desember 2010

2011's nyttårsforsetter!

Som de fleste har, jeg er ikke så veldig flink med å holde sånt, men jeg vil virkelig prøve! Jeg vil virkelig disse tingene, så da er det bare å begynne å forberede seg.

♦ Spise sunnere OG jeg skal slutte å spise godteri i vær dager.
♦ Jeg har bestemt meg for å begynne å trene oftere, flere ganger i uken!
♦ Bli flink til å rydde/vaske rommet mitt en gang i uken. satser på søndagen.
♦ spare penger, og bruke pengene til noe jeg faktisk trenger.
♦ heve karakterene på skolen, og greie å holde de der.
♦  ta masse flere bilder og lage album med bildene! 
♦ og en ting til, bli flinkere med å blogge, og endre design oftere.

Har du nyttårsforsetter?

jeg tror ikke jeg burde sette opp flere, jeg må virkelig greie å holde de... ehehe.

Innkjøp 29.12.2010!


Genser fra Gina Tricot 99,- Øredobber fra Gina Tricot 38,-
+ en svart tights, kr. 99,-

Jeg var på Åsane senter idag, og skulle egentlig bare være der en liten stund, men så møtte jeg Julia, søskenbarne mitt, så ble litt lengre enn det jeg skulle. Men det var super fint å se hun igjen! Hva syns du om innkjøpet?

Mine julegaver.

Så langt, jeg har nemelig noen julegaver hjemme i molde av besteforeldrene mine, og noen av vennene mine. Men jeg er super fornøyd med gavene mine iår. Var ikke noe jeg ikke likte!  Er du fornøyd med gavene til jul?fleecegenser - hettegenser - sjal - votter - gavekort - pysj - øyedobber - hårkur - parfyme - parfymesett - kameralinse - visakort ( slags gavekort ) - 600kr - neglelakk - belte - hårspenne - shampoo og krem til huden - bilder.

her er mine favoritter da: 


3 nøtter til Askepott!

Så koselig. Det er ikke jul før man ser på det. Det er liksom tradisjon på juleaften. Jeg sitter her med julestrømpen min og spiser godteri mens jeg ser på det. Ååå, jeg får litt julestemning ♥ Ser du på 3 nøtter til Askepott? 

FORRESTEN, GOD JUL!!! 


Kvelden før kvelden.

Imorgen er det dagen jeg har ventet på i flere uker nå. Gleder meg først og fremst til gavene, men alle tingene som må til for at det skal bli jul er mange. Sånn som 3 nøtter til Askepott, julestrømpen, musikk, snøen, juletreet, maten ♥♥♥ jeg gleder meg.

HALLOOO, JULAFTEN ER IMORGEN. DETTE ER KVELDEN FØR KVELDEN. DET ER JO HELT UTROLIG.

Jul i hjemmet!

Endelig, nå har ting begynt å komme inn, og jeg skjønner at det snart er jul. Jeg gleder meg sånn. Det er så koslig med sånne juleting rundt om kring i huset! Har dere begynt å pynte skikkelig til jul?

jeg lever på smertestillende.

Herrugud. jeg har så vondt i hode, vondt i halsen, jeg har feber. Jeg fryser og er kok varm. Jeg må si det var en veldig dårlig start på ferien å være syk på søndag, mandag og idag..... når fikk dere ferie?

Foto: Øyet


Privat // sony a330. 70-300mm. ikke redigert. hva syns du?
Jeg prøver meg ut med den nye macro linsen min! såe. ja.

Vondt......

Jeg har vondt i kroppen, vondt i hode, jeg er varm og kald. Jeg er syk. Men jeg har tenkt å ignorere det idag, er jeg ikke flink? Eller jeg skal prøve... Jeg skal ut å ta bilder med den nye linsen min til kamera jeg fikk i går! YEY. Noen andre som ikke er helt i form?

btw, igår koste jeg meg veldig masse, var i bursdag, og det var utrolig gøy å være med folk. Fikk til og med Ernest, Pål og Jamil til å følge meg hjem med spark da jeg skulle hjem i natt. Takk til de ♥♥


privat, tatt med sony. 18-200mm.

God frokost!

jeg lagde frokosten min selv, siden de andre hadde spist. Jeg merket og at jeg ikke kan lage mat. Greier så vidt å steke egg. hahaah. men det var jo godt da, selv om det ikke så så utrolig godt ut! Spiste du god frokost idag?

Gårsdagens juleball!

Det var juleball, og derfor blogget jeg ikke igår. Måtte begynne å ordne meg klokken 3, for vi skulle være med klassen på Peppes, også skulle vi på juleball klokken 7. Men så utrolig gøy det var. Koselig på peppes og. Vi danset og hoppet på juleballet med høy musikk! Det var utrolig gøy, men jeg fikk utrolig vondt i bena etter å ha danset i høye heler i 4 og en halv time. Men, ja, siste juleball på skolen min, var utrolig gøy! ♥♥ Har du vært på juleball i år?

I want your wardrobe #6#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen
#4 Ashley Olsen
#5 Miley Cyrus 
#6 Olivia Palermo

Olivia Palermo, hva skal jeg si? Hun har iallefall en utrolig fin og stilig klesstil, det synes iallefall jeg. Hun er kanskje ikke den snilleste, om der virker i serien, men garderoben hennes er utrolig stilig! Og jeg syns du er og veldig pen, det er min mening da. Liker du stilien til Olivia?

Bare 10 dager igjen til jul!

10 dager til jul, og bare 7 dager igjen til juleferie! ♥ Folkens, det er ikke lenge igjen til jul. Ikke lenge igjen til man sitter rundt treet og åpner pakker, eller spiser godt mat med familien. Det er virkelig bare 10 dager til. Men jeg selv... har ikke så mye julestemning. Håper virkelig jeg får det...snart. Du og gleder deg vel til jul?

