outfit

Outfit 21042011


 genser kappahl | sjerf h&m | bukse only hva syns du?

Nå har jeg nett vært ute å tatt litt bilder til nytt design, osv. Så jeg jobber med designet, altfor lei av den deprimerende vinter headeren min, heheh.

Outfit 16042011


topp hm | bukse cubus hva syns du?

Jeg må stikke til byen nå, må løpe for å rekke bussen!! hadeeet. 

outfit 09042011genser vet ikke | bukse gjort om til shorts bikbok | ring h&m, hva syns du?

Nå skal jeg snart gå opp til mormor og morfar, fordi morfar hadde bursdag igår, men da var jeg litt opptatt, så da blir det heller nå. Så det blir sikkert litt koselig, en stund siden jeg har sett de.  

outfit 07042011


bukse only | skjorte h&m, Hva syns du?

jeg fikk 5 på en norsk oppgave!!! og jeg er kjempe glad!! nja, sånn, ikke noe mere å fortelle, sånn egentlig. Men jeg burde egentlig stikke å øve til naturfagsprøve imorgen... 

Outfit 02042011

cardigan cubus | sjerf lindex | topp bikbok | strømpebukse hm | jakke gina tricot 
hva syns du om dagens outfit?

Nå om en times tid tar jeg bussen til byen, og der skal jeg være med Emilie, og så i 6-tiden skal vi på kino og se never say never. gleder meg veldig til å se den!! 

Outfit 29032011

cardigan cubus | blonde topp cubus | topp bikbok | tights hm | ring hm
hva syns du om dagens outfit?

Nå har jeg nettopp spist, og så må jeg egentlig gå å ordne meg, og så ringe morfar, for jeg skal på trafikalt, også etterpå det skal vi ha foreldre kveld, så kommer sikkert ikke hjem før 9 tiden.. og tvilier litt på at det blir tid til blogg da. men dere får ha en fin dag videre:)

Outfit 05032011genser bikbok | sjerf bikbok | ring h&m
hva syns du om dagens outfit?

Idag har jeg vært i byen, hatt litt små kjøp, som sikkert kommer etterpå, om jeg gidder. Heheeh. Snart skal jeg og lage meg litt mat, er sulten.

Outfit 26022011


basketball jakke bikbok | hettegenser H&M | topp H&M | tights bikbok | øredobber only
hva syns du om dagens outfit?
btw, vet... ekkelt lys.

Jeg har faktisk vært i byn i hele dag idag, og så etterpå var jeg med Iselin hjem, og nå har jeg kommet meg hjem. Skal snart spise middag, og jeg er faktisk ganske spent, for jeg har aldri smakt det vi skal ha.... og jeg er veldig kresen på mat, HEHE

outfit 22022011topp bikbok | tights og shorte h&m
hva syns du?

Endelig er det vært fint vær ute lenge, eller noen dager. Det er super deilig å bare kjenne solen varme.. Men nå, nå er det eneste problemet at det ikke er vinterfeire, jeg vil ha friiiii. Er så lei av skole nå. Heldigvis da, så er det ferie på fredag ♥♥ men brb, lekser :(

outfit 18022011

genser lindex | topp bikbok | tights bikbok | smykke bikbok
Hva syns du?

jeg gleder meg til i kveld, da skal jeg på kino med beste jenta mi, og se jeg reiser alene. Det tror jeg kommer til å bli bra! :D

Outfit 16022011


topp bikbok | blonde bh bibok | skjorte carlings | bukse cubus | veske ebay

jeg har nå nettopp kommet hjem fra skøyte isen med Andrea.. men vet dere hva? det var snø på isen.. så vi kunne egentlig stå på skjøyter... hehhe men hva syns du om dagens outfit?

outfit 02022011


genser kjøpt i italia | topp bikbok | veske ebay | strømpebukse h&m
hva syns du?
Mja, det var sol idag! noe som jeg bra glad for!

Outfit 25012011


topp  bikbok | cardigan cubus | bukse cubus, Hva syns du?

Outfit 19012011


jeg spiste vist mat igjen, da jeg tok bilder.. eheheh MEN alt fra bikbok. Hva synes du?

