desember 2009

Kveldens antrekkkjole tingen, den er kjøpt på BikBok, alle smykkene er et jeg som har laget, og så er det ett som er bra Kappal. Jeg sa jo att det ville bli noe fargerikt, sånn er jeg bare. blir til og med kalt "Farge jenta" hah. Men jallefall, kos dere i kvel, kommer nokk ikke til å blogge noe ut over kvelden, kanskje vist det blir kjedelig etter middagen og til klokken er 00.00, men det får vi se på, jeg skal jallefall kose meg med fam. ++ så håper jeg dere får en fantastik kveld videre, folkzzzzzzzzz. GODT NYTT ÅR!!!!!!!! i tilfelle!

Hva synest du om kveldens outfit?-EMILIE

Mine nyttår's forsetter!

Hei. Igjen. Jeg kom på att jeg også har nyttår's forsetter! Da jeg jeg jo faktisk dele de med dere også. Og sefølgelig skal jeg prøve å holde de! heh. Da er det bare å sette igang.

- Spise mere sundt, mindre av det usunne.
- Jobbe mere med skole arbeid + heve karakterene mine.
- Prøve å holde rommet mitt ryddig, og resten av oppgavene mine jeg har hjemme.
- Ikke kjøpe klær, uten at jeg ikke trenger det - altså å shoppe bevist. 
- Trene mere. 
- Prøve å ta mere positivt.
- OG TIL SLUTT, TA BILDER AV DET JEG GJØR OM DAEGEN!

Det var altså mine nyttårs fosetter. Hva er dine?

- EMILIE

God morgen!

Goood morgen! Jeg er sløv. Stod opp for ikke så lenge siden..... Jeg er sulten og tenkte jeg skulle gå ned å spise mat før jeg dør og ligger i graven om noen timer liksom. Så da oppfordrer jeg alle som er sultne til å gå å hente noe å spise! Inkludert meg, he-he.

Siden det er nytårsfaften, kommer det outfit senere idag, om dere vil se hihihi. Jeg må først bare se hva jeg skal ha på meg, siden jeg har ingen aning, men siden jeg liker farger, så blir det sikkert masse farger, om jeg ikke tar helt feil. Jeg gleder meg også kjempe mye til senere. Masse god mat, kos med familien - og ikke minst det som skjer klokken 00.00 hihi, jeg er vel ikke den eneste som gleder seg?


første gangen jeg sto på slalom! det var vel i fjord.. det var også sykt digg!

-EMILIE

Trøtthet følelsen!

God morgen! Jeg har nettopp orndet meg litt. Jeg og Sofie skal nemmelig på noe håndball ting idag, eller, om en time. Jeg føler meg egentlig helt utslitt av trøtthet. Trøttheten bare vrenger seg, jeg holder på å sovne i denne sofaen! Trøttheten er nesten til å dø av. Magen min romler også, jeg er sulten og trøtt. Trøtt og sulten. Jeg går å lager meg mat. Hade. hva skal dere idag?


PÅ FLYPLASSEN

- EMILIE

Emilie skal vurdere blogger!

God kveld i stuen! Jeg skal vurdere noen blogger tenkte jeg attjeg skulle prøve meg på. Om du har lyst til å bi vurdert er det bare å slenge igjen en kommentar, så kanskje det blir du som blir vurdert. Sleng igjen en kommentar.

hahah, det bilde ._.
MEN MELD DEG PÅ!!!!

- EMILIE

Dagens kledning!heyheyhey. Outfit, ja, akuratt. Buksen, den er fra BikBok, genseren, den er fraaaa Cubus. Smykkene og armbåndene de er fra Glitter. Ikke mobb - jeg ser utrolig trøtt ut. Hva synst du om dagens antrekk?

- EMILIE

Det snør, det snør virkelig!

God morgen alle søte. Jeg voknet i dag, så ut vindue som jeg pleide, og det snødde! Det virkelig snødde her i Bodø. Har ikke snødd her i denne ferien fatisk, men nå snør det! Jeg er så over lykkelig. Får vell ta med meg Sofie ut, så kan vi være i snøen, nå som det har kommet snø. Gud, jeg er så glad!

Nå har jeg tenkt til å dusje, stod opp nettopp, jeg har rett og slett snudd døyne opp ned. Det er lov, det er jo tross alt ferie! hihi. Da er det lov med sånne ting, men må innrømme. Blir tunkt å begynne på skolen - gleder meg faktisk litt der.. Vi får splitter ny skole som vi skal gå på! diggerrrrrr! Men nå venter dusjen.

Snør det hos deg?


bilde tatt fra weheartit.

- EMILIE

Shopping runde

heyy! by tur. Jeg har vært ibyen idag, og kjøpte en bukse fra BikBok, den var lilla. Det var helt stappet i byen idag, butikkene var over flyt, men skjønner. Føreste gangen butikkene åpner etter jul, så det er forståelse fult. Men kan ikke si att det ble så utrolig mye kjøp etter buksen, men jeg var ikke helt i humør til det.. hah. Vi vurderte også fim, men det ble ikke noe av - farget heller Sofie sitt hår, det ble virkelig fint! Fra blondine til brunette, lekkert.


