er virkelig til å anbefale!


Vilde, hun har nok mest bilder, og vist du er sånn som meg, vil du nok elske bloggen hennes. Hun tar utrolig fine bilder, og det er faktisk nesten litt inspo - om du er litt nybegynner på bilder osv. så ja, jeg sier bare - TA EN TUR INNOM HER!


det er vel egentlig de bloggene jeg leser, også er det de på linkene mine, de leser jeg også! Men dette er virkelig noen av mine favoritter! Noen blogger her du leser?

- EMILIE

Foto; i regnværet !

Det har piss regnet idag, i hele dag! Hvorfor stopper det aldri? Jeg blir litt lei, men det kan jo også være litt gøy å ta frem kamerat og prøve å ta noen stilige bilder, og ja, det gjorde jeg. Her er noe av det jeg tok; 


kamera: Sony a330. 

likte du noen av bildene? 
- EMILIE

Dunjakke-jenten!

Jeg har funnet frem dunjakken min, det er jo så kaldt ute,så idag måtte jeg faktisk ta den frem! Endelig, ja faktisk, jeg elsker å gå i dunjakken min! Den er så stor å god. Så det var litt gøy at det var så kaldt at man kunne gå med den :)


så fint falskt smil. haha :p 

har du tatt frem bobblejakken/dun jakken din? 
- EMILIE

Søndags kos!


For en gangs skyld så har jeg virkelig ikke kjedet meg på en søndag. Jeg har vært alene hjemme i hele dag, og har hatt huse mitt for meg selv, så jeg har sett på 3 filmer, jeg har dusjet veldig lenge, jeg har brukt lang tid på å ordne neglene, og huden min, det var kjempe deilig! Og, jeg har kost meg med god mat, og en stor kopp kakao med krem! 
Hva har du gjort på denne søndagen?


-EMILIE

Lørrrrdag.

Jeg er trøtt. Selv om jeg la meg 12 igår kveld, og sov til halv 10, 10 tiden! Jeg skjønner ikke. - Uansett, jeg overnattet hos Julia i natt, vi har kost oss kjempe mye. Vi har gått turer, snakket masse, spist god mat, og ikke minst, sett på video i deres "videoloven" de har en love, som de har ordnet til en liten kino sal, sykt kult! 

Og nå snart kommer Iselin, bestevennen min. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre men siden jeg har lånet 5 videoer av Julia, så kanskje se en film? 

FILMER <3<3<3<3 haha :p, ja, jeg vet, prinsesse på prøve, men jeg ogs søskenbarne mitt så alltid den før, og husker ikke hva det handlet om, men jeg gleder meg for å "vekke opp noen minner" haha. 

Planer for denne kvelden?
- EMILIE


ENDELIG, helg!

Det er helg! Jeg har gledet meg siden søndagen - sist helg! Helger er jo best! 

Og om en times tid går bussen, eller om to timer, spørs hva jeg velger, jeg skal nemlig til søskenbarne mitt å være der til imorgen! Det blir kjempe gøy! Så da blir det ikke blogging før imorgen. planer for idag? kos dere!
- EMILIE

Kakao og krem!

NAM. jeg elsker kakao med krem, kan det bli bedre? ♥♥♥ Jeg, ja, elsker kakao med krem, det er jo så utrolig godt. Den varme sjokoladesmaken, men en kald liten smak av krem. mmm, da koser jeg meg! Da vil det si, jeg koser meg nå! For jeg drikker det, men nå må jeg fortsette, sånn at kakaoen ikke blir kald! bye!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
liker du kakao med krem?
- EMILIE

hettegenser in my heart!

Jeg elsker hettegensere, det er sikkert noe av det beste som finnes på hele jorden! Jeg føler jeg går med det hele tiden, men det er jo super herlig! Men favoritten er en rosa hettegenser, jeg bare elsker den! btw, det er ned på bilde.liker du å gå i hettegensere? 
- EMILIE

Outfit todaaay!

Skole. Skole. Skole. Skole. Skole. Lekse. Lekse. Lekse! Jeg har nettopp gjort alle leksene mine! WOHO! Det er ganske mye lekser i 10 klasse akkurat nå, iallefall nok! Men det er ikke så ille å gå på skolen nå, siden jeg har gått 4 dager tilsammen, det er faktisk ikke like ille som jeg trodde. 