Gårsdagens bursdag outfit!


kjole bikbok | sko eurosko

Jeg var i bursdag til Emilie igår, og det var veldig koselig! Spiste masse godteri, taco, og koste oss veldig mye! Bursdagen varte jo også en stund, drog hjem ca. 1 halv 2 tiden! men iallefall. Det var en veldig koselig og gøy kveld.

Outfit 13012011

skjorte h&m | topp h&m | skjerf bikbok | tights h&m

jeg spiste litt pepperkake hus imens jeg tok bildene, jeg er så sulten. men heldigvis skal vi snart spise middag, så vi snakkes ♥♥♥♥ Hva syns du om antrekket idag?

halvt outfit 12012011


Genser gina tricot | tights H&M
Hva syns du? eller.. hva syns du om genseren?

Outfit 04012011shortes - Carlings bukse - cubus topp - h&m sjerf - bikbok, hva syns du? 
btw, ja nå lover jeg at jeg skal bli flinkere med bloggen min.

14 desember outfit!


Gina Tricot cardigan   BikBok topp   Cubus bukse

Det er kanskje ikke så utrolig spennende. Litt kjedelig kanskje. Men jeg er veldig glad i cardigan / genseren ♥ hva syns du? btw, heheh. jeg var med å demonstrerte idag! det var litt...... merkelig og gøy.

Dagens outfit!

Lue og topp fra BikBok, og resten fra Cubus. Hva syns du om outfiten?

Jeg har vært i byen idag med Emilie. Vi har kost oss, men det ble ikke så mye innkjøp på meg, bare en kul bukse! Ellers så bare slappa vi på roseby, snakket en del osv. Og om ca. 1 og en halv time får vi besøk, og det blir jo gøy.

Dagens antrekk!lue, bikbok. Jakke fra Only, genser kjøpt i Venezia, topp fra H&M, bukse klippet til shorts fra BikBok, strømpe bukse er fra Kappal, og til slutt, det du ikke ser, sko fra New York. Hva synes du om outfiten?

Og så har jeg vært med Emilie i byen idag, eller, vi var mest på roseby, og jeg kjøpte en genser, faktisk ikke noe mere enn det, og mat da, hehhee, elsker mat <3<3

Sånn ser jeg ut idag!


jakke-H&M, genser og bukse fra Cubus, T-skjorte fra Onlyyyy. hva syns du om outfiten?

Outfit - 16.10.2010!
hals, skjorte + singelet fra H&M - Strømpebukse fra Cubus.

Hei, nå har jeg tatt meg en lang varm dusj, DEILIG. Så har jeg spist og ordnet meg. Etterpå skal jeg til byen, og så skal jeg kanskje se Fritt vilt III med noen folk, Tror jeg da :) om jeg trøtt, haha.

hva synes du om outfiten idag?
-EMILIE

Outfit todaaay!

Skole. Skole. Skole. Skole. Skole. Lekse. Lekse. Lekse! Jeg har nettopp gjort alle leksene mine! WOHO! Det er ganske mye lekser i 10 klasse akkurat nå, iallefall nok! Men det er ikke så ille å gå på skolen nå, siden jeg har gått 4 dager tilsammen, det er faktisk ikke like ille som jeg trodde. 

Topp og tights fra BikBok. Shorte fra H&M. Ullsokker fra mormor! ♥♥♥♥♥♥

hva synes du om dagens antrekk? 
- EMILIE


Første skoledag outfit!

Hei, første dag i 10 klasse, woho! Det gikk helt fint egentlig. Litt rart å være størst på skolen, det er litt rart å tenke på! To år på US, har gått så fort, og siste året vil sikkert gå super fort! Men det var gøy og se alle vennene og alle i klassen, det var kjempe fint! 

Shorte fra H&M - Topp fra H&M - shorts fra BikBok! Sekken er jeg ikke helt sikkert, men den finner du over alt. Og solbriller fra Hellas. 

har du hatt en fin dag på skolen? eller har du ikke begynt? 
- EMILIE

Dagens antrekk!

God dag søtinger! Nå har jeg nett vært på butikken og kjøpt meg en is. Årh, jeg elsker is! Spesielt da det er fin vær. Det er så fint vær idag at jeg har funnet frem shortsen og solbrillene mine! Gud, endelig! Sol! 


 genser fra BikBok. Topp fra H&M, og shorts fra BikBok. Solbrillene er kjøpt i Hellas, og skoene finner du over alt. 

btw, forlades, dårlig kvalitet på bildene, men jeg glemte at jeg hadde på manuell, og så gidder jeg ikke gå ut igjen for å ta bilder, hihihi. Jeg vet - jeg lever i latemodus HELDIGVIS for meg at det er ferie. hihi. Kino outfit!