Det øyet da hahah
- EMILIE

Outfit den 28. Desember!hey! Outfit, det ble det i dag. Buksen og genseren er fra BikBok. Smykkene vet jeg desverre ikke, men armbondene er fra H&M. Jeg skal snart til byen, får se om jeg faktisk kjøper noe, har ikke noe "trang" til å kjøpe noe (HAHAHA, det bleier jeg nemmelig til å ha) Jeg føler bare for å kjøpe godteri. Usunn må det lov til å være, det er jo ferie! Da er det faktisk lov til å kose seg. Masse vis! heh

Nååååååååå, må jeg nokk gå, om vi skal rekke å være i byen noen timer! Vi snakkest senere.
- EMILIE

Åndenes makt

Jeg har nettopp sett åndenes makt. Får å være ærlig, så synst jeg det er ekkelt. Jeg tror på sånn ånde greier. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg er redd, for de kan ikke gjøre noe en persjon. Bare sykisk redd. DET ER SKUMMELT. Blir du redd av sånne ting, eller tror du ikke på sånt?

snakkest. mihi.


hahah uff, nettopp stått opp og 0sminke!

Forandring fryder!

Nytt design på bloggen, hva synest du om det?


Jeg skal spise frokost nå snart tenkte jeg, vist jeg ikke hopper i dusjen, men aller først ska jeg jallefall se ferdig filmen på TV2, husker ikke hva den het, men den er søt. - WOW, der ble den ferdig også haha! men da snakkest vi senere idag!

Julebukk?

Gjett hvem vi fikk besøk av da! Vi fikk besøk av julebukken! Kan vell si att det var flere julebukker. 3-4-5-6 persjoner. Haha, jeg lo som bare det. Husker da jeg var mindre da vi kledde oss ut, og sang julesanger til folk, hoho. Minner det altså. Fikk dere besøk av julebukker eller gikk du selv?

Et kaos!

Et kaos, men det kan være kos det. Vi har nettopp hatt besøk. Det er tanter, onkler og søkenbarnene til Iselin og Sofie. Ikke mine, men vi fant ut att det kanskje ville bli ste-ste-ste søkenen barene mine. Eller noe sånt. Men care. Det er små unger som griner,hyler + det er mye snakking. Kaos, men det er et godt kaos. Det er ikke noe man kan rømme fra! Vi er bare født inn i det. Får å være ærlig, så er jo dette kos, å være med ste-ste tante, ste-ste onkler og ste-ste søsken barn, he-he. Jeg tullte!

Nå har daffe modusen kommet på, jeg har allerede funnet min herlige OnePiece, sitter i sengen og bare slapper av. Jeg er stliten, for å si det sånn. Senere i kveld blir det film. Vi skal se storstå hai, hahahah. Lenge siden må jeg si. Blir kanskje ikke så lenge til jeg blogger igjen, som jeg har sett filmen....

Hva skal du gjøre ikveld?

 
hehheh oja

Juleafren's outfit!

Siden jeg ikke kom med dt igår, kommer det idag. Det var noen som lurte, hvordan jeg så ut på juleballet også, det er samme kjole, om dere lurer..


kjolen er fra JC, armbondene er fra H&M og smykkene er fra mamma, aner ikke hvor hun kjøpte dem, haha. men her er den jallefall, så får dere kose dere i kvel. Hva synest du om hvordan jeg så ut igår?

Julegavene mine!

En ting først, tusen takk for alle gavene! Bilder fra gavene mine er litt lengre ned i innlegget. Bilde av Outfit kommer ett innlegg for seg selv, hvordan kjolen min så ut osv. Så det så. Jeg fikk faktisk det jeg ønsket meg og er lykkelig, HEH! Gled for at jeg fikk det jeg ønsket meg.


+ det er noen klær som ikke er med på bilde.. men det er bare en t-skjorte, skjerf og noen genser.OG ONEPIECE :D hiihih.

Er du fornøyd med julegavene dine? :)

Merry Christmas!

God morgen alle sammen! Vedder på at det er flere som gleder seg til senere i kveld? Det gjør jallefall jeg. Jeg sitter å vente på at Tre nøtter til Askepott skal gå på TV. Det er virkelig kos! Funnet julestrømpem min og, mye namminam der. Jeg kommer til å kreve å få julestrømpe hele leeeenge.. hah. Skal jallefall kjøpe selv, om jeg ikke får da jeg blir voksen.

Men nå må dere kose dere videre folkens, ha en fortsatt GOD JUL!
Pleier dere å se på Tre nøtter til Askepott?


haha, meg og min kjære OnePiece + juletree og julestrømpen!

All I Want For Christmas Is You

Det eneste jeg ønsker meg til jul er deg. Håper du ligger under treet mitt, for du er det jeg ønsker meg. Det er jo lov til å håpe! det må jo være låv.

Også sangen, aw. Den er så søt. + Det er en skikkelig julesang! Jeg kommer faktisk litt i julestemning av den. Vi har enda ikke pyntet juletreet. Men julestemningen har kommet seg litt. men jallefall, dagen sang er All I Want For Christmas Is you. Hva synest du om sangen?

Hva med julestemnig?

Jatakk! Det er kanskje den tingen jeg trenger mest. jeg har ikke litt julestemnig engang! Voknet og gikk ned i stuen, uff. Jeg mener det.. Det er liksom på tide å begyne å få litt, er det ikke (?) Synst det er en god ide. Vi skal pynte juletree og spynte litt mere i huse senere, håper virkelig att jeg får mere julestemning. Det er jo faktisk det som er jul! Å ha julestemnig, det er jo nesten hele julen det.