Topp og tights fra BikBok. Shorte fra H&M. Ullsokker fra mormor! ♥♥♥♥♥♥

hva synes du om dagens antrekk? 
- EMILIE


Prosjekt: klesskapet mitt!

Jeg har ryddet og kastet/gitt vekk klær fra mitt klesskapet mitt. Det var nesten en hel svart søppelpose!! Det trengtes! Det var sååå lenge siden jeg hadde gjort det sist! Jeg fikk faktisk hjelp av mamma også! For jeg er elendig til å brette klær! Her er resultatet på prosjektet mitt! 
Pleier dere å rydde ofte i skape ditt?
- EMILIE

innkjøp 21.08.2010!

Jeg feiret bursdagen min igår, så jeg fikk ikke tid til å blogge, og jeg var kjempe trøtt etter bursdagen, så det ble ikke blogging da. 

Men jeg har vært i byen idag med Julia til hun drog hjem klokken 3, så møtte jeg Julie og Maria, så jeg var med de til 4 tiden, og så kom mamma og hentet meg, og vi drog til Roseby. Jeg kjøpte noe i byen, og på Roseby.

topp fra BikBok 29,-

kjole fra BikBok 29,-

skjorte ting jeg skal bruke i Kroatia 49,- fra Cubus

Bikini topp fra Cubus 49,- per del. JEG HADDE OGSÅ KJØPT BIKINI UNDER DEL, men jeg tok ikke bilde av den pga. da måtte det være for seg selv, så det gadd jeg ikke. eeheh. 
 

hva syns du om innkjøpet?
- EMILIE

Første skoledag outfit!

Hei, første dag i 10 klasse, woho! Det gikk helt fint egentlig. Litt rart å være størst på skolen, det er litt rart å tenke på! To år på US, har gått så fort, og siste året vil sikkert gå super fort! Men det var gøy og se alle vennene og alle i klassen, det var kjempe fint! 

Shorte fra H&M - Topp fra H&M - shorts fra BikBok! Sekken er jeg ikke helt sikkert, men den finner du over alt. Og solbriller fra Hellas. 

har du hatt en fin dag på skolen? eller har du ikke begynt? 
- EMILIE

2 månder med fri går fort!

2 hele månder med sommerferie har gått så utrolig fort! det er helt sykt! Føles ut som to-tre dager! Jeg kommer til å savne å ha fri, noe helt sykt! For jeg begynner i 10 klasse nå så, WOHO... Skulle gjerne hatt iallefall to uker mere fri! Det hadde gått kjempe fint det! Heldigvis har jeg hatt en veldig fin ferie da. Jeg har jo vært hjemme, Bergen, Tyrkia, Hellas, Solvorn og Austerheim. Så ja, jeg har kost meg, men som sakt, kunne hatt flere dager fri! 
Når begynner du på skolen? Eller har du begynt? 
- EMILIE

BAKER DU?

Hei, jeg har ikke blogget, jeg har ikke så utrolig mye med forklaringer hvorfor, men uansett så ja. Jeg hatt det fint. 

Idag har jeg vært med min aller beste venn, det er 3 uker siden jeg så hun sist, så det var kjempe gøy å være med hun! Så det har jeg gjort idag. Vi har også baket kake, sjokolade kake, jeg kan ikke si at vi er så veldig flinke, men jaaa.. 


LIKER DU Å BAKE?
- EMILIE

Fredag den 13!

Wow, jeg viste faktisk ikke at det var fredag den 13 idag, før jeg sjekket facebook idag. Så det kom litt uventende. Men idag skal jeg kose meg, for Gina kommer til meg idag, og hun skal overnatte til imorgen.♥ Så om en et kvarters tid, drar jeg. Eller  noe sånt. Da skal jeg dra til byn for å møte hun. Gleder meg!

20.03.2010 - tatt med min gamle mobil, veldig dårlig kvalitet, i know!

planer for fredag den 13?
- EMILIE

Ny genser!