Heisann. Har vært litt travel idag men nå har jeg endelig litt tid til å blogge. En halvtime til jeg og Sofie skal møte Iselin på kinoen, vi skal nemmelig se the last song. Gleder meg egentlig! Jeg kjører også uten sminke.. siden mange sier den er så utrolig trist! Alt av klær er fra BikBok, smykke er fra Cubus, armbånde og øredobbene er fra Kappal. Sko, tyrkia.

Har du sett The last song?
- EMILIE

Dagens antrekk!


anntrekk består av: skjorte - H&M. Topp - H&M. Bukse - BikBok. Belte,smykke,armbånd - Kappal. Sko - tyrkia.
btw, ikke ta bildene så seriøst...

Ja, hei. Jeg har ordnet meg, spist frogost til nå. Så nå da klokken blir 3, da skal vi til byen. Jeg og Sofie, og vi skal møte noen i byen. Gleder meg. Så vet jeg ikke mere av hva som skjer idag, heeheh. Rolf snakket om å ta masse bilder av familen, siden vi er samlet nå. Men jeg vet ikke hvordan det kommer til å ende.. prååååh, ikke mere å skrive om.

hva syns du om outfiten idag?
- EMILIE

Outfit 12.juli 2010!genser: Cubus. Tights: h&m. Topp: BikBok. Sko: tyrkia. Armbånd og smykke: noen fra Frankrike, noen fra BikBok og noen fra Glitter.

Idag så skal jeg og sofie til Roseby og byen. Så skal jeg kjøpe sånn blitz til speilrefleksen min. Så det blir bra. Så skal jeg kjøpe litt sånt annet som jeg trenger, håper jeg bare finner det! Så snakkest vi sener! :) 

Hva syns du om outfiten idag? 
- EMILIE

Hatte fin og outfit!

Hei og hopp! Som jeg sa iste, jeg skulle til byen med jentene. Å det gjorde jeg, + vi drog en tur på hjertøya, det er en sånn plass folk er om sommeren. Så da tok vi båten dit. Var det en times tid elns med herlige jenter. Så var vi i byen en stund, og da kjøpte jeg en hatt! Den selger den på BikBok, og den er på 50% så jeg betalte 65kr. 


Samtidig så tar jeg hvordan jeg har gått idag. Alt er jo faktisk fra BikBok! Kjøper nesten alle klærne mine der, sånn egentlig, så ikke så veldig sjokk! Men hva syns du om outfiten min idag?

- EMILIE

Outfit 28.06.2010

God morgen! Jeg har kommet meg opp og ordnet meg. Jeg skal stikke ut av døren snart, skal til butikken, så skal jeg møte iselin, vi skal bake! Så det blir kos. Men jeg stikker jeg da, så snakkes vi senere, søtiser. 

Genser fra Gina. Topp H&M og shorts fra Cubus, men jeg tror jeg må bytte ut shortsen med en bukse, skyene begynner å komme, og ser ut som regn... heh. 

hva synes du om outfiten? 
- EMILIE


Outfit 19.06.2010!Alt er faktisk fra h&m. Bortsett fra skoene, men de er jo over alt på sko butikker.
Men jeg må faktisk bare komme meg avgårde! Jeg skal rekke bussen, skal til byen med andrea!! Så snakkest. Kos derer :) Hva synes du om outfiten min?

- EMILIE

Dagens kledning!

genser, gina. tskjorte, cubus. og strømpebuksen finner du over alt. Jeg kjørte enkel outfit, men det gjør jeg nesten hver dag, nesten. haha. 