Senere, skal vi på besøk til noen. Først pynte tree da, og nå må jeg vel snart ordne meg! Kan ikke sitte i pysen i hele dag heller.. Uff. Må prøve å gjøre noe ut av det. Men tenk, Det begynner å bli mørt oppi her allerede. Det er helt sykt. klokken er lisom ikke to en gang, og det har begynnt å bli mørkt. Det er nesten litt iriterende må jeg si..

Har du julestemnig?Bitte litte julaften outfit!

 
Alt er faktisk fra BikBok. + jeg har egentlig en stor hette jakke på meg, svart, Bjørn Borg, og jeg er ikke helt sikker på hvor den er kjøpt den. Jeg fikk den av Rolf. OG EN LUE, i den fargen toppen min er. Den er og fra BikBok. wow, mye bra BikBok. Hva synest du om outfiten?

Nå prøver jeg og Sofie å finne på noe! Jeg aner ikke hva. Dette er helt teit, ingenting å gjøre. Eller så er det bare oss. Vi loker på msn, osv.. Gad, dette går meg på nervene! - snakkest.


Nemmen, noe så nusselig!

Så flink skal barne mitt bli! Noe så sykt. Eller er det å kreve litt for mye (?) men herrigud, dette her var tidens nusselig. + han er utrolig talentfull. Han kommer kanskje langt han! hihi. Det eneste jeg greide å si da jeg så den var "awwwwww".

Er ikke du enig? SØT?


NYDELIG - men hjerne sang!

En hjerne sang, ja faktisk! Når du først har ført den, må man høre om og om igjen, jallefall sånn med meg. Bra for denne sangen er fin, og ikke stygg, sånn som de fleste hjerne sanger er. Sangen er Rihanna sin, og ganske ny. Får hørt den over alt. The Voise, Radioen, osv.. Jeg elsker denne sangen, og derfor er denne dagen sang. Han hør den noen ganger idag og, så det blir kanskje den 299'enda gangen jeg hører denne (?) eller.. kanskje litt overdrivent, men den er så fin. - og der hadde du min mening.

Rihanna - Russian Roulette, den er digg. Hva synest du om denne sangen?

Lille lille lille julaften's outfit!

Idag er det mandag, woow. Det er ikke lenge til jul. Jeg antar at de fleste gleder seg til jul (?) Vi sier det. Og idag er det lille lille lille julaften. Det ble også outfit idag.


Røde øye, hahahha. Men vi begynner med buksen, den er fra BikBok, Genseren den er fra Gina, Singeletten er fra BikBok den også. Tenk, det er luen og. ikke tro att jeg går med lue inn hele tiden, men det er pga. att jeg har bad hair day, hhehhehehe.

Hva synest du om Outfit'en?

Idag har jeg faktisk omblert to rom. ryddet og daffet noe sykt. Jeg gleder meg til middag, for jeg begynner å bli litt sulten. Senere idag, blir det daffing, loker på msn, elns (?) jeg aner ikke. Det blir sikkert ie noe stort.


BILDE-BILDE-BILDE. Det er gress på veggen, om du lurer. liksom. jeg er helt seriøst, jeg tuller ikke, det er gress, og det er mote å ha på veggene.

Aldri hatt det så gøy på en flyplass før!

ylva ♥♥♥ jeg møtte ylva! Det var så digg det. Først; Ylva? vi må møtest igjen, og det kan heller ikke være så lenge til.Jeg koste meg sånn. Skulle ønske det varte lengre. Men har jallefall minner, men 72 bilder. og OFC, GAFFEL OG KNIV! haha! og tenk, herrrrrrr kommer bilder;


gaffel og kniv? -JADA, og is da.

ylvaminsin<3<3<3<3


min fine-søte-skjønne-vakkre ylva som spiser potetmos, hihi. <3<3


søt<33333333333333

det var noen av bildene jeg har tatt idag, det er flere, men hvem gidder her og se på 72 bilder, og mange er de samme, eller nesten samme. så her er det dere får, hihi. jeg har kost meg sånn med deg, ylva. ( www.ylvakake.blogg.no ) jeg savner deg, vil være med deg, og jeg ilu'er deg mihi søtami <3'

Hva synest du om bildene?

Dagens OutfitBuske den er fra BikBok. Genseren er fra Cubus, smykkene mine har jeg lagd selv, høhø. Sokkene er sikkert fra h&m. Aner ikke egenetlig, men samma det.Foresten jeg har nettopp kommet meg hjem, fra plantasjen, og fra Ylva, på flyplassen, GUD DET VAR TIDENES KOS. *bilder kommer i ett annet innlegg* og vi skal møtest flere ganger, det avtalte vi, mohahha :D

- hade, emipemi

God morgen, alle trøtte fjes

Er du en av de trøtte her i verden, det er jallefall jeg! Jeg ligger her i sengen min, og luere på om badet er leding. Jeg må nemmelig være klar til den er halv to. okei, det er flere timer til, men alikevell. Jeg må være klar! For Emilie skal møte søte Ylva idag. På en flyplass faktsik, gud, det hørtest litt dumt ut. HAHA. Men det er sant. Skal møte henne på en flyplass. Glede meg sykt til det<3333333 :D:D:D:D
 
Må vell snart komme meg på badet. Så blir jeg bare ferdig med det, slipper å stresse med det. > senere, etter ylva, aner jeg overhode ikke hva vi skal gjøre. Det blir vell på flyplassen i en og en halv time (?) eller noe sånt. Så blir det vell noe kødd. hehehe, neida - blir sikkert kosligggth lizzm lizzm. btw - jeg har egenlig vært en ganske dårlig blogger imes jeg har vært i Bodø. Jeg skal prøve å skjerpe meg! "i love d"


wow, skvatt du???????????????