Jeg kjøpte meg en ny genser idag, på Gina Tricot for 249kr. Jeg syns det var verdt det, for jeg har lagt elsk på den allerede. Jeg er jo også ganske glad i drye mønster! hihii.hva syns du om genser tingen? 
- EMILIE

Shoppings tur neste

Shopping nå, reiser ut til Åsane, og skal shoppe. Jeg er veldig i shopping humør, så gleder meg til å bruke litt penger! Mihi. Men da stikker jeg - snakkest! ♥

- EMILIE

HOT OR NOT: magetopp!Jeg syns det er egentlig ganske tøft. Men jeg tviler på at jeg passer i det, men skulle nesten ønske. Men det er heller ikke mange som passer i det, synes jeg, men det er da selvfølgelig noen som passer ypperlig i det! Mja, jeg synes det er ganske tøft jeg, hva er din mening?

MAGETOPP - hot or not?
- EMILIE

Hvordan få meny i sidebar!

VIKTIG: VIST IKKE KOPIERING FUNKER - PRØV Å GÅ INN PÅ SELVE INNLEGGET OG PRØV Å KOPIERE, Å SE OM DET FUNKER!

Det er noen som har lurt på hvordan jeg har fått til menyen min i sidebar, og lurte på hvordan jeg gjorde det, og kunne legge ut kodene, og selvfølgelig kan jeg det! 

Her skal man inn på: Design - rediger - maler! 

Først så trykker du på Ctrl+F, så søker du på <p>${ProfileDescription}</p> og koden du skal legge inn, skal være mellom det du søkte på, og </tag:if>

Da kan vi lime inn koden, koden er denne her; 

<a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br><a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br><a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br><a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br><a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>


HUSK: DU MÅ TA DET PÅ FORSIDE,INNLEGG,KATEGORI OG ARKIV!!!!!!!


Vist du trenger mere knapper, så er dette koden til en knapp: 
<a href="LINK"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">NAVN PÅ KNAPPEN</p><br>


sånn som dette vil menyen se ut. 

EKSEMPEL, MINE KODER:

<p>${ProfileDescription}</p>
</div>
<a href="http://zebrais.blogg.no/"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">FORSIDEN</p><br><a href=" http://zebrais.blogg.no/1258978875_velkommen_til_min_blo.html "><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">OM MEG</p><br><a href=" http://zebrais.blogg.no/1259485729_snn_innlegg_for_alt.html "><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">KONTAKT</p><br><a href="http://zebrais.blogg.no/outfit.html"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">OUTFIT</p><br><a href="http://zebrais.blogg.no/design.html"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">DESIGN-HJELP</p><br><a href="http://zebrais.blogg.no/video.html"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">VIDEOBLOGG</p><br><a href=" http://blogsoft.no/profile/570695 "><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">LEGG MEG TIL SOM VENN</p><br>
</tag:if>

Var dette til hjelp, eller kunne du dette?
- EMILIE

JEG HAR FÅTT EN MENY!

Sånn, endelig! Jeg har fått en meny som jeg har ønsket meg! Woho! Nå er jeg ganske så fornøyd med alt sammen, egentlig. mihi.


har du meny? 
- EMILIE

Foto; hunden!


//privat.

Nå har jeg gått en tur med den søte hunden, så kom farmor og sa hun skulle lage mat til meg, elsker maten til farmor! Nam. Skjønner ikke hvorfor hun ikke er kokk.. haha. Så fant jeg ut, jeg er så trøtt - utmattet! av ingenting.. Sånn skal det ikke være....... snakkssss! 

Hva syns du om bildene?
- EMILIE

Dagens antrekk!

God dag søtinger! Nå har jeg nett vært på butikken og kjøpt meg en is. Årh, jeg elsker is! Spesielt da det er fin vær. Det er så fint vær idag at jeg har funnet frem shortsen og solbrillene mine! Gud, endelig! Sol! 


 genser fra BikBok. Topp fra H&M, og shorts fra BikBok. Solbrillene er kjøpt i Hellas, og skoene finner du over alt. 

btw, forlades, dårlig kvalitet på bildene, men jeg glemte at jeg hadde på manuell, og så gidder jeg ikke gå ut igjen for å ta bilder, hihihi. Jeg vet - jeg lever i latemodus HELDIGVIS for meg at det er ferie. hihi. Båtliv!

