november 2010

SE! For en nydelig himmel!


fotografert av meg // kamera: sony a330, 18-200mm. Hva syns du om bildet?

jeg blir snart henta, så skal vi opp og spise middag med mormor, morfar, og søskenbarne mitt. Så ja. btw, sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg setter heller å øve på prøve fremfor å blogge. selv om det er kanskje gøyere å blogge.

Blogg vurdering av..

.. ida-lovise, bare trykk på navnet, så kommer du til bloggen hennes.  
Design
: Jeg synes det er ganske søtt jeg, fine farger som passer til tiden nå, advent. Jeg vet ikke om det var meingen eller ikke, men jeg likte det. men det er to ting som "irriterer" meg litt, eller, jeg ikke liker helt. Headeren er liksom så kort, jeg liker sånne lange som går fra menyen og innlegget.  og, da du kommer litt lengre ned, så er menyen trykt inn i innlegget. men det er det eneste jeg ikke liker med designe ditt :)

Innhold: Jeg er fast leser av bloggen din, og jeg merker at du blogger en del, som er kjempe bra! Du skriver om mye forskjellig, outfit, og andre ting som intriserer deg :) jeg legger heller ikke til så mye om skrivefeil, så ja, veldig fra! 

Sammenheng: Jeg liker bloggen godt, bortsett fra det jeg nevnte litt på design, men ellers er bloggen egentlig ganske bra altså! Jeg er fastleser, og det kommer jeg til å være! Sluttkarakter: 5-

Første søndagen i advent!

Det føles herlig, at det bare er noen uker igjen til jul! herlighet som jeg gleder meg, og idag tok vi opp julestjernene på stuen, og på kjøkkenet. Og vi har tent det første lyset i lysestaken! Teeenk, IKKE LENGE TIL JUL! Har dere hengt opp julestjernene, og tent det førse lyset?Vil du bli vurdert?

Jeg har ikke så mye bedre å finne på nå/ senere, så jeg tar kanskje en vurdering om en stund, eller noen imorgen! For jeg har ikke så mye planer! IHIH. så om du vil bli vurdert, skriv en kommentar! :) så trekker jeg ut noen!

Julegave shopping!

Jeg stikker til bussen om en halv time, og så skal jeg møte Iselin i byen. Vi skal nemelig handle julegaver, og vil hels få alle unna, så slipper jeg å styre med så mange. men nå må jeg finne på noe jeg kan ha på meg. HIH. Har du begynt på julegavene dine?


Fredag, i love you!

JEG ELSKER HEEELG, er så digg. fredag og lørdagene er de diggeste dagene i hele uken! Yey. Idag skal jeg bare slappe av, og spise taco og godteri ♥♥ er du og glad i helg? eeheh


HELDIGVIS, er det ikke så ille!

Foto: vakre rengdråper


jeg syns vanndråper er fine og se på. HIHIHI. Privat // kamera: sony a330, 18-55mm. Hva synes du om bilde?
btw, bilde er tatt for en liten stund siden, for nå er det snø ute, og iiiiskaldt!

Bare en måned til jul!

Yeeey, gleder meg til jul, og det er ikke lenge igjen i det hele tatt! Gleder meg sykt til jul, blir så utrolig gøy! Men det er mye som kommer til å skje rundt denne tiden, prøver, 4 tentamener, julegave shopping, juleball osv. Men dette er den koseligste tiden i året. ♥ GLEEEDER MEG TIL JUL! Syns du jul og desember er den koseligste tiden?

Bloggen min er 1år idag!

Yey, jeg har blogget i 1år idag! Oi, føles ikke ut som om jeg har blogget 1år. Og det er så mye som har skjedd siden jeg startet å blogge. Alt er egentlig forandret. På en god måte. Og jeg vil og si tusen takk til dere som har lest og leser bloggen min! Det er jeg veldig glad for, og det er jo en av grunnene jeg fortsatt blogger! Så gratulere bloggen min med 1års dagen?♥♥ heh.

første bilde av meg på bloggen min, hahahha. uff, tard.

Pannekake!

NAAM, vi hadde pannekake til middag idag, og gjett hvem som ble glad! Jeg er nemlig elsker pannekaker ♥♥ så jeg ble til et stort smil da mamma kom hjem og sa vi skulle ha pannekake! Er du glad i pannekake?

SYKT, VI KUNNE DØDD!

Da vi gikk fra gym og hjem, så gikk vi på fortauet og fra bilvegen og til fortauet er det en skråning, og da jeg, Erika, Ask, Anders, Jamil, Erlend og Kristian var på vei hjem, så kom det plutselig en bil ned på fortauet! og ikke mist med det Ask ble truffet i armen! Heldigvist gikk det fint med han. Men tenk, om alle vi hadde gått 1-2 meter lenger bak, så hadde kanskje noen landet oppå panseret på bilen! Har du opplevd noe lignende?


nesten sånn, bare bilen kom ned på fortauet, og ingenting ble skadet.