Jeg gleder meg noe sykt til Søndag!

Framme til Bodø. Eller, egentlig har jeg vært det i mange timer. Kom hit i 11 tiden (?) eller noe sånnt kødd. Jeg har nettopp kommet ut av dusjen, ordnet meg. Ferdig til det vi skal gjøre idag, selv om vi ikke vet hva vi skal gjøre enda.. Det får vi ta. Kanskje på ett kjøesenter, eller på badeland. VI FÅR SE.

JA, OVERSKRIFTEN. Jeg gleder meg til imorgen, jeg skal møte Ylva. Som i www.ylvakake.blogg.no JEG GLEDER MEG NOE SYKKKKKKT :D:D men nå stikker jeg, hehhh.

Hva skal du idag?


skolen igår. Jeg og Andrea tok bilder med mangen i klassen!

Reise klar

JEG REISER TIL BODØ. OK, HADE SNAKKEST SENERE I KVELD, ELLER I MORGEN. HADE SØTISER

De knelet for oss!

De knelet for oss, helt sant! haha, kult ikke sant? Det hele skjedde på skolen faktisk. I siste time, vi sluttet nemmelig på skolen klokken 11, herlig! Er ikke helt sikker på hvorfor, men care. Sluttet tidlig, så det er greit. Men poenget var jo det att vi ble knelt for - jeg, Miriam og Kristoffer vant en konkurranse, så måtte resten av engelsk fordypnings klassen knele for oss, haha. sykt vitti. Jeg lo som bare det!

Senere idag skal jeg på juleball. Gud som jeg gleder meg. Det blir sykt digg. Men før juleballet skal nesten hele klassen dra på Dolly Dimpels. Så blir det juleball. Vi skal møte opp klokken fem, på Dolly. Selve julebale begynner ikke før syv tiden.

Har noen knelt for deg?

Sånn skjer med med oss som hører på The Voise

Jeg hører alltid på The Voise om morgenen.. En liten uvane. Og da får man faktisk sanger på hjernen. Idag var det igjen. Fikk en sang. Jeg har nunnet på den i hele dag.

Elsker den! hihi. Hva synest du om dagens sang?

Alt sammen på 1-2-3

Alt til nå har jeg vært opptatt. Skole - hjem - byen - roseby. kooos! Ingen innkjøp. men jeg var med bestevennen min - egentlig som var greia. Da vi kom på Roseby, fannt vi Sander. Vi hjalp han faktisk med å kjøpe julegave! Det var kaktisk det jeg har gjort idag, og fortalt på 1-2-3, synest jeg da.

Senere må jeg pakke. eller jeg børr gjøre det nå. hade. Hva har du gjort idag da, søtis?<33333


KAKE :( NAM

Ren og pen

Jallefall ren! Jeg har nettopp kommet ut av dusjen! Etter jeg kom hjem fra trening, det var kjempe gøy idag. Vi hadde konkuranse, men vi tapte... Jeg og Elisa skuldet på hesten, hahha. jeg er en veldig dårlig taper.... Det er nesten litt lynn å innrømme det. Men jeg er ven veldig dårlig taper......

GUUUUUUUUD, nå kom jeg nettopp på noe! Jeg gleder meg noe sykt til juleballet, så sykt. Dere skal få se kjolen jeg skal ha altså, så det er ikke noe problem, det er på tordag, jeg gleder meg noe enormt. hihi. Ellers på skolen, er det tidenes slapp - men det er jo herlig, skal ikke klage! Har dere også daffe skole? Eller har dere mye å gjøre?


julestemmning? naaaaaaaam. den var god, lover.

The City Is At War

Yo søt. Et innlegg måtte jeg ha. Idag har jeg vært på Roseby. Kjøpte noen bh'er, strømpebukse til juleballet og litt sminke. Så ellers har jeg vært hjemme å daffet for det meste. Foresten, det gikk eldig fint på framføringen av det prosjetet idag, deilig å være ferdig med det - slipper å tenke mere på det.

Jeg fikk også en sang på hjernen. Hører det første av sangen om igjen og om igjen, likte best den. HAHA. Så idag er det The city is at war, som er dagensang, elsker den. Den er digg. Hva synest du?

HTML - hjelp

Jeg har fått koder til dere, som dere kan ta. Her er også kodene jeg bruker. Så slipper dere å lure på det. Her kommer hjelpen! - Foresten, mye av dette er tatt fra Ylva. hihi.


RAMME RUNDT BLOGGEN
 

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet. 
Koden du skal legge inn er:
border: 2px solid #000000;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper og #footer. Ca. sånn her skal det se ut:
(Du kan også legge koden inn under #header, hvis du vil ha en ramme rundt headeren også).

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;
 
istedet for solid, som betyr helstrukken linje rundt bloggen, kan du putte inn disse:
dotted = prikker
dashed = streker

For å endre tykkelsen på rammen, så kan du for eks. skrive 3px eller hvis rammen skal være mindre så skrive du bare 1px. Dette kan man nå også finne på der man velger header også.MENYEN FRA HØYRE TIL VENSTRE

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet. 
Koden du skal legge inn er:
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper. 
Slik skal det se ut sånn ca:

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;MIDTSTILLE BLOGGEN DIN 

Koden du skal bruke:
margin-left: auto; 
margin-right: auto; 

Hvor legger jeg den inn?
Den skal du legge inn under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det se ut:

#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;SMAL BLOGG

Koden:
width: 610px;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den under #header, #wrapper og #footer. 

