september 2010

Pakke fra NY!

Tusen takk pappa som har vært i NY og kjøpt noe fint til meg. Jeg som egentlig bare hadde trodd jeg skulle få en t-skjorte som jeg sa jeg ville ha. Men jeg endte opp med 4 t-skjorter og et par converse!

hva syns du om pakken jeg fikk fra New York?

-EMILIE

foto: utenforrr!


Fotografert av meg. Sony a330. 18-200 mm. noen av bilde du likte?

- EMILIE

Blu shirt!

Dagens outfit består av skjorte fra H&M, topp og bukse fra bikbok. 
hva synes du?

Forresten jeg har det gøy med grynder kamp på skolen, alle 10 klassinger har sånt, så jeg har hatt det gøy med min gruppe på bedriften og jobber med noe kødd. så drikker vi masse kakao, spiser frukt, og jobber, det er kulttt!

-EMILIE

I want your wardrobe #1

inspirert av sandrahhelen. hihi.


Jeg bare elsker stilen til Whitney Port, den er så utrolig fin. Jeg kunne godt ha fått lånt stilen hennes en liten stund! Hadde ikke gjort meg noe. + hun er utrolig pen, med god klesstil. Hun er nesten et stilikonet mitt. Kunne du og hatt Whitney Port sitt klesskap, eller ville du tatt noen andres?

- EMILIE

Photoshoot!

Jeg er trøtt etter en veldig fin dag. Det har vært sol i hele dag og jeg og iselin har tatt masse bilder nede i fjæra, og i hagen, og det har egentlig dagen bestått av. Jeg har kost meg masse!

likte du noen av bildene?

-EMILIE

Dagens innkjøp!

Heiiii, idag har jeg vært i byen med julia og iselin, og jeg har vært på bikbok salg idag. Det kostet 10 kr for smykker øredobber osv. og så var det litt annet salg og.


ja, som sakt, smykket, og øre dobbene kostet 10 kr, og skjørtet kostet 79,-

hva synes du om innkjøpet?

-EMILIE

HEEEEEEEELG!

ENDELIG. Jeg er super glad fordi det er helg, denne uken har gått utrolig fort i tillegg. Så det er jo mega bra! Mjaaa, og ja julia kommer om en liten stund, i 5 tiden! Hun skal sove over til imorgen, og imorgen skal jeg i bursdag til Elise. Gleder meg. men nå er jeg så glad at jeg, DET ER HEEELG!

planer for helgen?

-EMILIE

Ny header!

Leeeenge siden jeg har ordnet på designet. Så tenkte virkelig at det var på tide. Det er en helt enkel header. Skal prøve å lage noe bedre senere tenkte jeg. Så da får vi se hva det blir til. Men nå har jeg iallefall fått ny header.

hva synes du?

- EMILIE

Nam, is!

nam, jeg spiser is. Jeg elsker is! Men... de fleste gjør vel det? Er ikke du glad i is? :D

Idag så har jeg vært på skolen som vanlig. Jeg hadde også naturfagsprøve, og jeg føler det faktisk gikk ganske greit. Og imorgen så er det en liten norsk prøve, tror jeg. Så ja, jeg har lest gjennom, og tror den skal også gå ganske fint. mjaaa, masse skole-prøve-snakk for tideeen....

-EMILIE

Prøve øve!

Jeg og Emilie har så og si øvet til naturfags prøve helt siden klokken 3. Vi skal ha prøven i morgen, og jeg er sliiiiten etter alt. Sluknet så og si nesten på slutten. Så'e, ja. Idag har jeg bestemt meg for å legge meg 10. Får se om jeg greier det, for jeg vil være utvilt. hihi. Har dere prøver denne uken?


for å være ærlig...... naturfag er vanskelig å skjønne seg på, og vanskelig.

-EMILIE

Prosjekt: inspirasjons vegg!

Nå har jeg klippet å limt en stund nå. Jeg har bestemt meg for å gjøre ferdig inspirasjons veggen min. Siden jeg er ikke så flink på å fullføre ting, men nå skal jeg iallefall gjøre det! Jeg skal fylle alle skap dørene mine, en er fullt, og 3 igjen! Masse arbeid igjen! Har dere inspo. vegg?