God kveld! Nå har jeg nett kommet inn fra å ha gått tur med den lille søte hunden til farmor og farfar. Den er så nusselig! Så før det spiste vi pizza på verandaen. Kos! Og før idag, har jeg + farmor + farfar og den lille hunden som heter Tirill, vi tok storebåten og kjørte båt og så kokte vi pølser. Så vi spiste pølse med brød på båten. Så jeg har vært på båten i over 6 timer. Det har vært kjempe gøy! Har fått sett kjempe mye, og lest mye i boken min. Så jeg har hatt en fin dag!Har du vært på båt idag?
- EMILIE

Hvordan få mellomrom mellom sidemenyen og bloggen!

Jeg fikk et spørsmål på bloggen hvordan jeg fikk mellom rom mellom sidemeny og selve bloggen. Og jo, det er faktisk ganske enkelt fant jeg ut! Jeg har søkt litt, og fant koden på en blogg! Men nå skal jeg dele den med dere. 

Dere går inn på design - rediger - stilsett. Du limer inn denne koden:

#wrapper {
font-size: 12px;
}
#footer {
display: none;
}
#main {
float: left;
background: #FFFFFF;
border: 30px solid #FFFFFF;
}
#side {
float: right;
background: #FFFFFF;
border: 9px solid #FFFFFF;
width: 200px;
font-size: 10px;
}

Og vist du ikke får dette til, kan du jo alltids kontakte meg på mongois@live.no, vist du trenger hjelp. 

Lærte du noe nytt, eller viste du dette fra før av? 
- EMILIE

ny header og nytt design!

Nå har jeg ordnet på alt, er ganske fornøyd. Det eneste som gjenstår, det er en meny, men det skal jeg se, se om det blir noe av det samme som jeg hadde, eller en litt annen, det får vi se. Skal se hva jeg finner på! :D 


hva synes du om det nye designet? :D
- EMILIE

Blomsterrr bilderrr!

Idag drog Camilla og Charlotte. Trist. Ble liksom litt ensomt, så jeg tok meg en tur i hagen til farmor og farfar, for å ta bilder. Så da ble det noen blomsterbilder. Haha.


hva synes du om bildene? 
- EMILIE

DØD MUS!


DØD MUS I FERIEHUSET........... JEG SYNS DEN VAR LITT SØT. SYNES SYND I DEN......... STAKKAR!!!!!! måtte bare å det ut. Altså mus i ferie huset.

HAR DERE HATT MUS I FERIEHUSET?
-EMILIE

Første bad i norsk sjø!

Jeg har badet i norsk sjø i dag! Første gangen her i Norge. iår.  DET VAR ISKALDT. uff. Virkelig iskaldt! Ellers idag har vi feiret bursdag, bursdag til farfar som har b-dag imorgen! 


hahahah. jeg ler, iskald, "fin" på håret og får seg ikke opp. hahah. 

har du badet idag?
- EMILIE

Internett, what?

JEG HAR INTERNETT! WOW, det hadde jeg ikke forventet. Så da blir det blogging, selv om det ikke blir sikkert så mye som det som kanskje var så normal, men det blir innlegg! 

Idag har jeg vært med på sjøen med Camilla, Charlotte, Sigurd og farfar. Eller så har vi vært masse ute idag. Gøy. Selv om jeg hr vært litt trøtt idag, så har jeg hatt det gøy. Vi har fått vafler, og så grillet vi ute nede ved kajen. Kos!

Hva har du gjort i dag?
- EMILIE

Hellas var så herlig!

Jeg vil tilbake igjen med en gang! Det var virkelig sykt gøy. Kjempe kos! Var på stranden vær dag, bortsett fra 1 dag, da var vi med på en utflukt, det var faktisk kjempe gøy! Men, alt var jo kjempe gøy, så. hihi :) Ja, ikke så veldig mye mer å si, så begynner på bildene! 


¨hahah. 


spiste den pizzaen 9 gangeren uke, det er litt sykt. mihiihiih.det var noen bilder fra herlige Hellas. Og det er et ferietips - om du skal til Hellas, dra til kreta, og bor i Agia Marina, og hotellet - Isida. Kjempe fint hotell, jeg vil virkelig tilbake. Savner passen noe sykt. 

Jeg vet ikke om det blir blogging heller, på en og en halv uke, for jeg resier til besteforeldrene mine i Sogn. Sååå, men jeg skal ha med PC. Kanskje onkel har med internett, så vist - så låner jeg med han! :D hihi. 

vist ikke, så snakkest vi! 
- EMILIE


hits