Slik skal det se ut da:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}

Dette tallet kan du faktisk endre, f.eks. width: 600px eller noe ligdende. + hvor høyere talle blir, hvor større det "lille" blir. Dette kan du bestemme selv.
ENDRE "X ANTALL KOMMENTARER" 

Vil du at for eksempel at det skal stå "x søte små" istedenfor "x kommentarer", så gjør du dette:
Design -> Rediger -> Maler 

- Trykk på CTRL + F tasten på tastaturet. 
- Søk på "comment".
- Der skal det stå: " <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a> " 
- Det du skal gjøre er å endre litt på koden slik: 
<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} søte små</a> 

der det står "søte små", det er ett eks. Sefølgelig kan du senfdre til det du vil.MINDRE/STØRRE SKRIFT PÅ INNLEGGENE DINE

Koden du skal bruke: 
font-size: 10pt;

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge inn under wrapper. 

Slik for eks. skal det se ut; 
#wrapper{
background-color: #FFFFFF;
font-size: 10pt;
}

skrift 10 er det normale, om du vil ha mindre, kan du ta til 8, eller mindre. Ops! Overskriften blir også mindre! Men kanskje du kan ta 12, så skrifter du ut bare 10 med 12.


STØRRELSE PÅ OVERSKIRFTENE :
 

Tekst størrelsen på overskriftene:

h2 { font-size: 50% }

Denne skal limes inn nederst i stilsettet !  prosenten må du nesten endre litt på, sånn att det blir sånn du vil ha det. Dette bestemmer du.MELLOMROM MELLOM HEADER OG INNHOLD

Har du lyst på mellomrom mellom header og innhold? Da går du inn på "design", "rediger" også "stilsett".
sånn ca sånn skal det se ut:

#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url(''HER ER URL'EN TIL DIN HEADER);
height: 480px;
background-repeat: repeat;
margin: 0px 0px 10px 0px; <--- HER!

Sett inn denne koden margin: 0px 0px 10px 0px; slik som jeg har gjort over. vil du ha større eller mindre mellomrom, bare endrer du der det står 10px.FARGE BAK OVERSKRIFT

lyst på farge bak overskriftene dine?
det eneste du trenger å sette inn er: h2 { background-color: #FFCCCC; }
selvfølgelig der det står #FFCCCC; setter du inn den fargekoden du har lyst på.

det skal se ca sånn ut:

a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Palatino Linotype, Book Antiqua, Palatino, serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }
h2 { background-color: #FFCCCC; }       <-------------------------------------------------------------- HER !
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; } 

alt dette ligger UNDER #footer.FJERNE "SISTE KOMMENTARER", "AKIV"... 

Du må først gå til maler (design -> Rediger -> Maler). 
Når du har gjort det så søker du på f.eks. 'siste kommentarer'. Da skal du finne dette fram i maler: 
<h3>Siste kommentarer</h>
  <ul>
  <tag:commentlist global="true" limit="10" sort="desc">
  <li>${CommentAuthorLinkIf} om ${CommentArticleLink}</li>
  </tag:commentlist>
  </ul>
  </div>

---
Dette skal du fjerne rett og slett. Det samme gjør du med 'Arkiv', 'Kategorier' osv. Du fjerner de du vil. 

Etter det så trykker du på Lagre Malen, og da skal de være borte.BAKGRUNN SOM STÅR "FAST"

Koden: background-attachment:fixed;
Hvor skal jeg legge den?
For at bakgrunnen din skal stå fast, legg den under #wrapper {, men hvis
du ønsker at headeren din skal sitte fast, legger du den under #header {


Jeg håper dette hjalp deg! lykke til.

Hey - Hey - Halå

God dag alle søte små.
Jeg har faktisk begynte å jobbe med ett skole prosjekt, som skal være ferdig til imorgen.. Skal møte jentene senere idag, så skal vi jobbe sammen, vi er på gruppe. Jeg, Iselin,Andrea og Emilie. Eller, for å tenke over det. Er jeg nesten ferdig med det jeg har vakt å skrive om. Bare fin pusse litt, så blir det bra.

Om en times tid skal vi begyne å ha rettningen mot Flesland, altså flyplassen i Bergen. Så skal jeg hjem igjen! hihi. Hmm, er ikke helt sikker på hva som skjer senere i kvel. Jeg har litt lyst til å se på Jul i Svingen, det er faktisk kjempe koslig. Jeg føler meg så og si litt barnslig nå.. eh.. men vi må få lov til å være barnslig ibalt. Det synst jeg altså! Ser du på Jul i Svingen?


får å være ærlig. Jeg synest det bilde faktisk var sånn ok søtt- og det gidde meg noe jule stemning.

Party in the USA

men i kveld blir det party her i leiligheten. Vi har bedt familien til pappa på julemiddag her hos oss, klokken fem. Det blir kos det. Kjøpt inn mye godteri og god mat. Gleder meg.. hihi. PARTYYY. jeg skal kose meg ikvel, det må dere også, hih.