-EMILIE

Hva skjer'a?

Jeg er trøtt, og jeg er ikke så i blogge humør, for jeg er litt daff nå. Men jeg tror jeg kommer tilbake imorgen da. Såe ja, det er søndag og ingenting å finne på. hva gjør dere på en søndag?Ny høst/vinter jakke!

Jeg har vært på Roseby med Iselin og Andrea idag, og jeg kjøpte meg en ny jakke. Syns den var kjempe fin egentlig, og var ganske så billig! hihi.


jakken er fra H&M, og koster 399,-  likte du jakken min?

- EMILIE

Foto: regndråper.

Det har regnet ekstremt idag, og jeg som hadde på meg dunjakke, jeg ble ganske våt etter 10 min ute, men heldigvis nå, så har det stoppet og jeg gikk ut får å prøve å få noen helt ok fine bilder. ihih, og nå skal jeg dele det med dere. OG FORRESTEN, SÅ UTROLIG DIGG MED HELG!

hva syns du om bildene?

- EMILIE

ThinkPad, i love you!

JEG ER FORELSKET I MIN NYE PC, den er seriøst verdens beste! Elsker den, den er iallefall mye bedre enn mini pcn min, omg, jeg elsker min røde, fine, utrolig bra pc <3<3<3<3<3<3 jeg er glad, fikk den igår rett etter før jeg la meg, mihiih.

 

ser støvet jo, uffa meg! likte du og min røde pc? :D

-EMILIE

Høststress!

Prøver prøver prøver, og regn regn regn! Jeg hater begge delene. Det har så og si pisset ned i hele dag mens vi i 10 klasse har vært på karriere dag. Og det har vært kjempe gøy å prøve ulike yrker, super kult! Men ja, imorgen har vi prøver, en norsk prøve, og på fredag har vi geografi, så det blir litt øving på meg gitt! Men i geografi kan jeg faktisk det meste. mja, har dere masse prøver i det siste? Eller er det bare daft?-EMILIE

Umbrella outfit!


regn jakke fra bergans - sekk fra bjør borg - hals fra H&M - paraply fra nille - sko fra vans - tights fra bikbok - cardigan fra H&M - topp fra bikbok.

hva syns du om outfiten?

Idag tok vi portrett bilde og igår tok vi klasse bilde på skolen. "woho", haha, jeg lurer på hvordan det ble! hihi, og imorgen skal vi ha karriere dag, at vi besøker folk på jobbene deres. Jaja, i dag må jeg gjøre lekse, og så lese litt på en prøve på tordag og fredag.

 

-EMILIE

Nesten like dø som deg!


day 4 - 14. september 2010 - kamera: a330! Hva synes du om bilde?

Sunt og godt!


dag 3! Jeg prøver å holde meg sunn, og lagde meg en frukt salat, NAM! Det var faktisk utrolig godt! vurderer å lage en sånn at jeg kan ta med den på skolen :) Pleier du å lage noe sånt?

- EMILIE

15.34

God "morgen!"
Har dere noen gang tenkt på hvor deilig det er å behandle seg selv litt ekstra? Jeg vurderer å ha en fast dag jeg gjør det, f.eks, vær eneste søndag, det hadde vært utrolig deilig. For nå har jeg stått lenge i dusjen, pleiet huden min med all verden som jeg ikke rekker å gjøre til vanlig, herlig!  Det er veldig deilig, jeg føler meg super ren i min mango fargede daffe-bukse.

lalala, jeg hadde det veldig koslig igår foresten, jeg var med mamma sin eks og spiste taco. Hører kanskje litt rart ut at jeg har kontakt med han, men det har jeg faktisk! Han er sikkert en av verdens snilleste menner! :) men jaaa, veldig gøy igår!

hva gjør du på en søndag? er du snill med deg selv av og til? :D
number 2!


day 2. Selv om jeg ikke la ut igår, husj. jeg skal prøve å grie det, så idag er liksom nummer 2. :):):):) 

likte du bilde?
- EMILIE

Fluen på strået!


Day 1. Jeg skal prøve å begynne, men jeg vet ikke hvordan der blir. Fikk bare veldig lyst nå. Så får vi se hva det blir til. hva syns du om bildet?