Ny bukse!Jeg kjøpte meg ny bukse igår, syns den faktisk var ganske kul, og ikke minst veldig behagelig :) Angrer ikke at jeg kjøpte den for å si det sånn. Buksen er kjøpt på Kappal, for 170kr. tror det var noe sånt. Hva syns du om buksen?

Dagens outfit!

Lue og topp fra BikBok, og resten fra Cubus. Hva syns du om outfiten?

Jeg har vært i byen idag med Emilie. Vi har kost oss, men det ble ikke så mye innkjøp på meg, bare en kul bukse! Ellers så bare slappa vi på roseby, snakket en del osv. Og om ca. 1 og en halv time får vi besøk, og det blir jo gøy.

Snart Harry Potter og Dødstalismanene!

Kinoen begynner kl. halv 6, og jeg gleder meg til å se den. Selv om jeg ikke er så veldig Harry Potter fan, haha. Men det blir gøy å gå med vennene mine på kino! :) Har/skal du se Harry Potter og dødstalismanene?


-50% på alle klær på BikBok!

Og det betyr at folk er helt gal! Folk er faktisk rett og slett gal. Jeg var der jeg og, og øken var nesten ut av butikken, og da sto det to til tre personer på rekke. Herriguud, det var helt sykt. Men tross alt, -50% på bikbok. <3<3<3Har du vært på BikBok salg idag?


ja, alt er fra bikbok. Den rosa kosedrssen var 99per del. bh-tingen var 49per del.

I want your wardrobe #4

#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen
#4 Ashley Olsen

Hvem kunne ikke tenkt seg garderoben til en av de nydelige Olsen tvillingene? Iallefall, jeg vil! Nå har jeg valgt meg Ashley Olsen. Elsker stilen hennes! Skulle ønske jeg hadde klærne hennes! Liker du stilen til Ashley Olsen?

Innkjøp; juleball kjole!

Endeliiiig, nå kan jeg slappe av, jeg har endelig funnet juleball kjolen min! Likte den veldig godt. Og den 17 (eller var det den 16?). desember blir det juleball! GLEDER MEG SYKT. 

Kjolen er kjøpt på butikken, Fru Lykke, og den koster 500,- Jeg likte kjolen ganske godt, men den ser ikke så fin ut, da den bare henger der. Men det er det med nesten alt. Alt ser bedre ut på. (nesten) Har du funnet juleball kjole, om dere skal ha?

livet er ikke det samme uten..

Day 6 - 10 gjenstander man ikke kan leve uten. 

- sengen min!!!! i really love you <3<3<3<3
- ipoden! musikk hører jeg på hele tiden. kan ikke leve uten!
- mobilen min, jeg går ingen plasser uten den!
- jentene og guttene mine! de er ikke gjenstander, men uansett. 
- min kjære pc, hva hadde jeg vært uten?

- tannbørste og tannkrem, ekkelt uten, hahhaa. elsker å pussetennen mine! ♥
- mascara og idpudder mitt, er nesten umulig å vite.
- dusjen, hater å føle meg skitten!
- TVVVVVEN, det er gøy.
- kamera mitt, jeg tar sykt mange bilder perr dag, hahah, dere aner ikke! :D

Hva kan du ikke leve uten?

Øhm, å vaske hår?

Det var faktisk vanskeligere enn jeg trodde, altså å vaske andres hår. Det er sykt vanskelig. prøvde det idag da vi besøkte videregående skole på design og håndverk! Så det var litt gøy å se hva som skal til får å bli frisør! Men jeg vet ikke helt om jeg skal søke på Design å håndverk på frisør, men det får vi se hva som skjer! Tenker litt mere på media linja, egentlig. Hva linje skal du søke på vgs, eller om du går på vgs, hva linje går du på?

mobilen min, ily!


her er da altså mobilen min, bak det kaller hjerte. HEHE. Ble litt teit, men jeg testet ut lukketiden på kameramitt, som jeg faktisk fant ut igår! Så da ble jeg så glad, og tok bilde. litt random innlegg. Er du glad i mobilen din?

Lauren Conrad's bok!


idag så kjøpte jeg første boken til Lauren Conrad, jeg gleder meg utrolig mye til å begynne å lese boken! Blir gøy å se hva jeg syns om den, siden mange sier den er bra. Så det blir gøy å lese! Boken er på engelsk, men det skal være ganske så enkel engelsk! men, jaaa. Har du lest boken(bøkene)?

Hvordan greier du? HELE VINTEREN?

Jeg skjønner ikke, hvordan greier folk å se på ski hele vinteren? langrenn, skihopp, slalom osv. Jeg bare skjønner ikke, de begynner nå fra november til mars! Og folk synes det er gøy. DET VARER TIL OG MED HELE DAGEN! Gaaad, hvordan klarer dere?!? :( Eller er du den som liker å se ski om vinteren?