Tumblr_ldacxlzbbt1qb62q0o1_500_large
koselig. //wehearit.

14 desember outfit!


Gina Tricot cardigan   BikBok topp   Cubus bukse

Det er kanskje ikke så utrolig spennende. Litt kjedelig kanskje. Men jeg er veldig glad i cardigan / genseren ♥ hva syns du? btw, heheh. jeg var med å demonstrerte idag! det var litt...... merkelig og gøy.

Er han ikke søt?


aw, er han ikke nusselig? Han er søt. ♥♥♥ Er du ikke enig at han er søt?

Da var alt gjort!

Endelig, jeg er ferdig med alle tentamenen! norsk, nynorsk og bokmål, matte, og engelsk tentamen! Er så digg å bli ferdig, og nå er det heller ikke så mye å gjøre på skolen! Jeg tror kanskje vi har en prøve imorgen. Eller så er vi ferdig med alt! Er du ferdig med alle tentamenen?
Gratulerer med seieren!

Nå har Hans vunnet x-factor, og jeg syns det var fortjent, selv heiet jeg på atle, men jaja. Så gratulerer med seieren igjen! Hvem heiet du på i finalen?

Innkjøp: nye finsko!

eurosko, 499,- jeg er super fornøyd med de! Elsker de allerede, så blir nok de jeg skal gå med på juleballet. Det er veldig fine til bukse og kjole og alt det skulle være! Super fornøyd med dette innkjøpet. Hva syns du om skoene?

God morgen!

Jeg er med julia. Rekk ikke blogge igår siden vi hadde filmkveld, noe som var sykt kos. Men dere, blogger da jeg kommer hjem.  Koste du deg igår?

Endelig er den bestilt!

Jeg er super glad, får snart den kameralinsen jeg har hatt lyst på så lenge. Altså et macro linse ting. Jeg gleder meg sykt. Blir så bra! hihih. Har jo en zoom nå, og så blir det macro, og mye lettere å forbedre seg i å ta bilde! Blir så bra. har du ekstra linse til kamera ditt?
I want your wardrobe #5

#1 Whitney Port
#2 Lauren Conrad
#3 Taylor Monsen
#4 Ashley Olsen
#5 Miley Cyrus

Jeg virkelig elsker stilen til Miley Cyrus som nå er 18år. Jenta som står bak Hannah Montana seriene osv. Hun er super pen, og har en ganske kul stil. Man kan rett og slett si "WOOOW". Fin stemme - fin klestil. Jeg kunne virkelig tenkt meg å hatt garderoben hennes! Liker du stilen til Miley Cyrus?

Pictures.Privat// kamera sony a330, 18-200mm. hva syns du?

Det snør, det snør!

Det har snødd i hele dag, helt siden klokken 12, og har snødd siden. Yey, det er ganske koselig. Men jeg orker ikke blogge nå. Tentamen imorgen, og i over imorgen, blir kanskje innlegg imorgen. Vist ikke er det fordi jeg har matte tentamen på torsdag. Har dere masse tentamener?

Saktekst på tentamen imorgen.

Tentamen imorgen ja.... I norsk bokmål. Uff, det eneste jeg vet er at det skal være saktekst, ikke det at jeg er sikker på hva det er.. heh, men nå, må jeg kanskje sitte å se ned i norskboken min en liten stund til! så bye.

Pynta pepperkakehus!

Så utrolig koselig! Jeg og mamma har pyntet pepperkake hus. Det er så mange år siden vi har gjort det, på sånn vår måte, så idag var det på tide! Det bringer tilbake så mye minner. Husker hvor viktig det var for meg å pynte pepperkakehuse da jeg var liten! hihi, så utrolig koselig. har dere pynta pepperkakehus, om dere har?

itillegg, så luker det jul. Vi har nemmelig ribbe i ovnen, julemat og litt julestemming er kommer hit ♥

Early morning!

skjer? Pleier aldri å stå opp før klokken er 10, vist jeg ikke mååå.... Så irriterende! Jeg som voknet, og trodde klokken var over 12, og fikk sjokk da jeg så på mobilen, og klokken var bare 09.14!

Heldigvis, en liten oppmuntring til meg, heh. Da jeg tok opp rull gardinen min, på rommet mitt ble jeg utrolig glad! Alt var så lyst ute, og det hadde snødd inatt! Så det var en liten oppmuntring. men folkens, senere idag skal jeg pynte pepperkakehus, gleder meg! ♥ Sto du opp tidlig idag?

Hjemmelagde karameller!

Nam, jeg og mamma har lagd hjemmelagde karameller. Utrolig godt, de er 100 ganger bedre enn de i butikken! Og tro meg, det tok flere timer! Men heldigvis lønte det seg! Resultatet ble sykt godt. har du laget noe idag? :)
Desembers første helg!

Så deilig med helg! ♥♥ Heldigvis da, så går ukene fort! meen, helgen går og fort :( jaja, uansett helgen blir gøy. Skal bake til jul, så shoppe julegavene som er igjen. Ellers, ikke store planer! har du planer?

Tumblr_l9cam5ivue1qdhmifo1_400_large

En syk Emilie...

jeg var hjemme fra skolen idag, fordi jeg er syk. Har egentlig vært det hele uken, men jeg orket ikke gå halv syk på skolen idag også. Men jeg har blitt litt bedre da, så jeg tror jeg satser på skolen imorgen! :) Flere som er syke?


uff, føler meg litt sånn.

Kanelsnurrer!nam <3 jeg og iselin har bakt kanelsnurrer, sykt godt! Liker du kanelsnurrer?

hits