-EMILIE

" ÆÆÆÆ,SÅ J*VLIG GØY"

DET ER SOL IDAG, OG JEG HAR KJØRT TUBE IDAG, FOR FØRSTE GANG! DET VAR HELT SYKT GØY!!! DET SKAL JEG SÅ SYKT GJØRE FLERE GANGER! 

Ja, jeg har kjørt tube med Andra, Emilie og familen til Emilie. Det var utrolig gøy. Jeg vil gjøre det så sykt igjen! hihi, ellers idag har jeg, Iselin og Andrea baket til imorgen, det er kakesalg på skolen, sånn at vi tjener penger til klassekassen. JEG HAR HATT EN VELDIG FIN DAG!har du kjørt tube før? 
- EMILIE

Prosjekt: 365 days?

Det er så mange som har har begynt på å ta et bilde vær dag og legge ut på bloggen sin i et helt år. Det ser jo faktisk litt gøy ut, så jeg vurderer å starte fra imorgen av. Jeg vet jo ikke om jeg faktisk greier å fullføre, men jeg vil virkelig prøve! Har du også dette prosjekte på gang? 

- EMILIE

Resultat etter frisør besøk!

Jeg har stripet og klippet håre mitt. Dette bilde som jeg legger ut nå er veldig dårlig kvalitet, men det kommer finere bilder senere. Jeg gidder virkelig ikke stresse med det så mye. Men ja, det kommer jo. 


skjønner du hva jeg mener med dårlig kvalitet? men du ser jo fargen. 
og btw, ja, det står " til Erika" pga. hun var den først som spurte om bilde, og så ble det til hun. 

Hva synes du? 
-EMILIE

i love converse!

jeg elsker mine 3 par converse, jeg bare elsker de! Passer til så og si nesten alt! Jeg er veldig glad i de høye, så jeg har bare høye! ihihih, årh, jeg bare elsker de! 


 
har du converse? 

- EMILIE

Homeeee...

Herrigud så kjedelig det var å kommer hjem. 

Jeg og Julia har hatt det utrolig gøy da hun var med meg i Bergen, vi har vært masse på shopping, vi har vært på kino med Glenn og Andreas, det var gøy, men filmen forsto vi ingenting av. Seriøst. HAHA. Også har vi så og si levd på godteri mest - deilig! Men seriøst, jeg kunne gått vært der iallefall 3 dager til! Det var så utrolig gøy!!!!!!!!! hatt en fin helg? hva har du gjort på? :D
- EMILIE

Accessorize innkjøp!

Idag har jeg og Julia vært i byen igjen, idag kjøpte jeg ingen klær faktisk, bare tilbehør shopping idag! Så ja, har ikke så mye annet å si enn at jeg og Julia koser oss her i Bergen! :Dlue (79,-) og den solbrille greia, og øredobbene var kr. 10!!!!! BILLIG! og skjerfene er fra H&M. Den hvite var vel 79,- og den med leopard mønster kostet 29,- 

likte du noe av dette?
-EMILIE

Innkjøp 03.09.2010!

i dag har jeg og Julia vær i Bergen by og shoppet. Kjempe koselig. Det har vært kjempe fint vær dag, med masse sol og faktisk ganske OK tempratur, men man kjenner det er høst, for å si det sånn! 
 skjorte fra H&M (99,-)  genser fra BikBok (29,-) bukse fra BikBok(49,-) topp fra H&M(49,-) 

likte du noe av det jeg hadde kjøpt? 
-EMILE

Pakker i koffert!

Imorgen kveld reiser jeg og Julia til Bergen sammen, jeg gleder meg massevis! Skal være fra torsdags kveld til søndags kveld! Så da må jeg pakke klær og ting jeg skal ha med meg, og jeg som har pakket kofferten faktisk over 300 ganger, suger fortsatt i å pakke med meg klær! hvorfor? :( 
er du flink til å pakke da du skal ut på tur? 
- EMILIE

jeg kom på noe, noen gratulasjoner, til tvilling brødrene i Tokio Hotel, Bill og Tom. siden jeg var veldig tokio hotel fan for lenge siden, så hvorfor ikke? Også vil jeg si gratulerer til Henrik, igjen :) hihi.
hits