Fredagsfri!

Fredag og friiii! Jeg har vært i byen med Gina idag! Og har kost meg utrolig mye, i tillegg som vi dro på akvariumet. Kan ikke si at det var verdt 100kr for å dra dit. HAHA. men det viktigste var å være med gina ♥♥ Men ja, jeg har kost meg med hun utrolig mye! gleder meg til å være med hun igjen! Har du hatt fri idag?

VIL HA ROSA KOFFERT!

Igjen reiser jeg til pappa med fly, jeg reiser om ikke så utrolig lenge. Hater fly, er sikkert en av verdens kjedeligste ting, men ikke rart da det begynner å nerme seg 450 fly turer? tar du ofte fly?

Are you looking forward to Christmas?

Juletreet er pynta, med masse masse gaver under treet. Det lukter mandarin og appelsin over alt i huset. Du sitter godt i sofaen med julestrømpen og dyna, i mens du ser på 3 nøtter for askepott! Du snur deg og der ser du at det er masse snø på bakken, og det forsetter å dale ned!


ER IKKE DET JUL, SÅ VET IKKE JEG. Herrigud som jeg gleder meg til jul. Gleder meg til å komme i ekte julestemning. det blir så koslig, gleder meg noe enormt til jul! Sammen med familien, og i romjulen er du med venner og har det utrolig gøy. og ikke mins, JULESHOPPING! Etter jul skal alle bruke gavekort, eller bytte inn ting de har fått til jul. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor godt det blir med juleferie, og ja, alt med jul. Elsker det!

GLEDER DU DEG TIL JUL ELLER? :DNytt design!

Første gang på lenge jeg har endret designet, men det er ikke helt ferdig enda, jeg tenkte jeg skulle få meny på headeren, og endre litt sånne små ting, så det er det dagen idag kommer mest til å stå av! Håper dere kommer til å like det. Litt godt med nye farger og ny header synes jeg iallefall! Er du ikke enig? bra med forandrig av og til?

I want your wardrobe #3#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen

Jeg kunne iallefall tenke meg å ha hatt garderoben til Taylor Monsen! 17 åringen som har blitt utrolig populær via Gossip girl, og et stilikon for mange! Hun er også en av mine stilikon, og elsker klærne hennes, og utseende! Hun er utrolig nydelig! og ja, digger klærne! Hadde ikke takket nei til å få lånt garderoben hennes! Liker du stilen til Taylor?

Dagens antrekk!lue, bikbok. Jakke fra Only, genser kjøpt i Venezia, topp fra H&M, bukse klippet til shorts fra BikBok, strømpe bukse er fra Kappal, og til slutt, det du ikke ser, sko fra New York. Hva synes du om outfiten?

Og så har jeg vært med Emilie i byen idag, eller, vi var mest på roseby, og jeg kjøpte en genser, faktisk ikke noe mere enn det, og mat da, hehhee, elsker mat <3<3

Foto: lyset og regnet i mørket.


privat // sony a330, 18-200mm. hva syns du om bildene?

Hot or not? - uggs

Nå begynner det å blir kaldt ut, eller, det har det vært lenge. Men vi er tross alt i November, og vi må begynne å kjøpe inn nye vinter sko. Og siden uggs var så inn i fjord, så lurer jeg på hva du syns om uggs! Jeg syns det er hot, det har jo en liten skjarm på sin egen måte. Hva mener du? Uggs - hot or not?

Tumblr_lb1wavsc5g1qewf3fo1_500_large

10 ønsker!

day 5 - 10 ønsker!
En tilbake knapp hadde ikke skadet!
Ønsker at jeg kunne flytende italiensk! 
At jeg kunne alt, bare av og lese det en gang - så hadde du sluppet å gjort det mange ganger!
Ønsker meg et walk in closet! ♥♥♥♥
At jeg kunne fly!

Tumblr_lb9cpp1ytv1qeadwto1_500_large
www.weheartit.com

At jeg kledde alt som jeg ville ha.
Kunne gjerne fått bra sang stemme, og kunne bli berømt for noen uker!
At jeg hadde massevis av penger!
At sykdom ikke fantes! 
At jeg kunne alt.

dette var faktisk litt vanskelig oppgave... men, hva ønsker du deg?

Forlatt og død brud!

Det var halloween igår, og jeg hadde det utrolig gøy sammen med mine venner, død sykepleier, hermine og ladygaga! Det var en koslig kveld som bestod av skrekkfilm, godteri, pizza, musikk og dansing. OG IKKE MINST, VI GIKK GJENNOM GRAVPLASSEN PÅ HALLOWEEN!!!!! omg, skummelt, sprang gjennom hele fordi det var skummelt.  Hva gjorde du på halloween?

-EMILIE

hits