Nå har jeg faktisk spist pølse med brød. MINNER MEG OM SOMMER. hihi. Har egentlig ikke store planer idag, men jeg skal iallefall øve litt til matte tentamen, for å si det sånn. jeg trenger øvelse. høhø. men da stikker jeg :D


hva syns du om dagens kledning? 
- EMILIE

Søndag outfit!

hvor ble det av bloggingen min igår kveld?......... ehehe. SORRY.

tights fra H&M, åsså t-skjorte fra Gina. + skoene mine er kjøpt i tyrkia :-p jaja. Været er helt OK på Austerheim. Skal tilbake te Bergen by idag, i 5 tiden kanskje, så skulle vist jeg og pappa på kino, men aner ikke hvordan, enda.. Men det gidder jeg ikke stresse med nå! Så'e. Jeg har ikke noe mere og fotelle. Er ikke jeg så spennende?<333 eheh.

hva synes du om outfiten?
- EMILIE

Outfit 15.mai 2010!


genser - Cubus. T-skjorte - Carlings. Topp - H&M. Tights - aner ikke. Sko, en random butikk. 
 
God dag. Jeg har egentlig vært oppe ganske lenge, eller.. nei. jo. 3 og en halv time, og da har jeg ordnet meg og sett på TV. På en lørdag. hah. Ikke noe ned i byen idag, tror jeg. Men jeg skal iallefall sitte barne vakt i kveld. høh. Til naboen som bor rett oppi, skal jo bare sitte på PC'n, eller se på TV. Barna ligger å sover, så. Det blir det vanlige. Men nå skal jeg spise noe. byeee. 

hva syns du om outfiten? 
- EMILIE

outfit 7mai!

HEHE. TO OUTFIT BILDER PÅ RAD FOR JEG BLOGGET VIST IKKE SÅ MYE IGÅR. HE-HE. Men, ja, egentlig så er det veldig mye konf.prat. For i morgen er det store dagen min! Jeg skal konfirmere meg :D men over til outfiten. Genser, fra Gina. Topp fra H&M. Tights fra BikBok. Og skoene mine, de er fra en sko ting. Høhø. 

Hva synes du om outfiten min? :D
- EMILIE


Outfit 06.05.2010!

Outfit, rosa tema kan jeg nesten si. Bare på meg rosa. høhø! 
buksen og toppen er fra h&m, skjorten fra Cubus og solbriller fra ett eller annet sted på nett. OG TENK, JEG ER HEEELT ROSA IDAG. lolololol. Åsså er jeg veldig fornøyd med været idag. <3 det er seriøst drit fint vær, og dette været bestiller jeg på lørdag også! For da skal jeg konfirmere meg. ihih. men ja, nå skal jeg være med å ordne litt i huset, SÅ BRB. eller da altså, hade. Hva syns du om min rosa outfit? 

- EMILIE


Outfit lørdag den 17.04.2010

Hei, lite blogging idag, men jeg har egentlig vært litt opptatt i hele dag.. Har faktisk malt noen av tingene mine, åsså ja. Stod opp seint idag og spiste en utrolig god forkost. Det har liksom vært dagen min idag. Så skal jeg i bursdag til søskenbarne mitt, og jeg har på meg klær, ofc, så det blir outfit denne lørdagen. 


wops, på siden, men care. hehehShorte fra Gina. Topp fra H&M, og tights fra BikBok. nja, Hva synes du?
oj, haha toppen....hysj

- EMILIE

Outfit 16.04.2010

Hei alle. Jeg bare slenger inn hvordan jeg ser ut, altså, det er ikke sånn fint, men bare helt enkelt og greit, tenger ikke pynte seg noe spesielt på skolen, skolen er daff, og kan like gjerne bare gå i noe dafft også, så. ja. hvorfor ikke? Alt fra H&M faktisk! men Obs, genser er fra gutteavdelingen. På ungdom. Så virkelig H&M dag.. En daffe kledning fra HM. jajjajajaja. snakkest. Hva synes du om min daffe-HM-outfit? 

- EMILIE


Outfit!

God morgen. Det er Onsdag i dag, og jeg føler det er lørdag! hah. Senere idag så skal jeg og Sofie til byen, så det blir kos, kanskje enda mener innkjøp, men det får vi da se på. Vi kan jo gå videre til antrekket idag. 

Alt er faktisk fra BikBok, bortsett fra toppen, den er fra H&M. Hva synes du om outfiten? 

- EMILIE

Outfit den 27.03.2010!Genser fra Only - tights fra BikBok og armbånd fra H&M. Det er sånn jeg ser ut på denne lørdagen, og denne lørdagen skal jeg til byen med min beste venninne, Iselin. Så det blir kos, får se om jeg kjøper noe, eller at jeg ikke finner noe. Kanskje det er påske salg? HÅPER DET ISÅFALL. HEHE. Ellers, ja, ikke store planer for dagen nei. mennn, hva synes du om outfiten idag? 