Men, tror det eller ei, jeg er en av Miley Cyrus/ Hannah Montana, fans. Eller, jeg vet ikke om jeg kan kalle det en fan. Men noen av musikken hennes går ann, og dangens sang blir da Party in the USA. Fått den på hjernen. Den er jo egentlig ganske fin, synest jeg da. jeg vet ikke, er du enig med meg?Det er SÅÅ irriterendes!

God dag, søte små. Det er ikke så utrolig lenge siden jeg kom hjem fra Sartor. Fant det vi skulle å greier. Men for å være ærlig. Sartor, det er ett sykt dårlig kjøpesenter.

Ok, til poenget. Jeg er her i Bergen, og OnePiece'n min kom idag, glad som jeg ble, trodde jeg att jeg kunne prøve den, eller.. jeg mener, trodde jeg kunne så se hvordan sen så ut. Da kom suffelsen. Pappa ville ikke vise den. "Julegave, det e en julegave, du må vente til juleaften!" kom det fra pappa. "ÅÅÅRH" sa jeg. men hallo? dere skjønner, gjør dere ikke..? jeg vil jo se hvordan den er... ehm, dere trenger ikke tenke att det er julegave D:

Har du OnePiece, eller, kanskje du ikke vil ha?

heyy
meg. i fjord vinter. vist ikke det var i januar i år da. *smilefjes*

"God tur"

Du kan gjærne si god tur til meg, nå det det bare 20 minutter til jeg må reise hjemme fra, og til Bergen! så jeg synesy du ka slenge inn en kommentar og si god tur til meg, hihi.


Og for ikke så lenge siden fikk jeg favoritt maten min, taco, namnam! pleiner nesten alltid ha det på en fredags kveld. det er så og si standar.

Har dere noe "faste" matretter på fredag/lørdag?

hjj
TITTHEI

"God morgen, syking"

Jeg er syk. tenk - syk idag og. Var det igår og. Jeg ble syk av svine influensa sprøyten.. Idag vil jeg bli frisk. Siden jeg skal til Bergen senere ikveld. Var vell en av grunnene jeg be hjemme fra skolen også. + jeg føler meg helt elendig i kroppen. Dritt, dette liker jeg overhode ikke! Ryggen,beina og den ene armen min føes som lam!

Men synn for meg. Jeg slapper av hjemme. Skal snart i dusjen tenkte jeg, så må jeg sikkert begynne å pakke. hihi. vi snakkest! HAR DU SATT SVINE INFLUENSA SPRØYTEN? vist, ble du syk etter spryten?


dsc03644
16 mai 2009. Emi og Gry.

Vinner av blogg VS. blogg

Oiii. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde en blogg vs. blogg. Derfor kommer den litt sent. konkuransen var mellom ylvakake.blogg.no og siso.blogg.no og vinneren er. *trommevirvel* *DRRRRR* YLVAKAKE! Gratulerer, ylva! :-) hihi.

ylvaa
ylva! <3 foresten; nå burde du være fornøyd. jeg har stemt på deg over hundre ganger, elns på finalen hos, cupcapevilde.blogg.no! såå det så! hih.

Nei, ikke akuratt som forventet, Emilie. Eller hæ?

Hmm. Nei, egentlig ikke. Jeg tok matte tentamen idag. Ja, den gikk helt fint, men ikke så godt med meg. Jeg har vondt, over alt. Jeg mener det. Det er helt grusom! Dere sier sikkert att jeg synnst synd i meg selv. Ok, men jeg er ikke i form, i det hele tatt. Hode-øynene min detter neste sammen-beina mine-ryggen min og armen jeg tok grise-sprøyten i, vedder det er derfor.

Jeg har ikke tiden til å være syk nå! Heldigvis,jeg er ferdig med alle tentamene! Idag må jeg virkelig jobbe meg ett prosjet. Det skal være ferdig til Mandag, og da skal vi framføre det. VIL DU REDDE MEG?!?!? Vi kan heller ikke gjøre det i helgen. Da blir det bergens tur, får ta det som det kommer. Men ikke mist, vi skal ha besøk idag, av tante Brynild og min onkel, Ingvard. Tante skal si inn kjolen jeg skal ha på juleballet. Jeg mener; hun skal prøve. men nå skal je se litt mere på TV, og prøve att jeg blir bedre.


Har du mye å gjøre fortiden?

bilde201301
på tentamen - igår.

"AU!" Hvorfor, jeg skjønner ikke helt?

Jeg så folk komme gråtende ut av boksen. Til og med en på 13år eller noe i den duren. Jeg skjønner ikke helt? Det er jo ikke ille i det hele tatt? Ett bittelite stikk. Det er ikke verre enn det folkens. Ett lite stikk. Sorry meg, men om det var så jæævli vondt, da har dere ikke kjennt noe som er vondt.

Jeg har nettopp tatt grise-sprøyten, og den var da ikke vond? ett bittelite stikk er bedre enn og kanskje daue av og ikke ta den. Men alikevell, dere var flinke - om dere har sprøyte skrekk :-) Har du satt svine influensa sprøyta?

nå skal jeg, ehhm. daffe, se på tv, og loke på msn, nettby og kanskje en tur på face, bruker faktisk ikke den så ofte. hehh. men da sikker jeg! ha en fin kveld videre da søte-små-fine-kjære-koslige-lesere <3

pent
noe sånt? nei, ikke akuratt. men gud,JEG ELSKER BILDE!

