november 2009

dagens sang!

hei, tenkte kanskje jeg skulle begynne med dagens sang! vist dere vil?

ihih. jeg har hørt på denne sanger i evigheter. jeg blir ikke lei. den får med til å bli litt våken, om dere skjønner. sååå.e. idag heter sangen, den er litt slitsom i lengden, etter mange ganger, men carrrrre! :D max farenthide - number one.

Sony a330!

Kamera navn: Sony a330 
Megapiksler: 10.2 
kjermstørrelse(tommer): 2.70 
Brennvidde lengde i mm(fra-til): 18-55 
Anntall fokuspunkter: 9,0 + manuell fokus
pris: 4000 - 5000,- jeg fikk mitt for 4499,-Meningen min:
Jeg har hatt kamerat siden mai. Jeg er veldig fornøyd med kamerat! For å være nybegynner kamera, så er dette et veldig bra kamera! Det har ganske mye kult, som f.eksempel de fokuspunktene, de er gøye å leke seg litt med! Men jeg anbefaler kamerat på det stekeste! Ikke så dyrt, og har mye forskjellige funksjoner! 

Kontakt!

Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på ulike måter:

· MSN/mail - e-emilie@live.no
· Nettby - zebrais, samme som blogg navn.

· Bloggen - www.zebrais.blogg.nohjelp, jeg må få hjelp!

med å velge hvordan onepiece jeg skal velge meg. jeg har ønset det til jul, men da får jeg spørsmål om hordan jeg vil ha. og da må dere hjelp meg med hvordan farge jeg skal ha, eller hvordan dere synst jeg skal ha.

HVORDAN FARGE VILLE DU HATT?

foresten - dere kan velge svart og.. men jeg er veldig utsikker om jeg vil ha den, bare sånn att dere vet det. + grå, jeg er litt usikker på den. men den går helt fint. sååå.... hvordan?

1one 2one 3one

4one  6one7one

herlig, herlig med helg!

jeg er glad! det er helg. det er gøy! og vet dere hva som skjedde meg nå nettopp? mamma sin kjæreste kom, og han hadde med en gave. se hva jeg fikk da, den var kjempe kul, og nam! den smakte sykt godt. HAR DU PRØVD DENNE SJOKOLADEN? hehe.
dsc05247

blogg vs. blogg!


siljest
www.siso.blogg.no

VS.

www.ylvakake.blogg.no
sexi

ta en titt innom, og se hvem du liker best!
SÅ SLENGER DU IGJEN EN KOMMENTAR! :D
- lykke til.

en syking

en syking blogger. jeg ble hjemme fra skolen igjen, pga. att jeg er syk. jeg som vil bli frisk, men skal prøve imorgen, på skolen altså. nå ser jeg film, igjen. det er kos, serlig da men ser syk. det er helt sant faktisk. jeg aner ikke hva jeg skal gjøre idag heller. BÆÆÆRH. det er ikke så mye å gjøre da man er syk. HVA PLEIER DU Å GJØRE DA DU ER SYK? litt dumt spørsmål..........


syyyk
jeg føler meg litt sånn der akuratt nå..

hvem synst du kler kjolen best?

vssssss
hva synst du? paris VS. rihanna.
jeg synst egentlig begge kledde kjolen ganske bra.

en syk emilie

syk-sykere-sykest. jeg føler meg dorlig. ikke helt i form altså. jeg ligger i sofaen og ser på film. tenkte jeg skulle lage meg litt kakao. nam. det liker jeg. + jeg vil veldig gjærne ha en kakemann, det er også nam. *hoste-hoste* guuud. jeg føler jeg hoster hele tiden, æærh. det gjør vondt. jeg håper vireklig jeg blir snart frisk. lei av dette her.. ER DU SYK?

hhhhhhhhhhhhh2bmp
blogg.no

HEHEHEEE. snakkest, nå skal jeg ha kakao!

jeg ønsker meg piercing!

vil du bestille en time til meg, og betale for det? da hadde jeg blitt glad. jeg ønsker meg sånn piercing. det er så lekkert. jeg skal så sykt ha da jeg blir eldre! da vil jeg nok ha i tugen, eller lippen. en av de + en i navelen. JEG SYNEST DET RETT OG SLETT ER NYDELIG JEG. hva synest du om piercing?
piercing i lepppen
er ikke dette lekkert, så skjønner jeg deg ikke..

der går grensen, jeg blir sinna

jeg er syk. fannt ut det på skolen. sefølgelig. så jeg måtte gå hjem. vet dere hva som skjedde med deg? da jeg hadde kommet litt over halv vegen hjem, så kom det en bil kjørene. "SPLÆÆÆÆSJ" og på ett sekund var jeg kliss våt.. det regner her skjønner dere, det pisser ned! men jallefall, bare etter jeg hadde gått noen meter skjedde skuratt det samme. en bil i full fart kom å strutet på meg. klissvåt som jeg var, ble jeg enda våtere. jeg ble virkelig sur altså! jeg som er syk og. hvorfor akurtatt meg? JEG ER JO SYK. og tror ikke att det kalde vannet gjorde så utrolig mye bedre...

sprute

hvorfor må noen være så slemme? åårh. HAR DU OPPLEVD DETTE?

noen, noen som vil være med i blogg vs. blogg?

men for å ha det, må vi ha deltagere! noen som kan tenke seg å bli med på blogg vs. blogg? bare å skrive bloggen din i kommentarfeltet å se om det blir du som blir med!

blohhbmp

kjedsomhet!

det er noe av det verste jeg vet. kjedsomhet. hvorfor akuratt kjedsomhet? hvorfor dt akuratt nå? det er ingenting som skal skje? hvorfor er det jeg som kjeder meg nå? - neida, jeg tuller med dere, dere kan slippe de spørsmålene. men det er bare jeg som kjeder meg, bare litt for mye. det går bra altså........ det er nesten før jeg trenger noen til å ringe en sykebil til meg. tror jeg trenger det, hehehhh.


britney, hun er flink hun. jeg synst hun egentlig er tøff, og hun har jo det frem skrittet, etter det med alle problemene hennes for lenge siden. synest det er tøft gjort av henne, men altså. her er en ny sang fra henne!

pakke ut. det er kjedelig. det skal emilie gjøre nå. hade, snakkest.
pb233456
hehehhhehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehehhhehe.

Om meg.

Heisann. Jeg er en jente som bor i Molde, og heter Emilie. Jeg er 15 år gammel, og elsker å ta bilder, være med venner, shoppe, og alt det som de fleste jenter liker. Jeg liker også å være med hester, så jeg er av og til oppe i stallen. Så jeg blogger om hverdagen min, foto, mote, og egentlig alt som faller meg inn. Jeg håper du liker bloggen min, og kanskje legge igjen en søt kommentar! mihi. 

hits