- EMILIE


Dåp outfit!
kjole fra BikBok, strømpe bukse fra BikBok, sko og jakke fra en aller annen butikk og smykke fra Glitter og til slutt armbånd fra BikBok det og. Hva synes du om outfiten idag? btw, jeg skal ikke ha på de svarte sokkene, hahaha. 

Ja hei alle sammen. Jeg skal i dåp idag, og jeg er kjempe trøtt! Fikk virkelig ikke til å sove. Å så tidlig oppe, oppe klokken 8! Uff.. Men det blir sikkert gøy i dåp og, håper jeg. Om jeg ikke er så utrolig slapp. 

- EMILIE

Dagens outfit!
hei alle søte. Dette blir et lite innlegg med dagens kledning før jeg drar til byen med Sofie. 
Genser er fra H&M, armbånd fra BikBok og sånn tights fra Cubus. SÅÅÅ. ja, ikke noe mer. Vi snakkest senere idag. Får nå blir det shopping! bye. Hva synest du om dagens outfit?

- EMILIE


Outfit!

 
shorte fra Cubus, Topp fra H&M,  tights fra bikbok + legg varmere, aner ikke. 
det var outfiten for idag. Jeg har nettopp kommet hjem fra byen faktisk. Så skal vi opp for å spise med noen folk. Kommer senere i kveld. snakkest! Hva synest du om outfien? 

- EMILIE


Outfit


Genser er fra BikBok, toppen er fra H&M, smykket har jeg laget sev og til slutt tights'en fra Cubus. Helt OK.
Idag stod jeg tidlig opp, ja, på en lørdag... Jeg gjore det sefølgelig ikke det frivillig. Jeg skulle på konf. undervisning. Fra klokken 10 til klokken tre. Ellers har det ikke skjedd noe som helst denne lørdagen, så langt... Men nå må jeg gå å vake badet + rydde rommet. ihih. Det må nokk gjøres det og. 

Hva synest du om outfiten idag?

- EMILIE

Dagens outfit

 
Dagens outfit består av en t-skjorte fra Cubus, og tights også fra Cubus, tror jeg. Jeg liker en t-skjorten, for da jeg snur meg, ser du bakparten av de dyrene, hihi. Hmm.. Det er ikke så mye å fortelle, men jeg er kjempe trøtt, allerede, på en fredags kveld. Godt meg helg iallefall, det blir kjempe godt å sove lenge, spise gode frokoster uten å stresse. Herlig. Gleder meg til senere ikveld, da kjører vi opp til taco og Thommas & Harald, senekveld, det er en suuuper fredag.
Hva synes du om outfiten idag?

Søndagens outfit

Y0, det er søndag, og jeg har søndag's outfit på bloggen min.


buksetingen og Armbånde er fra BikBok, skjorten er fra Cubus og til slutt singeletten er fra H&M i think. Hva synest du om antrekket idag? btw; skjorten er egentlig stripete. Hvite og lyse rosa striper.

Senere i dag skal jeg og mamma opp til noen som heter Lene, og mammanen hennes. Vi skal spise middag hos de idag, tror vi skulle ha pizza. Eller noe sånt. Det er jallefall klokken fire. Så blir det sikkert utover kvelden. Snakkest.

- EMILIE

Kino outfit!

Jeg skal på kino, og tenkte jeg ikke kunne gå som en slask heller.. Så jeg byttet fra Joggebukse og hettegenser, til noe ganske annet. Jeg spyr, ganske dårlig valitet - Jeg beglager sterkt!Sko - Bianco,elns (?) tights - jeg aner virkelig ikke.  Genser -BikBok sløyfe ting - jeg husker ikke. Briller - du får spørre Elise Klausen, men tror de er kjøpt på Cubus, elns (?) Det var jallefall litt finere, enn det jeg fikk med før idag, altså. Så fikk vi tatt en outfit også, litt lenge siden sist. Hva synest du?

snakkest, kos dere ikveld da søtiser! :-D


SIER IGJEN BEKLAGER FOR DÅRLIGKVALITET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- EMILIE

Kveldens antrekkkjole tingen, den er kjøpt på BikBok, alle smykkene er et jeg som har laget, og så er det ett som er bra Kappal. Jeg sa jo att det ville bli noe fargerikt, sånn er jeg bare. blir til og med kalt "Farge jenta" hah. Men jallefall, kos dere i kvel, kommer nokk ikke til å blogge noe ut over kvelden, kanskje vist det blir kjedelig etter middagen og til klokken er 00.00, men det får vi se på, jeg skal jallefall kose meg med fam. ++ så håper jeg dere får en fantastik kveld videre, folkzzzzzzzzz. GODT NYTT ÅR!!!!!!!! i tilfelle!