Love

det er ikke alltid den du liker, liker deg tilbake. det er ingenting å forvente. og da du faktisk har sakt det til han/hun, så blir kanskje det vennskapet helt borte fra dere.. det kan jo hende. eller det går den andre veien, da du sier det, så sier den att han/hun liker deg tilbake. alt er mulig.

okei.. det var bare noe å tenke over. jeg fant en sang jeg likte. jeg har ført den flere ganger, men viste ikke hva den het. men nå fant jeg ut av det. jeg elsker den allerede. Inna - love. heter den. den er søt. en søt sang, eller fin, eller kanskje jeg skal bruke tøff (?) jeg vet ikke, jeg. hva synest du om sangen?

bare det værste igjen nå

Ferrrrrrdig! Ferdig med engelsk tentamen. Nå det værste igjen, med altså matte. Mattetentamen er på torsdag. Ja, eller jeg kan si imorgen. jeg gruer meg, siden jeg ikker er så spesiellt god i matte.. Men engelsk tentamen gikk helt greit. 3 sider på data, det er ikke så ille.

senere, må jeg rydde litt. rommet mitt er som ett rotehus. klær over alt ++ så jeg har en jobb forran meg, for å si det sånn. kjedelig. men jeg må gjøre det.

HAR DU HATT ENGELSK TENTAMEN?

en zebra
det er derfor jeg kallte meg zebrais. fordi jeg elsker zebra, og is.

Besvime på hesten

Man er kvalm, kjenner hode blir mer og mer borte, du er tom i hode, hesten springer rundt og rundt i galopp, og du henger på. Og på 1-2-3, er det gjort, jeg besvimet. Vært borte noe sekunder. Vokner på bakken, GAAD.

Ok, jeg overdrev litt.. Jeg var på trening idag, og jeg trodde jeg skulle besvime. haha. men det var kos da, borstsett fra den opplevelsen. og vet derer? jeg rakk faktisk ned til Roseby, for å kjøpe godteri til tentamen, hihi. jeg er så god, dusjet fort, orndet meg, fikk besøk av iselin, så drog vi ned til roseby. + jeg har øvd til engelsk tentamen imorgen. si lykke til, jeg trenger det faktisk :c

gggoliat
søt<3333333333

lol, jeg kan ikke annet en og le!


HAHAHAHAHHAHAAHAAAH, JEG LER MEG I HJEL. IGJEN.
god etterligning, hahahaahhahaahhaah

Lesedag, oja

Lesedag idag faktisk. Jeg har faktisk begynnt litt. Eller, kan si jeg er godt i gang. Jeg er nesten ferdig med matten, og skal snart begynne på å lese til engelsk tentamen, som er i morgen.. Matte er på torsdag. det er det jeg gruer meg mest til, matte tentamen. pga. jeg er ikke så utrolig god i matte..... ehe. det er jo vanskelig!

Nå har jeg tatt en liten pause i alt, ser litt på TV og slapper av. det er veldig deilig, hihi. Senere idag skal jeg kanskje en tur ned til Roseby, eller Storstntere for å kjøpe noe til tentamen, eller bare gå ned på Kiwi. Vi får se hva det blir til. Jeg vil jallefall ut. Siden det er stor sol, og det er faktisk ikke så ille kaldt ute heller. oiiiii, nå kom jeg faktisk på att jeg skal på trening kl. 5. men det varer jo bare en time. så det er ikke krise.

Har dere lesedag?

hilde min
jeg og hilde - i vår, jeg føler det ikke var så lenge siden heller.. hah, jeg i telefon, og jentami på drar på en sykkel på stranden, med store steiner. aw. ilu,vennen. faktisk - det er hun jeg går på riding med.

oii, søøøøt,haha


søt,hahahahahahha

ønskelisten min

det nermer seg jul, og folk begynner vell å handle gave, jeg sliter både hva jeg skal øsnke meg, og hva jeg skal gi bort. mamman min har allerede spurt noen ganger nå, så jeg prøver å finne ut hva jeg ønsker meg.


parfyme: det er alltid fint å få. da tenker jeg også på en spisiell en og. Den ene av Britney Spears, midnight, fantasy.

OnePiece: det er tingen! hvem vil ikke ha en OnePiece? - jeg vet allerede att jeg skal få, men det er forsatt på ønskelisten.

skatbord: jeg vet ikke. men jeg har blitt veldig hekta på att jeg skal lære meg å skate. og da må man jo ha ett skatbord, for att man kan skate(?)

twilight, bok 3: som jeg har sakt. jeg elsker serien! jeg vil også begynne å lese bok nr.3! under en ny måne. jeg gleder meg til den kommer på kino, digg!

twiligh: når vi faktisk snakker om det, så ønsker jeg meg filmen, ønsker meg også new moon film, men den har vell neppe kommet ut den.

Gavekort: det er alltid kos å få, så kan man kjøpe det man vil selv på en butikk.

snø: jeg ønsker meg snø til jul. det blir mer skikkelig jul, med snø. jeg håper virkelig att jeg får snø.

penger: hvem liker ikke pnger til jul? det er alltid artig å få. kan bestemme helt selv hva man skal bruke pengene du får.

her noe av ønskelisten min. det er sikkert noe mer småting. men dette er vell det jeg kom på akuratt nå. jeg glder meg jallefall til jeg kan åpne opp gavne mine på julfaten!

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?


jul4
takk pappa <3333333333 jeg får denne til jul!

We Heart It

1

2

4

6

8

// weheartit.com

1 av 3

tentamner er overstått. Idag hadde vi norsk tentamen. nå angrer jeg plutselig att jeg ikke tok en annen oppgave.. men det er ingenting å gjøre med. imorgen skal vi heller ikke på skolen - lesedag. såsåsååå. nå spiser jeg godteri fra det jeg hadde på tentamen :D hehehhh.

Er du ferdig med dine heldags prøver?

senere idag aner jeg ikke ha jeg skaø gjøre egntlig, jeg får nesten se hva jeg gidder.
jeg har litt vondt i hode, så. ja. hihi, snakkest!

milli
smil emilie.

Last Christmasjeg hørte den på radioen iste. jeg elsker den sangen. det er en veldig fin julesang. gleder meg noe sykt til jul. Hva synest du om denne sangen?

kjekkere eller kjekkest?

jeg greier jallefall ikke bestemme meg. jeg er helt hekta i de begge to! gr.... de er så fine. altså, mellom to kjekkaser i twilight og newmoon. jeg dør. de er så heit. Jakob VS. Edward, hvem foretrekker du?

jacob
VS.

edwardcullen1

litt nytt - design

jeg suger til å lage header. men care. det er nytt. skal fikse litt mere senere. nå skal jeg til besteforeldrene mine. hade. Hva synest du?

oi! stakkars søte jente!

okei, først; hahahahahha.
uff. nå synest jeg synn i henne.

New Moon, aw.

hei. jeg er en jente, og er sikkert er en av 38593022738 tusen mennesker som digger serien twilight. WOOOW. jeg dør. den er så nydelig. New Moon. Dette ble faktisk andre gangen jeg ser den, og den blir bare nydeligere og nydeligere. jeg skal så sykt begyne å lese 3'ern og 4'ern. det blir digg. gleder meg til juni, da kommer 3'er. det blir diggere enn digest. 

er du også en av de som elsker serien, twiligh?

ååå, jeg må si noe, gøy! alle satt å så på en film. det var ett kjærste par som satt ved siden av meg og Andrea, og mitt i filmen begynte gutten sin telefon å ringe. han bar " hallo? hallo? hallo?" sa det sikkert 4-5 ganger. han begynnte til og med å rope! hahah. folk begynte å se på han. jeg og Andrea fikk helt lattis. og han fortsatte med " nei. ja. ok. NEI, kvart på åtte." uff. det var helt teit. stakkars. men det var veldig gøy og, hahaha.

twilightnewmoon

Julegave shopping!

julegaver, ja. det er desmber, og det er faktisk ikke lenge igjen til jul. jeg er ferdig med tre julegaver, og er forstatt litt rolig. bare en eller to gaver igjen. det er ikke vits å kjøpe til så mange. da det bare skrot til alle sammen.. så i år skal jeg heller gi litt dyrere - til de nermeste altså.

men jeg må forte meg å spise. skal være nede på kinoen om 10 minutter. dere får vite mere senere. hihi. snakkes senere i kveld. Er du ferdig med jule handlingen?

gave

Bad Romance

har tatt verden med storm kanskje (?) den er over alt, om du skrur på radioen, er det nesten sånn du kan forvente att du hører denne. eller om du skur på TV'en på The Voice, og da sitter jeg å tar høyere på. Jeg synest sangen er kul jeg.


begynt å hørt den noen ganger nå allerede, så for se hvor lenge det blir før jeg går lei av den, hehhhe..... Lady Gaga er jo egentlig veldig fink. synest jeg da. Hva synest du om den nye sangen?

jeg må bare le!


HAHAHAHAHAHHAHAHA. legg merke til alle "mhm" eller "mm" eller de lyse lydene.

is vs. is

isssssss

VS. hvem liker du best? jeg liker best den med sjokolade jeg, hihi.

aw, nydelig!


100 + 2 = 102, jeg har sikker mist hørt den så mange ganger. den er jo så
nydelig. den minner meg om noe, men kommer ikke på hva. musikk vekker
opp minner. det er så koslig. sanger er; Blink 182 - i miss you. hør den, tiden
er verdt det. Hva synest du om sangen?

hvil i fred, Regine Stokke!

Etter mange harde lange kamper med kreft, så har du funnet freden. sørgen er over deg. blogg jenta, vi har fulgt godt med på i mest kampen var i gang. men idag hadde kampen tatt henne. sov godt.

jeg leste innlegget lillesøsteren hadde skrevet, jeg fikk tårer i øynene. rørende. http://sinober.blogg.no/1259858897_03des2009.html <--- link til bloggen.

reginestokke

nå, hvil i fred, Regine Stokke!

jeg er missfornøyd!

skolen. siste timen. jeg er litt missfordøyd. vi hadde lert inn en norsk oppgave. og jeg trodde kansje jeg skulle få litt bedre.. på historien fikk jeg en 4+ pfffff. eller, det er ikke så dårlig. men care. nå sitter jeg forran tv og ser på disney channel. jaooook. jeg kjeder meg. sånn kjede kjede. har du blitt missfornøyd med kakakterer før?

siljeemi2
se en svart strek, hihi.

hot or not?

okk
lår høyde på støveletter. jeg liker det ikke, får å si det.. eller, det spørst. men jeg liker bedre sånne korte små søte høyhelte sko, jeg. hva synest du? hot or not?

- emilie
hits