Hva synest du om kveldens outfit?-EMILIE

Dagens kledning!heyheyhey. Outfit, ja, akuratt. Buksen, den er fra BikBok, genseren, den er fraaaa Cubus. Smykkene og armbåndene de er fra Glitter. Ikke mobb - jeg ser utrolig trøtt ut. Hva synst du om dagens antrekk?

- EMILIE

Outfit den 28. Desember!hey! Outfit, det ble det i dag. Buksen og genseren er fra BikBok. Smykkene vet jeg desverre ikke, men armbondene er fra H&M. Jeg skal snart til byen, får se om jeg faktisk kjøper noe, har ikke noe "trang" til å kjøpe noe (HAHAHA, det bleier jeg nemmelig til å ha) Jeg føler bare for å kjøpe godteri. Usunn må det lov til å være, det er jo ferie! Da er det faktisk lov til å kose seg. Masse vis! heh

Nååååååååå, må jeg nokk gå, om vi skal rekke å være i byen noen timer! Vi snakkest senere.
- EMILIE

Juleafren's outfit!

Siden jeg ikke kom med dt igår, kommer det idag. Det var noen som lurte, hvordan jeg så ut på juleballet også, det er samme kjole, om dere lurer..


kjolen er fra JC, armbondene er fra H&M og smykkene er fra mamma, aner ikke hvor hun kjøpte dem, haha. men her er den jallefall, så får dere kose dere i kvel. Hva synest du om hvordan jeg så ut igår?

Bitte litte julaften outfit!

 
Alt er faktisk fra BikBok. + jeg har egentlig en stor hette jakke på meg, svart, Bjørn Borg, og jeg er ikke helt sikker på hvor den er kjøpt den. Jeg fikk den av Rolf. OG EN LUE, i den fargen toppen min er. Den er og fra BikBok. wow, mye bra BikBok. Hva synest du om outfiten?

Nå prøver jeg og Sofie å finne på noe! Jeg aner ikke hva. Dette er helt teit, ingenting å gjøre. Eller så er det bare oss. Vi loker på msn, osv.. Gad, dette går meg på nervene! - snakkest.


Lille lille lille julaften's outfit!

Idag er det mandag, woow. Det er ikke lenge til jul. Jeg antar at de fleste gleder seg til jul (?) Vi sier det. Og idag er det lille lille lille julaften. Det ble også outfit idag.


Røde øye, hahahha. Men vi begynner med buksen, den er fra BikBok, Genseren den er fra Gina, Singeletten er fra BikBok den også. Tenk, det er luen og. ikke tro att jeg går med lue inn hele tiden, men det er pga. att jeg har bad hair day, hhehhehehe.

Hva synest du om Outfit'en?

Idag har jeg faktisk omblert to rom. ryddet og daffet noe sykt. Jeg gleder meg til middag, for jeg begynner å bli litt sulten. Senere idag, blir det daffing, loker på msn, elns (?) jeg aner ikke. Det blir sikkert ie noe stort.


BILDE-BILDE-BILDE. Det er gress på veggen, om du lurer. liksom. jeg er helt seriøst, jeg tuller ikke, det er gress, og det er mote å ha på veggene.

Dagens OutfitBuske den er fra BikBok. Genseren er fra Cubus, smykkene mine har jeg lagd selv, høhø. Sokkene er sikkert fra h&m. Aner ikke egenetlig, men samma det.Foresten jeg har nettopp kommet meg hjem, fra plantasjen, og fra Ylva, på flyplassen, GUD DET VAR TIDENES KOS. *bilder kommer i ett annet innlegg* og vi skal møtest flere ganger, det avtalte vi, mohahha :D

- hade, emipemi

hits